Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 954
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Аз сега размишлявам как да намаля салатата, извън възможностите ми е да го направя сама, пък сисадмина ми се изсмя като ми чу терзанията.....

# 631
  • София
Мдаммм, за да се зарадват рекламодателите ще се загубят потребителите. Жалко за хубавия форум.

# 632
  • Tам през Атлантическия океан
Rois  Peace е де

# 633
  • София
Аз сега размишлявам как да намаля салатата, извън възможностите ми е да го направя сама, пък сисадмина ми се изсмя като ми чу терзанията.....
Яж само морковите.

# 634
  • Пловдив
Яж само морковите.
Добро Simple Smile

# 635
Касита, видях.  Peace
Ще избриша всичко и ще ми остане едното голо име.

# 636
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, умрях да се хиля с тука... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Нело, къртиш мац... Peace Така е ...сега ще се броим НАЙ-ТЪПИТЕ... Mr. Green

Какво като не се вижда кой е на "балкона"? Дреме ни...ползваме опцията "Говори си сам" защо ти е публика? Joy Joy Joy

Аз се чудя, защо вместо да има такава грижа за тези "Гости-консуматори" на инфо , не се направи функция за задължителна регистрация ако искат да четат полезно инфо?  Thinking
Не е ли възможно поне веднъж някой да се съобрази с НАС, а не с ТЯХ?

Защо се отвори тази тема , след като няма да има никаква полза от негодуването на 70-80% от списващите постове в момента? Не се ли превърна това тук в една булевардна риторика ей така да си чешем клавиатурите и да се правим, че някой ще ни чуе или ще се съобрази?

Аз бих казала, че тук събралите се сме в повечето случай независими...защото нищо не зависи от нас. Mr. Green Но, нали е демокрация...негодувайте хора....но кой ли ви чува (чете). Mr. Green Laughing

А, сега не остава нищо друго освен да се преброим тези дето ще сме с "Ранг" - Най-тъп... Joy
Викам преброяването да започне....веднага... Whistling Whistling Whistling

# 637
  • Galaxy 13197853088
Смалявам аватари!
Изгодно!

# 638
  • London
Някои хора все едно излизат от гората значи. Темата е направена за отдушник, да събере негативните емоции, да си полае народа па да му мине. Joy Вярвате ли си, че промените ще намалят броя на потребителите? Категорично не го вярвам, защото повечето от вас са пристрастени и ще влизат, ако ще 3-4 кафяви лайна да висят на скина. hahaha

# 639
Да направят членски внос  Mr. Green и ще се съобразяват  Mr. Green

# 640
  • Пловдив
Някои хора все едно излизат от гората значи. Темата е направена за отдушник, да събере негативните емоции, да си полае народа па да му мине. Joy Вярвате ли си, че промените ще намалят броя на потребителите? Категорично не го вярвам, защото повечето от вас са пристрастени и ще влизат, ако ще 3-4 кафяви лайна да висят на скина. hahaha
Някои сме пристрастени, а за други е удобен навик. Познавам пристрастени, които спряха да пишат тук, а бяха от най-редовните години наред. Може да си тръгнат още.

# 641
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мдаммм, за да се зарадват рекламодателите ще се загубят потребителите. Жалко за хубавия форум.

Лошото е, че каквото и да пишем, както и да недоволстваме ... няма да "се загубят потребителите" ...
Много ми е зле от промяната, но тук имам приятели, имам среда, имам хоби, имам мое си пространство ... Къде да се преместя?
Така беше, и когато продадоха Продавалник - никой не го харесваше, не се харесваше новата платформа, не харесваше допускането на търговци ..., но хората се примириха ...
Жалко е ..., но и тук, както и в действителността (утре стават 6 месеца от 14 юли деня на първите протести - спомняте ли си?!) ... ще бъде - критикувайте си, протестирайте - не ни пречите! И ние пак като в Продавалник ще останем - защото макар и не собственици на форума, той си е нашето място ...

# 642
Някои сме пристрастени, а за други е удобен навик. Познавам пристрастени, които спряха да пишат тук, а бяха от най-редовните години наред. Може да си тръгнат още.
ТреБе нова кръв  Mr. Green  ерудити като Карталче  Peace  Whistling

Време е да се направи БГ.БАББА   Mr. Green Peace

# 643
  • Ямбол
Сложи я в подпис.

# 644
  • Пловдив
Така беше, и когато продадоха Продавалник - никой не го харесваше, не се харесваше новата платформа, не харесваше допускането на търговци ..., но хората се примириха ...
Ами ето, аз се махнах от продавалника. Опитах се, не ми хареса. Влизам от време на време , хвърлям по едно око. Но... не го ползвам активно както преди.

Общи условия

Активация на акаунт