Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 801
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 390
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз не съм удовлетворена от отговора на собственика. Просто не видях отговор на нито един от чисто техническите въпроси, които зададох. Те не касаеха аватарите. А това, което ми се предлага, не ме удовлетворява като потребител. Да не говорим, че някои от обясненията поставят под съмнение елементарното уважение, което собственикът ни дължи, като потребители и в голяма степен създатели на неговия продукт. С други думи усещам, че гледат на нас, като на малоумни хлапетия от началното училище.

Пак да попитам - момичета, ако знаете някой по-близък до потребителите форум, подходящ да приюти скромна компания от пишещи дами, моля подшушнете ми го! Praynig

# 391
profi_1,   е как така?! Не ти ли беше достатъчно, че каза  как автоматично сме най-важни! Grinning

# 392
profi_1,   е как така?! Не ти ли беше достатъчно, че каза  как автоматично сме най-важни! Grinning

Ами, не ми беше достатъчно. Wink

Освен това аз обичам да гледам аватарите докато чета. Получавах това удоволствие автоматично. Сега за да ги гледам трябва да си държа мишката върху конкретен аватар  ooooh!. Ми тя тази функционалност би била много по-практична да се приложи върху прословутата ви шибана дясна лента! На който му трябва да готви за 10 души и не е ходил в начално училище, той да си бута мишака там та да му изскача лентата! #Cussing out Защото това е по-доброто техническо решение за потребителя! Ама явно удобствата за потребителя са маловажни.

Тайна, мерси! Ще погледна да видя дали ще ни удовлетвори. Peace

# 393
  • в сърцето на един мъж...
Хм, явно част от новата визия навлиза сериозно - няма номера на страници, не виждаш къде пишеш... Егати удобството... ooooh!

# 394
Аз благодаря за подробния отговор.Все пак ни отделихте от времето си.
От написаното от вас аз лично разбрах ,че каквото и да искаме ние ,няма да стане!
Вие сте си взели решениата и сте си направили форума както вие сте сметнали за удобно,а не както е удобно за пишещите в него.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 01:20 от Tatti

# 395
А подписите оставят ли ги в сегашните размери?

# 396
  • МАРС
Да, стана ясно, че тази тема не е имала за цел да вземе предвид желанията на пишещите, съответно цял ден си гоним опашките и се лаем за едното нищо.
Много мил и демократичен жест от страна на собствениците на сайта, няма що.
Кой по дяволите ще тръгне да минава по аватарите с мишката!?
Изслушаха ни и направиха това, което така или иначе щяха да направят, да живее правото ни на избор и на зачитане на изказано мнение, амин!

# 397
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Виждам, че сме имали посещение- от самия господин Собственик.
Не съм наясно с казаното от него.

Моля за разяснение по следните параграфи:
1. От публичен форум се превръщаме в информационна платформа, така ли? И кой ни осигурява информацията си и от каква квалифицирана позиция точно? Ако искам новини, ще си отворя CNN, BBC или някой от българските новинарски сайтове- ще получа информация от журналисти. Тук такива няма. Ако искам съвет по здравословен проблем- ще се обърна към лекар, а няма да чета скапано преведени статии от чужди източници. Ако искам да си избера филм по филмова критика- извинете, но няма да се обърна към инфо в БГ-Мама, достатъчно професионална критика има в интернет-пространството.

2. Всяка тема ще се синтезира и най-стойностното в нея ще се събере на една страница. Откъде и с каква компетенция ще решите, уважаем екип на "информационната платформа", коя информация е стойностната? Бърз пример- темата за филмови препоръки. Пишем там двайсетина потребителки, всяка споделя личните си мнения за филми разни. Вие избирате за "най-стойностно" кое точно? Инфото за нови филми? Или за класически такива? Мнението на Пенка, защото ви е харесало повече от това на Станка? На мен ако Станка ми е по- близка като вкус, как точно мнението на Пенка ще ми бъде по-стойностно? Простете, недомислена опция Stop

3. Поради каква точно причина налагате на потребителите, дошли тук да ползват услугата "форум", друга услуга- "информационна платформа"? Ясно ми е- на който не му отърва, прав му път. Не се учудвайте обаче на стегналите си дисагите. Като ми унищожат форума и го превърнат в сайт за всичко, ще си се завърна в Дир.бг- там поне "всичкото" ми се струва на ниво.

В заключение ще кажа, че от прочетеното и доколкото недоразвитият ми интелект на прост потребител позволява, стигам до заключението, че превръщате нещо, доказало се във времето, в нещо съвсем различно, което всъщност нямате професионални ресурси да поддържате на достатъчно високо ниво. Естествено, параграфът с ресурсите подлежи на промяна- съмнявам се обаче да имате желанието да вложите огромните средства, които това най-вероятно би изисквало.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 01:45 от joy_r

# 398
Доста бързо изчезна известно количество постове. newsm78 Вярно, по-голямата част бяха плява "от" и "свързана със" определен потребител, но изчезна и един пост на Тайна, предлагащ алтернатива на форума. Wink Whistling

joy_r, зададох подобни въпроси вчера, но са неудобни за отговаряне. Wink Ще си останем с питанията.

# 399
  • Сопот, Пловдив
Благодаря, че някой е отделил време да отговори подробно, но и аз не съм удовлетворена от отговора. Ясно е, че промените ще си ги направите, независимо какво ние се пънем да пишем тук, и простете съмненията ми, но си мисля, че споменатата идея за в бъдеще да се вижда уголемен аватара като се задържи мишката върху него, е замазване на очите. Нямате намерение да го правите, просто се надявате, че казвайки го ще спрат поне част от протестите. За мен е обидно да се пуска тази тема, когато новия ви софтуер е готов, не подлежи на промяна и колкото и да пишете, че ние сме най-важните, това ни най-малко не е така, ако беше така, тази тема щеше да бъде пусната още в началния стадий на разработката на новия облик, когато всъщност нашите мнения биха могли да бъдат взети предвид. Разбира се, имате право да променяте каквото и както пожелаете в нещо, което е ваша собственост, правят го не малко сайтове, но повечето от тях уведомяват за това месеци преди да се случи промяната, за да има време потребителя да се настрои, а не седмица преди това и то преди празник. А коментара за рецептата за 4 порции, за която сами не можем да пресметнем продуктите за десет порции, извинявайте, но е просто смехотворен. Наистина ли считате подобно изречение за добра аргументация, безумно е просто.   Shocked

В заключение и аз мога да кажа, че вероятността да ме загубите като потребител е голяма, макар че вече ми стана ясно, доколко това ви интересува, интересува ви просто потока интернет потребители, които минават през сайта и броя кликвания, които осигуряват повече рекламодатели. Не напразно новия облик е насочен  предимно към улеснение на нерегистрираните потребители и привличане на повече такива, но не с цел да се регистрират, а просто да цъкат насам-натам из форума и да генерират по-голям трафик на сайта. Да си тръгна евентуално ще ме спре връзката с много любими потребители, с които не мога да контактувам на друго място, освен тук, а не вашата псевдо грижа за нас. Благодаря за насаденото огорчение, точно преди празника.

# 400
  • Ямбол
Доста бързо изчезна известно количество постове. newsm78 Вярно, по-голямата част бяха плява

А ти мислиш ли, че коментарите ни са нещо повече от това, след като прочете становището и извинението на г-н Собственик-а?

# 401
  • София
Добре, значи ако правилно съм разбрала аз, като част от 5% регистрирани потребители, които ползват форума, пиша нещо важно, умно и значимо, с две думи - гениално, по дадена тема. Г-н Х, който е нерегистриран потребител, част от 95-те %, търсейки в Гугъл попада на тази тема и конкретно на моето мнение, прочита го и се информира. Поглежда наляво - реклама на сапуни, поглежда на дясно - реклама на плюшени зайци и си казва :  я да взема да си купя аз едно такова, че си нямам.  Съответно генерира оборот на всички други, но не и на мен, която съм го образовала. И какво ми остава? Един проклет аватар, поне да си го гледам за утеха.

# 402
Доста бързо изчезна известно количество постове. newsm78 Вярно, по-голямата част бяха плява

А ти мислиш ли, че коментарите ни са нещо повече от това, след като прочете становището и извинението на г-н Собственик-а?

Не убивай и малкото останало детско в мен!  Mr. Green Очевидно ще ми е необходимо. Wink

# 403
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Поглежда наляво - реклама на сапуни, поглежда на дясно - реклама на плюшени зайци за утеха.
Каква реклама бе, мацко- наляво и дясно е ИНФОРМАЦИОННА ПЛАТФОРМА Laughing

# 404
  • София
Да бе, затова ли са ме обградили някакви сапуни Тео и от двете страни. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт