Ай стига, го кажи на не спиращите мрънкала за едни тъпи картинки.
Не си ли намерихте алтернатива, че да ви няма вече или само плашите гаргите.
Не съм подстрекател, но 98% съм убедена, че няма да се изнесат онези, които приказват за изнасяне.

Колкото и да не се иска да го признаем, започвайки кичозно, в момента картинките са естетични. А и до голяма степен аватарните игри се превърнаха в малък форумен феномен. Може би 50 или 100 момичета да учавстват, но те са решили да го правят тук и не виждам защо трябва да си търсят алтернатива
Встрани от аватарите, на които както виждате им намерихме цаката как пак да ви ги натрапваме, на мен освен нескопосаният дизайн, най-дразнещо ми е, че при влизане в списъка на темите от даден форум/подфорум липсва информация за страниците, до които темата е стигнала - пета ли е, двадесета ли е, петдесета ли е? Също и това, че при четене на тема няма нищо, което да ти подсказва на коя от всичките страници си в момента. Чувствам се изгубена в превода. Освен това шрифтът, който се ползва при писане на отговор е изключително неприятен за окото и не позволява лесното откриване на случайни лапсуси. Шрифтът на публикуваните мнения пък е отвратително ситен и изисква човек да си сложи очила. Така да се каже отвсякъде ни го показаха средния пръст и колко сме маловажни за г-н Собственика.
Препоръчани теми