Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 46 037
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 525
  • В Космоса
Е, нищо, де, с нашето си нововъведение и опцията за скриване на подписи и аватари вече няма спаси форума от това да ни гледа шаренията.  Simple Smile

hahaha

# 526
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Къде го гледаш това, и аз да го видя-шрифт, странициране и т.н.?

Вижда се, като натиснеш синята лента долу и разгледаш бъдещия вид на сайта. А още по-добре можеш да видиш например тук - http://m.bg-mamma.com/index.php?board=19.0 Същото е като, това което ти показва и скритото в синята лента.

Шрифтът се вижда, като тръгнеш да четеш дадена тема, съответно да пишеш отговор.

# 527
  • Варна
Ама това нали е мобилната версия? Аз честно казано нищо не разбирам на нея, няма текст никакъв, само цифрички и линийки виждам, тук таме някой емотикон. И вие ли виждате това или проблемът е в моя браузър? Как ще е в нормалната версия? И как така страниците са неномерирани, как ще се минава на следваща страница тогава?

# 528
значи...
в момента, никой не може да види нито шрифт, нито реалния вид на версията, не е пусната..
ама мислете си, говорете си, дам...
 Crazy

# 529
  • София
Тайне, мисля, че Мамма беше писала за това - за да може като прочетеш дадено мнение и искаш да го цитираш да не се налага да скролваш обратно нагоре (ако то е дълго).
Ами ако искам да си редактирам моето, по-удобно ми е горе, отколкото долу. Никога няма да разбера защо променят удобни неща с които хората са свикнали,за да ги направят неудобни, само за да приличат на други форуми или на нещо видяно някъде.

# 530
Ох, момичета, моля ви  Praynig
Просто я игнорирайте вече!

Така или иначе господин Иван Н. ясно даде да се разбере кой кой е тука, нали?
Или с две думи казано - пишете си като си нямате друга работа, ама ще ви резнем сега, щот вече не сте ни необходими. Години наред пишещите тук градиха и работеха за ИМЕТО на БГ-Мама, сега те очакват, че името им ще работи за тях и развитието на форума вече не им е важно. Ще си станат Клюкарска /упс, извинете... Информационна/ платформа. Да, ама ДОКОГА е въпроса...
Аз си вися тук като ми е кеф, като ми е тъжно, по всякакъв случай. Поради простата причина, че контактите със съфорумките ми ме зареждат положително и ми носят удовлетворение.
Да, и аз се обадих за аватарите. Някой, който ме е чел и преди може би е забелязал, че този, скойто съм в момента ми е първият и досега не са ми били приоритет. Но е неуважително да ти отнемат нещо, каквото и да е то, което те кара да се чувстваш комфортно.
Ми да, защо не си направят тъпата препоръчителна дясна и лява колона такава - минаваш с мишката и я гледаш! Най-много ме е яд някой вместо мен да преценява от какво се вълнувам и кое ми е интересно... Или ще ставаме Жълти???

И да споделя само колко успокоена и вътрешно удовлетворена се чувствам от факта, че "всяко мнение се чете и взима под внимание", г-н Иван КойТамБеше... Пред Великден в събота се сетили... Айде поне да си имаме уважението, а? Или Чичко Паричко си мисли, че ние обикновените 5% сме малоумни? ООО Ваше Величество, простолюдието е много по-важно отколкото си мислите Вие и себеподобните Ви.

Пожелавам Ви скорошно събуждане!

# 531
И аз се накиприх с нов аватар като за последно  hahaha

# 532
За момент си помислих, че са пуснали демо версия на новия форум.А то какво било ...  Laughing

# 533

Не мислите ли, че обезличаването на хората създаващи информацията в сайта би ги демотивирало да продължават да го правят? Не мислите ли, че по този начин ще увеличите делът на несписващите, но пък потребяващи форума (аз вече съм един от тях)?
...
Да, аз наистина се превърнах в потребител, но разбирате ли - вече нямам мотивация да бъда създател. Тези 95% са също показателни, че и други хора мислят като мен.
Променяте визията на форума 2-3-5 пъти, но отношението към създателите на информация не се променя.

Бо_, именно това е идеята на развитието на новата платформа - обръщане към хората, които са тук, към техните ценни мнения, които да бъдат изведени и показани на преден план (включително и с това да бъдат отбелязвани от потребителите по-ценните мнения и съответно теми).
Както вече на няколко пъти споменахме, това е само първа стъпка към изграждането на новата платформа, която ще е ориентирана изцяло към хората, които редовно влизат тук, които пишат, които създават съдържание - всеки да има възможност да настрои, вижда, да му се показва съдържание, което него го интересува, както като теми и информация, така и като полезни инструменти, вкл. и реклами да са съобразени с интересите и предпочитанията, да не закриват ценно съдържание и т.н.

Що се касае до активните автори - хората, които създават интересно и полезно съдържание, чието мнение се откроява, изявените потребители, както и хората с градивна критика по отношение на дизайн и функционалност - те ще бъдат стимулирани освен с различен ранг и други бонуси, и с отделен дизайн с по-малко реклами и т.н.

Освен на хората, които изрично са ни писали, че желаят да видят, тестват и да споделят с нас впечатленията си за предстоящата промяна, днес се предвижда да бъде изпратена покана за тест и на хората, които и сега, и при предишни промени са изказвали аргументирано мнение и са имали ясно изразено становище (не говоря само за тези, които са изразили положителни мнения, напротив - градивната критика е ценна).

В допълнение за информация - ще се вижда страницирането (върнато е), подписите се запазват, като който иска може да ги скрие. Предвижда се опция за скриване на допълнителната информация (град, пол и т.н.), за който желае да не му се показва на всички или който не желае да вижда тази информация за другите автори. Сигурна съм, че това, което ще се реализира тепърва като функционалности ще се хареса и ще е от полза на пишещите и активно участващите във форума, но за да бъдат създадени и предложени тези нови опции, то трябва да се направи нужната промяна на основата, върху която се гради.

# 534
  • Варна
А, сега ми се зареди. Ами номерирани са страниците, защо казвате, че не са?
п.п. Видях, че Мамма току що е писала, че е оправено това, явно затова преди малко не ми е излизало нищо.
Що се касае до активните автори - хората, които създават интересно и полезно съдържание, чието мнение се откроява, изявените потребители, както и хората с градивна критика по отношение на дизайн и функционалност - те ще бъдат стимулирани освен с различен ранг и други бонуси, и с отделен дизайн с по-малко реклами и т.н.
Не че нещо, но това леко на дискриминация ми мирише. Значи за да се отърва от рекламите трябва да съм креативна... Нещо като ВИП потребител в други форуми - плащам си годишната такса и не виждам реклами Whistling Само дето тук е по-зле, защото да си плати всеки може, пък не всеки умее да е креативен и интересен. Ама като не умее хак да му е - ще се наслаждава на реклами, белким поумнее Tired

# 535
Мдааа, очаквайте въвеждането и на кастова система  Party

# 536
  • Варна
Мдам, ранговете ще бъдат Гениален-Креативен-Интересен-Обикновен-Тъп-Много тъп

# 537
  • Galaxy 13197853088
Успокойте се  Grinning

# 538
  • Сопот, Пловдив
Мамма, противоречите си с г-н Иван, от неговия пост ясно си личи към кой са насочени промените и това не са регистрираните потребители, целта е мненията на регистрираните потребители да бъдат удобни за намиране и ползване от нерегистрираните, които създават трафик. Аз виждам два основни проблема срещу, които хората негодуват, изключая аватарите, които са ми болка - дясната лента и разположението на инфото на потребителя над мнението му. Прочетете мнението на г-н Собственика, вижте той как е аргументирал тази "наложителна" промяна и после не ми казвайте как всичко се прави в наша полза.

За бонуси и по-малко реклами няма да се боря  Grinning , не искам да казвам как ми звучи да се обяви това  точно в момента.

# 539

Как? Кажи ми как, като тръпна да видя в понеделник с какво ще ме удостоят?  Grinning

П.П. Аз съм без аватар! Да свиквате!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт