Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 436
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 990
  • гр. София
Стига вече с тези страници! По-напред в темата вече се каза това.
Четене ли липсва или четене с разбиране?

# 991
Бг-дама съчетава всичко, което мразя в женските списания. Rolling Eyes Сега разбирам, че трябва да го четем. Laughing

# 992
  • София

а познай...

# 993
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

а познай...
Ох, rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 994
  • У дома :)

а познай...

и двете Mr. Green

# 995
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бг-дама съчетава всичко, което мразя в женските списания. Rolling Eyes Сега разбирам, че трябва да го четем. Laughing
Понеже аз винаги правя каквото трябва... Mr. Green

# 996
На мен ми харесва. Особено това, че ще има отстрани теми с отговори в раздела.

# 997
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Понеже аз винаги правя каквото трябва... Mr. Green

joy_r, много ми харесва това в подписа ти. thumbsup

Аз пък с времето намразих изобщо женските списания. Да, имало е време когато са ме интересували, но съм го израстнала. Предпочитам да си губя времето с други неща. Сигурна съм, че има хиляди, които попадат в таргет групата на тези списания, съответно сайтове, но аз не съм в тази група. Би следвало да си насочат рекламата към тези, които попадат в нея. Мен нямат шанс да ме спечелят. Напротив, колкото повече ми натрапват нещо, толкова повече го намразвам и ме отблъскват от него.

Според мен трябваше да си насочат усилията да направят БГ-Дамата си информационна платформа, а не да ни съсипват форума.

# 998
  • гр. София

а познай...

Не ми задавай въпроси с повишена трудност.

# 999
Харесва ми. Изглежда всичко е направено супер опростено и лесно за използване Simple Smile

# 1 000
  • Варна
Набива се на око шаренията, миганията, святканията, безумното разпределение по екрана...
Но понеже си държите на циганията, шаренията, мигането и святкането като на бащиния и най-свидно конституционно право, явно ще сме принудени да ги търпим, щем не щем. С
Извинявай, ама моята цигания не е по-голяма от твоята. Доста тъпо е да насочиш точно към мен този си коментар. Или си забравила собствения си аватар и подпис, които държа да отбележа, че са доста по-шарени от моите??? Кога съм била със святкащ и мигащ подпис, или си говориш ей така, колкото да не заспиш?

# 1 001

Според мен трябваше да си насочат усилията да направят БГ-Дамата си информационна платформа, а не да ни съсипват форума.

Ето това е решението!  newsm10 Няма нужда този форум да се скапе, за да се лансира една идея, която може би си има почитатели, но пасва най-добре отделно, където феновете да й се наслаждават, докато другите се радват на сегашния форум.

# 1 002

Чудя се защо се хАбите да пишете тук.Едва ли някой чете и трескаво поправя визията на новия форум съобразно исканията ни.

# 1 003
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аааааа, недей така мац... Naughty Четат! Laughing
Обаче това, че четат, нас изобщо не ни топли. Никой няма да се съобрази, ама ние да си кажем все пак... Whistling

Ей така как викал един "Они ме биО, ама я им рекО" hahaha

# 1 004
И аз мисля, че четат, но не мисля, че ще се съобразят.

Общи условия

Активация на акаунт