Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 723
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 405
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това е информация за почистващи средства.  Mr. Green

# 406
  • Ямбол
Да бе, затова ли са ме обградили някакви сапуни Тео и от двете страни. Whistling

Е, баш от тях ли се оплакваш? Те си знаят за кого са предназначени.  Whistling

# 407
  • София
А кат стоят мирни е добре, като почнат да шават става страшно. Сега в момента ги няма де, нали сложих днес ад блока и не мога да кажа, че ми липсват.

# 408
Откъм функционалност не мога да се изкажа все още за промените-първо трябва да се случат.
На пръв поглед не ми харесва нищо.
 Рекламите въобще не ме вълнуват. Mr. Green

Споделям мнението . Peace

Не разбирам защо форумът трябва да прилича на ФБ ??? Rolling Eyes

# 409
  • Ямбол
...

Не разбирам защо форумът трябва да прилича на ФБ ??? Rolling Eyes

По какво прилича на фейсбук?

# 410
  • Galaxy 13197853088
Е, ясно. Така и така създавате съдържание което четат останалите, сега трябва и да е добре подредено за тези нерегистрираните незапознати със структурата на форума.
Малко ще ви е окастрен индивидуализма, но все пак ще бъдете горди, че създавате нещо хубаво за мнозинството което попада тук случайно. Разбира се трябва да се оцени готовността на екипа да ви представи всичкото съдържание така, че да не изтървете нещо и от най-забутаната тема на форума, все пак и вашите постове ще се появяват пред далеч повече потребители и не толкова потребители.

# 411
Изглежда ми интересно, да видим колко ще е и удобно. Simple Smile

# 412
И аз благодаря, че някой все пак отговори на многото питания. На все още леко сънена глава разбрах, че явно по-важни са нерегистрираните потребители, попадайки тук случайно от Гугъл Rolling Eyes, както и че може да не посещавам новинарски сайтове тук ще ме информират за всичко важно  Whistling

# 413
За какво въобще ни е регистрация тогава...за да висят един куп данни над всяко мнение?

# 414
разбрах, че явно по-важни са нерегистрираните потребители, попадайки тук случайно от Гугъл Rolling Eyes, както и че може да не посещавам новинарски сайтове тук ще ме информират за всичко важно  Whistling
Явно .. Tired
Все пак завързах чудесни приятелства тук, които ще пренесем някъде другаде, уви ...  Sunglasses

# 415
Създайте си свое място-платформи бол, можете да си спретнете собствен форум. Hug

# 416
Аз не разбирам защо 2те колони или там колкото са не ги преместите на мястото на обграждащите реклами. Хем запазени аватари, хем на нормалното място е информацията за потребителя, хем сте си сложили ненужните функции, хем сте махнали рекламите. Всички доволни  Mr. Green Laughing

# 417
Казвате, че искате да смените концепцията - от форум, та на информационна платформа. Чудесно, но почти всички от стойностните потребители са тук заради форума. Не се учудвайте, когато те престанат или почти престанат да пишат тук (все пак не търсят това, което вие решавате да им предложите. А в днешни дни много добре знаем как се случват нещата на пазара - не ми харесва нещо, намирам го другаде. Точка. И това ще стане. Ваше решение). Ще останат част от потребителите с мнение "  bouquet", "Запис" и "Добър ден!", " Hug" .... успех с информирането на нерегистрираните си потребители и привличане на рекламодатели. Предполагам добре сте анализирали нещата, но както се пее в една наша песен "А дано, ама надали"  Wink

Не е проблема само в пълното неуважение и незачитане на мнението на потребителите ви. Проблемът е, че се опитвате да ги натъпчете в платформа, в каквато те не са желали да участват. Те са влезли във форум, не очаквайте от тях да останат в информационна платформа под формата на безплатна работна ръка. Все пак забравяте, че не сме ваши офис служители, които поради кризата са принудени да изпълняват работа, за чието естество никога не са кандидатствали. Криза във форумите няма. Има достатъчно хора, които могат да направят платформа - форум. Да, там няма да се пренесат всички потребители на бг-мамма, а само онези, от които вие се нуждаете за новата си идея. Достатъчно бих казала. Новият форум сигурно не би им осигурил неспирен поток реклама скачаща из целия екран, но пък чета, че точно тези потребители и без друго не са във възторг.

Не сте си анализирали правилно нещата, лично мое мнение. И пак повтарям - дано поне не сте се набутали много за тази идея, особено от към дизайнерската част, където някой е в много силно творческо безсилие - време е да си почине, защото копирайки Марк З. не си прави услуга. Всъщност щом има кой да плаща, може би това е по-лесният начин, знае ли се...  Peace Успех с новинарския сайт... простете - информационна платформа.

пп - моля само за едно - ма много ме затрудняват рецептите с брашно колкото поеме! Искам вашата платформа да ми го измери за 2-4-6-8-10 порции, а после и за 1-3-5-7-9, защото не съм сигурна колко гости ще имам и с това колкото поеме ме объркват. Както и продуктите "по желание" - как така, аз желая ли ги или не, моля вашата платформа да ми каже. По-голямата част от нас са силно умствено ограничени и нито могат да сметнат ако има 2 яйца, за една порция, колко ще им трябва за 4, нито могат да определят това неопределимо "колкото поеме", нито мога да знам искам ли или не искам ванилия. Благодаря за загрижеността да ми полирате мозъка, важно ми е.

# 418
Създайте си свое място-платформи бол, можете да си спретнете собствен форум. Hug

Peace Няма да е първия път, когато "революционери" се отделят в паралелен форум, сигурно няма да е и последният. Чисто статистически, при дневна посещаемост от 250 000 потребителя, критично би било напускането на 50 000, а не на 50.
Малко реализъм относно собствената значимост не вреди  Sunglasses

Да, със смяната на потребителите се променя и духът на форума (дали към по-добро или към по-лошо - това е съвсем друга тема), но това е неизбежния ход на времето - в момента има бременни момичета или вече родили, родени през 1993, които няма как да се умиляват от теми за ранното диско и "истинската" лютеница, нито пък знаят кой е Пища Хуфнагел и им говори нещо "Москва не вярва на сълзи".

За да се предприемат тези сериозни промени, сигурно са правени достатъчно проучвания сред реалната таргет-група на форума, а не сред стотина разглезени потребителки, които нямат интереси към основната тематика на форума (бременност, раждане, отглеждане на деца), а са тук по навик, по случайност, или във връзка с някакво хоби.

# 419
  • София
Цитат
но изчезна и един пост на Тайна, предлагащ алтернатива на форума.

Погледнах си мненията, наистина го няма поста със свободните форуми. Joy

Общи условия

Активация на акаунт