Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 993
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 75
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ииии голямо мрънкане за едни аватари.
Нали си имате подписи?
Тъкмо като ги махна по-грозните, ще ми е прегледно и чисто.
За мен аватарът е много по-важен от подписа. Моят и чуждите- някои потребители ги асоциирам с аватарите им и се усмихвам, като ги засека в някоя тема.

# 76
Не ми харесва.

# 77
Ще ми трябва време да свикна с новата визия като с всяко ново нещо, на пръв поглед изглежда добре. Но наистина това за намалените аватари и за слагането на информацията за потребителя над мнението не ми допада Rolling Eyes. Много по-лесно ми е да чета само мнения в дадена тема и ако ме интересува конкретно мнение да поглеждам в страни на кой потребител е, а сега ще трябва да отсявам - аватар, подпис, мнение  Tired .

# 78
  • София
Нали си имате подписи?
Ами за такива като тебе, за да им е прегледно и чисто, да има опция да се скрие аватарът.  Peace Но не е честно да се посегне по този начин на размера на аватара, ами че по- добре да го няма вместо да е 60х60 пиксела. Чувствам се ограбена...  Tired

# 79
  • Ямбол
Нали си имате подписи?
За мен аватарът е много по-важен от подписа. Моят и чуждите- някои потребители ги асоциирам с аватарите им и се усмихвам, като ги засека в някоя тема.

На теб ако ти е важно, на мен не ми е. Така че не говори от името на всички:
....
Като пишеща редовно в аватарните теми и знаейки колко много потребителки се стараят за форумната си визия (включително и аз), мога да Ви уверя, че всички те ще бъдат разочаровани от новия вид на форума.
...

О, сега пък друга се чувствала ограбена.

# 80
  • Варна
Не ми допада особено, че се отдалечава от вида на форум и се доближава по вид до някакво съчетание между фейсбук и туитър.
Абсолютно... Какъв е тоя зор постоянно да се сменя визията на форума? Кому е нужно и какво не беше наред на сегашната? Опитвате се да откажете хората да влизат ли, що ли...

# 81
  • София
Лилянa, нужно ли е да си толкова груба и нетактична всеки път?! Защо не приемеш мнението на някой друг спокойно и без тази доза сарказъм?

# 82
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лиляна, ти откога пишеш в аватарните теми, че се припознаваш в цитираното? На теб като не ти е важно, не говори от наше име! Дотук си единствена сред писалите.

# 83
Не ми харесва.

# 84
  • Варна
Наистина при наличието на аватарни теми, които се изписват за дни, при положение, че знаете и абсолютно сте наясно, че има хора, които държат на форумния си облик, постоянно измислят предложения за аватари и подписи, други хора ги събират, променят визията си... Не може да е убягнало от вниманието ви! Вие просто зачерквате всичко това! И тряс! Режете аватарите четворно! За подписите не разбрах, какво се случва с тях. Ами някак... не е коректно, де да знам. И аз се чувствам ограбена. Не говоря от името на всички, моля тези, на които не им пука за аватарите и подписите на другите да не се обаждат. Говоря от свое име.

# 85
  • София
  Не е честно някак си, да се отнемат неща, които ги е имало дълги години!

# 86
моля тези, на които не им пука за аватарите и подписите на другите да не се обаждат.

Нали разбираш, че нямаш право да казваш кой къде да се обажда, и къде не?!? Промените засягат всички.

Не разбирам, и никога не съм разбирала тази мания по аватарите  Rolling Eyes Много харесвам и уважавам някои от най-изяваните "аватарки", но в интерес на истината смятам, че имаше една допустима граница, която отдавна е прекрачена.

Обикновено картинките в комбинацията аватар/триптих в подписа са красиви, добре подбрани, и сигурно изразяващи някаква много лична емоция на приносителката, но все пак това е форум за МНЕНИЯ, обмяна на информация и взаимопомощ, а не за графичен дизайн и фотография.

Съжалявам, момичета, досадна е цялата тази шарения - приемете го, и не се сърдете!

У дома съм изключила всички подписи, блокирала съм повечето аватари, за рекламите да не говорим. В работата по технически причини не мога да ограничавам, и виждам цялата шарения в пълния ѝ блясък. Разликата е огромна. И не е в полза на шармантните фотографии.
Малко "смешен плач" се получава.

# 87
  • София
Щом ги слагат значи ги харесват. Нищо не съм изключила, само текст не ми е интересно!

# 88
  • Велико Търново
Направих си пробно аватар 60:57.  Прекалено е дребен!
Скрит текст:

Че то не се вижда котка ли е, куче ли е или плъх. Не, не, не съм съгласна и аз. Така се отнема част от очарованието на форума и потребителите му. Да не говорим, че наистина е леко неуважително към момичетата, които ежедневно влагат старание да правят красиви и оригинални комбинации.

# 89
Прави са като казват, че по аватарите се познава кой пише (особено пък в отчетните теми). А така трябва да се набляга на ник-а ако искам да видя кой е писал конкретно мнение. Подкрепям мнението на другите съфорумки по някакъв начин да си остане същата големина на аватарите. Плюс това винаги ще има две мнения по конкретен въпрос. Няма как Мамма и Татти и Батти и който и да е да се съобразят с всички! За това смятам, че преди да направят новия облик може би трябваше да се пусне една анкета с най важните неща като подписи, аватари и "Отговори" и "Известия" дали да бъдят променяни или не...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт