Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 431
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 960
  • София
направо си е времеза анкета "Четете ли Бг-Дамма".

А, да си дойдем на думата!
Аз пък имам въпрос "Защо не четете БГ-Дамма?"  Laughing
Ясно е, че има неща, които не се харесват, такива, които не са интересни на всички, НО - защо в някакъв момент някой пуска линк към сайт Х със съдържание идентично (дори като снимки!) на статия, излязла преди това в Даммата и тогава то е страхотно, много интересно и полезно, а в Даммата никой не го е погледнал, но порядъчно се оплюва на общо основание  Thinking
Също и за статиите на съфорумки ми е интересно. Във форума са велики, всеки ги уважава и чете, хвали, номинира... но статиите им в БГ-Дамма отново са низвергнати.

Напук ли е? Липсата на навик да се поглежда там ли? Или сте попаднали на нещо, което не ви е харесало и заради това сте спрели да я четете?
Наистина, питам просто от професионално любопитство, нищо повече  Blush

# 961
  • гр. София
Аз пък чета БГ ДАМА. Има интересни статии.  Peace
Но съм попадала и на статии, които почти изцяло копират дадена тема от форума. Сещам се например за темата за храненето с нож и вилица.

# 962
  • У дома :)
Преди да съм видяла новата визия не мога да дам някакво мнение,но от прочетеното ми се струва,че и на мен няма да ми хареса Peace Няма смисъл да се пише каквото и да било, защото щом е решено /платено/ така и ще бъде, кой го интересува какво мислим ние Crossing Arms

Само един въпрос с това вертикалното странициране, аджеба по какъв начин разбирате на коя страница сте на 62,63 или 63,на хоризонталното поне си има скоби на текущата страница,а тук  newsm78

# 963
Аз не чета, защото не изпитвам потребност да го правя. А не изпитвам потребност, защото от няколко случайно прехвърлени заглавия стигнах до извода, че мога да си купя някое женско списание и да прочета такива статии, ако някой ден ми се прииска.
Нито номинирам, нито хваля, нито оплювам, нито имам любимки, които следя и гоня из темите ... Съответно предпочитам сайта да не ме бомбардира с неща, които не ме вълнуват като теми и подфоруми, които не отварям и нямам намерение да отварям, статии, хороскопи и реклами, които също не ме интересуват изобщо, и т.н.

# 964
  • Сопот, Пловдив
Аз следя няколко блога, които ползват платформата на БГ-Дама, но те си ми излизат в рийдъра на моя блог и ми е по-удобно да ги намирам от там. Статиите, от типа на повечето публикувани в БГ-Дама не чета не само там, но и където и да било в интернет.

# 965
  • Ænima/Albuquerque
Оставете страницирането на мира, форума е "счупен" в момента.

# 966
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Адри, веднага ще ти отговоря- не чета БГ-дама, защото не ми харесва. Намирам я списвана аматьорски. Прощавай, знам, че си част от екипа и, но това е моето мнение Peace.

# 967
И аз не чета БГ дама ,  все едно да чета Космополитън

# 968
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Преди години ползвах/пребивавах във форума на Z Rock  Peace
хората си имат голям сайт с реклами , новини , клюки , събития  и т.н. а форума им беше просто отделен на страни в сайта т.е. има си цъкче форум  Z Rock   , мого е лесен и удобен за ползване от феновете  Peace
Прекрасен е техният форум. Прекрасен! Семпъл, лесен за ползване от всякакъв тип четящи, ненаводнен с шарении и цигании.

# 969
Според мен досега се отбелязаха плюсовете и минусите на предстоящата нова платформа и няма какво ново да се каже от досега написаното.
Така или иначе дните на тази тема са преброени, не остана много до началото, а и всеки сам вече е преценил доколкото му е възможно на този етап кое му харесва и кое не, остава ни само да се настроим психически за нововъведенията от Понеделник за да се адаптираме към тях за максимално най-кратък срок.

# 970
  • У дома :)
Според мен досега се отбелязаха плюсовете и минусите на предстоящата нова платформа и няма какво ново да се каже от досега написаното.
Така или иначе дните на тази тема са преброени, не остана много до началото, а и всеки сам вече е преценил доколкото му е възможно на този етап кое му харесва и кое не, остава ни само да се настроим психически за нововъведенията от Понеделник за да се адаптираме към тях за максимално най-кратък срок.

Лелче, съгласна съм Peace Wink

# 971
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Лелче, съгласна съм Peace Wink
Аз пък не съм...не знам колко време ми трябва да свикна с ''прогреса'' Mr. Green

# 972
  • София
Ау, кво стана, изведнъж всичко ми се раздвижи пред очите. Силво, ела да си го прибираш.

# 973
  • Монреал
Бих искала да знам защо ни се причинява всичката тази лудница? Как може качествено да се тества един нов продукт, да се дадат отзиви от юзърите, да се работи върху бъговете и т.н. и т.н. и всичкото това в рамките на два дена? Въобще не е сериозно това. Или просто беше нужно да се затворят устите на мрънкащите, като ги накарате да се чувстват специални чрез предварителен достъп? Много неизпипана работа. Разбирам, че вярвате в новия си продукт, може и наистина да е много добър, обаче много ви куца презентацията и тайм менаджмънта.

# 974
  • София
И аз не чета БГ дама ,  все едно да чета Космополитън

Много точно сравнение.
Космополитън ми беше интересен, когато бях на 14.

Адри, признавам - има интересни неща, включително и блогове от КМ, които се опитвам да следя. Но! Мога да дам прост пример от настоящия момент.
Пиша в полето за бърз отговор, както обикновено и като най-интересно от бг-дамма са ми дадени два нумерологични хороскопа. Ами няма да отворя бг-дамма, не са ми интересни. За повече разцъкване из дамма-та време нямам. Каквото ми покажат горната и долната лента - това виждам от нея. Бих предпочела предлаганите за интересни заглавия да са повече, но без картинките. Например има статия за Коледните базари - виждам я, интересна ми е, цъкам я. Не ми е необходима снимката. Необходимо ми е да ми  съобщите, че такава статия съществува, но погледът ми няма нужда от снимка, за да ме привлече да я прочета. Също така нямам нужда от две полета с бг-дамма - едно ми е достатъчно, за да ми напомня за съществуването и.

Общи условия

Активация на акаунт