Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 987
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 90
А и в крайна сметка, който не иска да вижда аватари и подписи, може да ги скрие... Rolling Eyes

# 91
  • Варна
Ииии голямо мрънкане за едни аватари.
Нали си имате подписи?
Тъкмо като ги махна по-грозните, ще ми е прегледно и чисто.
За мен аватарът е много по-важен от подписа. Моят и чуждите- някои потребители ги асоциирам с аватарите им и се усмихвам, като ги засека в някоя тема.
На теб ако ти е важно, на мен не ми е. Така че не говори от името на всички:
BirdsFlu,
визирах изказвания от този тип. Да, ти не разбираш манията по аватарите, но други пък ги обичат. И е тъпо да се отнема нещо, което го е имало от самото съществуване на форума, с цел той да се доближи до визия на социална мрежа. Пак питам, кому е нужно това? И извинете, ама аватар с резолюция 60 х 60 не е аватар, а жив емотикон. Т'ва е точно главата на котката ми.

# 92
И аз харесвам стилните и приятни за окото аватари и разпознавам потребителите по аватарите (и подписите). Тези дребни 60-пикселови емотиконки обезсмислят цялата идея на аватарите във форума. Този нов форумен облик не прилича по нищо на форум. Наистина напомня поразително на социална мрежа. И изобщо ... защо нещо добро, функциониращо и прието от потребителите, трябва да се замени с нещо ... такова?  newsm78

Не може ли преди да се вземе такова драстично решение да се пусне анкета сред потребителите, които да гласуват дали сегашния облик да се замени с новия? Все пак този форум е за потребителите и ако мнозинството е против ...

# 93
Аз имам друго предложение бутона ИЗВЕСТИ да бъде заместен със ЗАПИС.  Peace
Има теми, от които поне 5-6 страници са пълни с това Запис/Цоп/Хоп-троп и т.н., както и иконки и какви ли не щуротии.  ooooh!
В повечето теми е написано за Известията, но явно хората имат нужда от тази дума ЗАПИС.  Thinking
Относно аватарите и на мен ми е по-удобно да е в лявата лента. Няма ли вариант да се скрият аватарите и който не иска да не ги гледа? Понякога чета мнения и познавам хората по аватарите, не по имената.  Peace

# 94
  • Ямбол
Лиляна, ти откога пишеш в аватарните теми, че се припознаваш в цитираното?...

Не пиша в аватарните теми, но ще ти покажа, в кои всички ме включи:

....
Като пишеща редовно в аватарните теми и знаейки колко много потребителки се стараят за форумната си визия (включително и аз), мога да Ви уверя, че всички те ще бъдат разочаровани от новия вид на форума.
...
Или си мислиш, че само онези, които си сменят аватарите се грижат за изгледа на профила си ли?

А и в крайна сметка, който не иска да вижда аватари и подписи, може да ги скрие... Rolling Eyes
Аз не искам всички да скривам, само кичозните и дразнещите.

# 95
  • Монреал
Не мога да преценя дали ми харесва или не от предложеното превю, трябва да го видя изцяло, като цяла страница. От това, което видях, полето за четене изглежда прекалено тясно.На мен изобщо не ми прилича на ФБ, съвсем различно е, по какво ви прилича на ФБ на вас?  newsm78
60х60 наистина е супер дребно за аватар - то няма да си личи какво има на картинката изобщо.
Подкрепям идеята за мобилна версия или ап за андроид.
Розовият бутон "ново" го използвам от години и винаги ме отвежда до първото непрочетено мнение.

# 96

Не пиша в аватарните теми, но ще ти покажа, в кои всички ме включи:

....
Като пишеща редовно в аватарните теми и знаейки колко много потребителки се стараят за форумната си визия (включително и аз), мога да Ви уверя, че всички те ще бъдат разочаровани от новия вид на форума.
...
Как пък ти като си толкова умна, не можа да прочетеш едно изречение като хората. Наблегни на "много" (демек не всички) и "всички те" (демек тези многото потребителки, които се стараят за форумната си визия, при които ти категорично казваш, че НЕ спадаш). С няколко думи, изобщо не си включена в това изречение и при конкретните потребителки, които си искат аватарите.
Скрит текст:
Много можеш да пишеш глупости и се опитваш да превърнеш и тази тема в твое забавление. Не знам как още те търпят, ама мен страшно много ме дразниш. Чак ме е яд, че ти обръщам внимание ooooh! Доволна?! Thinking

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 20:56 от Purple Peanut

# 97
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нека се опитам да ти разясня за пореден път, Лиляна- ти не си предмет на моите обобщения по аватарния въпрос (и по който и да било друг въпрос). Ти не си обект, който ме вълнува, така че ти няма нужда да се разпознаваш в моите постове. За мен ти не съществуваш като значима променлива във форума и обичайно не те забелязвам дори, освен когато се вреш пред четящите ми очи с насочени към мен или вързани към мое мнение постове.
Няма нужда да ме цитираш отново- ти сама се включваш тук, там или някъде другаде.

# 98
  • Ямбол
Purple Peanut, оправи си цитата, има текст, който не съм писала аз.

Къде и как се включвам, преценявам аз.
Мрънкането за кич не е по-малко нетърпимо, затова давам и друго мнение. Иначе излиза, че всички са против.
Сега цялата аватарна тема ще се изсипе тук да дава "акъл". Както и предположих, някой се е постарал да организира заливане:

Предлагам да ги залеем с протести Sick
...

# 99
И аз ще се присъединя към недоволните. Ще имаме микроскопични аватари и най-вероятно за сметка на това огромни досадни реклами.

# 100
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, и? Съвсем не бях първата, предложила точно това. Протестиращите тук в огромна част не са и припарвали в аватарните игри.
п.п още ще ровиш ли по публикациите ми? Предлагам ти направо да пуснеш тук линк към тях- няма нищо нередно и подлежащо на санкции в нито едно мое мнение. В твоето преследвачество към потребителите (понеже както стана ясно, не съм само аз потърпевша) обаче има, което ме кара да ти напомня- всички модератори, че и администраторите ни четат.Не е лошо да си наложиш малко спирачки и остави надеждата, че ще ме изкараш извън нерви точно тук. Не че в последните седмици си успяла където и да е въпреки усърдието си Laughing.

# 101
  • София
Аз имам друго предложение бутона ИЗВЕСТИ да бъде заместен със ЗАПИС.  Peace
Има теми, от които поне 5-6 страници са пълни с това Запис/Цоп/Хоп-троп и т.н., както и иконки и какви ли не щуротии.  ooooh!
В повечето теми е написано за Известията, но явно хората имат нужда от тази дума ЗАПИС.  Thinking
Относно аватарите и на мен ми е по-удобно да е в лявата лента. Няма ли вариант да се скрият аватарите и който не иска да не ги гледа? Понякога чета мнения и познавам хората по аватарите, не по имената.  Peace

Много подкрепям идеята за бутон запис, на мен лично ми е много неприятно по 2 станици запис, очевидно с бутона извести и многобройни обяснения не се получава  Peace

# 102
И според мен размерите, които сте определили за аватар са изключително малки...

Сигурно има аватари, които дразнят, но съгласете се, че има и много красиви.

# 103
Ииии голямо мрънкане за едни аватари.
Нали си имате подписи?
Тъкмо като ги махна по-грозните, ще ми е прегледно и чисто.
За мен аватарът е много по-важен от подписа. Моят и чуждите- някои потребители ги асоциирам с аватарите им и се усмихвам, като ги засека в някоя тема.

Абсолютно. Изключително грозно решение... Но понеже нагледно си представям как тепърва ще пипат по кода, за да останат нормални и вече знам, че ще сме с ужасно грозните и малка аватари. Губи се голяма част от облика на сайта и чисто от визуална гледна точка дизайнера се е по**рал с  тази си идея, защото и ще е непрегледно. А и да му кажете, че с идеята да копира фейсбук, не е взел най-оригиналното решение на света.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 21:26 от Мъ℘♥Мяɣ

# 104
Какъв е тоя зор постоянно да се сменя визията на форума? Кому е нужно и какво не беше наред на сегашната? Опитвате се да откажете хората да влизат ли, що ли...

Последното изречение приемам за несериозно...
Напротив, опитваме се да направим платформа, която да дава много повече на всеки, като за да започнем да градим и интегрираме новите функционалности, то трябва да има добра основа за тях.

Що се касае до смяната... надали някой очаква да се спре развитието. Визията, дизайнът, функционалностите във всички видове технологии непрекъснато се развиват и променят. Променя се и целият свят и всичко около нас.
Предполагам никой не носи прическата и дрехите си от преди 15 години.
Аз лично не знам посещаван сайт, който да не си е променил визията от 2002 година досега. Знам обаче такива, които са били много посещавани, не са променили нищо, не са се развивали, в момента работят, но... няма никой, който да ги ползва, защото има десетки и стотици други сайтове, които предлагат много повече удобства и функционалности.

Последен въпрос- щом съществува тема за изказване на мнения относно промените, негативните мнения ще бъдат ли отчетени? Или ние можем да си се оплакваме, но нещата ще си останат в този вид?

Макар че може да стане досадно, отново ще кажа, че не знам за друг сайт с толкова много потребители, чиято администрация да е толкова отворена към проблемите и мненията на потребителите, да е в непрекъсната връзка с тях и да реагира на проблемите. В сайтове с толкова потребители се сменя нещо и никой не отговаря защо, никой не се обяснява, а протестите са много по-многобройни.
Винаги съм следяла мнението на потребителите и съм се съобразявала и реагирала, когато има възможност. Невъзможно е обаче да бъдат удовлетворени абсолютно всички вкусове, желания, изисквания, най-малкото защото дори самите потребители не искат едно и също нещо. Дори и тази тема не е показателна. Тук може да се включат всички, участващи в аватарната тема, 30-40-50 потребителя, които да искат аватарите да са 200х600 и да има още 10 000 човека, които пък да искат аватарите да са с размери на емотикони и да не пишат тук.

Общи условия

Активация на акаунт