Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 773
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
А ансамбълчетата от подписи и аватари изобщо няма да  ми липсват.Напротив  Stop
Уф, ай стига с тез ансамбълчета, като ви дразнят форумът предлагаше опция да не ги виждате! Що плюете на предпочитанията на хората, които пък ги харесват??? Много тъпо схващане.
Не всички са противни и неприятни. Само някои, а с опцията се изключват всички.
Ай стига, го кажи на не спиращите мрънкала за едни тъпи картинки.
Не си ли намерихте алтернатива, че да ви няма вече или само плашите гаргите.
Не съм подстрекател, но 98% съм убедена, че няма да се изнесат онези, които приказват за изнасяне.

# 511
  • Сопот, Пловдив
Е, нищо, де, с нашето си нововъведение и опцията за скриване на подписи и аватари вече няма спаси форума от това да ни гледа шаренията.  Simple Smile

# 512
Не съм доволна!!! тъкмо свикнеш с един облик,който е по добре за теб и изведнъж се реши да ти предоставят нов,който не ти допада изобщо и е доста объркващ  ooooh!

# 513
amber, напротив, точно плюеш. Макар и не директно, оплюваш вкуса и предпочитанията на хората. Аз харесвам много теми във форума. Убий ме няма да вляза в кърмаческия и си спестявам неприятните теми. Така при теб може  и с изключването на аватарите, с опция. Вместо да казваш колко е ужасно и грозно. Обидно е, да.

Лиляна, нали не очакваш всички да се съобразяват с твоя вкус, за да не изключваш всички аватари и подписи? И да слагат само неща, които на теб биха се харесали.

Чак на мен си омръзнах с тия аватари да пиля, ама вие не се спряхте да ръсите негативизъм. На мен ще ми липсват красивите хора, с които се накичвам на аватар.

# 514
  • Ямбол
Не съм доволна!!! тъкмо свикнеш с един облик,който е по добре за теб и изведнъж се реши да ти предоставят нов,който не ти допада изобщо и е доста объркващ  ooooh!
Перфектно оформление. Още нещо не можа ли да намериш да мърда?

....
Лиляна, нали не очакваш всички да се съобразяват с твоя вкус, за да не изключваш всички аватари и подписи? И да слагат само неща, които на теб биха се харесали.
...
Не очаквам, казвам го в отговор на препоръката да си изключим всички подписи.

# 515
  • Варна
за мен пък е тъпо как си се накичила.
Нямам нищо против, но като ти е тъпо си настрой да не виждаш аватарите. Като ги орежат аз нямам функция да си го покажа. Схващаш ли разликата?
Лилянке,
ще си мрънкам колкото искам и не си ти човекът, който ще ме спре Simple Smile

# 516
Eх, това пусто плюене по аватрните красоти  Tired Колкото и да не се иска да го признаем, започвайки кичозно, в момента картинките са естетични. А и до голяма степен аватарните игри се превърнаха в малък форумен феномен. Може би 50 или 100 момичета да учавстват, но те са решили да го правят тук и не виждам защо трябва да си търсят алтернатива  Peace

# 517
  • Варна
На мен пък са ми непонятни тези, дето ходят като голи охлюви, но не съм тръгнала да ги плюя. Свят широк хора всякакви. КАто ги кефи да не се отличават с нищо тяхна си работа.

# 518

....
...
Не очаквам, казвам го в отговор на препоръката да си изключим всички подписи.

Но не спираш да повтаряш колко са грозни някои. Точно както отгоре към вкуса на потебителката. Грозно или не - нейн избор.
 На мен би ми било приятно да те видя един път форумно усмихната и позитивна към потребителите, ама не се случва, нали?

# 519
amber, напротив, точно плюеш. Макар и не директно, оплюваш вкуса и предпочитанията на хората. Аз харесвам много теми във форума. Убий ме няма да вляза в кърмаческия и си спестявам неприятните теми. Така при теб може  и с изключването на аватарите, с опция. Вместо да казваш колко е ужасно и грозно. Обидно е, да.

Аха.Значи може страница след страница да четем жалейки за аватари, но когато някой, който се радва на промените спомене точно това, то това значи, че плюе.
Никъде не съм писала, че е "ужасно и грозно", прекалено лично го приемате.Написах само, че няма да ми липсват-има разлика.
И не съм ги изключила защото с тази опция ми се скрива всичко.Някои си струва да се видят-например авторските такива (най-често срещани във фотографската тема).

Месечинка виторога, вие ги сменяте през няколко дни.Тъъъкмо се отличите и айде нова тематика в подписа и аватара.Човек не може да ви опознае и се налага да започне да ви чете;)

# 520
  • Варна
Бъркаш ме с някого. Тоя ще го сменя напролет Joy

# 521
  • София
   Оставете аватарите, има толкова други неща,който са кофти.Бутоните отговор,цитат и редактирай сложени долу, ляво, над името на следващия писал, подлъгват,че са за цитиране на долния, а не на горния пост.Никой не отговори, кое налага преместването им от горе вдясно, долу вляво?

# 522
  • гр. София
Тайне, мисля, че Мамма беше писала за това - за да може като прочетеш дадено мнение и искаш да го цитираш да не се налага да скролваш обратно нагоре (ако то е дълго).

# 523
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Встрани от аватарите, на които както виждате им намерихме цаката как пак да ви ги натрапваме, на мен освен нескопосаният дизайн, най-дразнещо ми е, че при влизане в списъка на темите от даден форум/подфорум липсва информация за страниците, до които темата е стигнала - пета ли е, двадесета ли е, петдесета ли е? Също и това, че при четене на тема няма нищо, което да ти подсказва на коя от всичките страници си в момента. Чувствам се изгубена в превода. Освен това шрифтът, който се ползва при писане на отговор е изключително неприятен за окото и не позволява лесното откриване на случайни лапсуси. Шрифтът на публикуваните мнения пък е отвратително ситен и изисква човек да си сложи очила. Така да се каже отвсякъде ни го показаха средния пръст и колко сме маловажни за г-н Собственика.

Тайне, мисля, че Мамма беше писала за това - за да може като прочетеш дадено мнение и искаш да го цитираш да не се налага да скролваш обратно нагоре (ако то е дълго).
То вече дълги мнения няма. Mr. Green Предвидливо са натъпкани зад друг бутон, заемащ място като за половин мнение. ooooh!

# 524
Къде го гледаш това, и аз да го видя-шрифт, странициране и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт