Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 939
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 615
  • Tам през Атлантическия океан
В повечето форуми около Коледа скина е червен, има снежинки, ботушчета и тн.  Mr. Green
И тук е така  Peace

нямам идея сега защо не са ги сложили , вероятно заради предстощата промяна  Wink

Да ви кажа че само тази тема и уж искането не мнения е БЕЗМИСЛЕНО  Mr. Green ще го бъде както те са го решили , помнете ми думта  Whistling
Всичко е прах в очите  Sunglasses

# 616
  • в огледалото на живота
Прочетох цялата тема. След като прегледах "новото лице на сайта" от синята лента долу.

Вчера се навършиха точно 10 години, откакто съм член на форума, и съм била свидетел на много промени, включително и си спомням и съм участвала в благотворителните инициативи и дарения в помощ на форума. Преживели сме заедно какво ли не, чувствам си го като мой. Не ми харесва да ми се казва директно в лицето, че съм се лъгала и това не е Моят Форум!

Не съм против промените по принцип, стига да са конструктивни и да не водят до затруднения и фрустрация. Това, което ще получим в понеделник определено не ми допада. Визията е това, което прави този форум уникален и отличаващ се от множеството други. А визията му до голяма степен се дължи на размера на аватарите и на подписите на потребителите. Логично е да се предвиди, че срещу всяка промяна ще има недоволство по принцип и това е нормално, предвид човешката същност. Но недоволството ще е в пъти по-голямо, когато на същия този човек (потребител) му се отнеме нещо, което той приема за даденост (в случая - аватарите) и то заради някой, който дори не е благоволил да се регистрира във форума, а само чете наготово. Точно такива хора в реалния живот говорят с насмешка за "мамешкия форум, дето от всичко разбират" (но са опрели рано или късно до него, чрез Гугъл) и точно срещу такива познати винаги съм заставала в защита на Моя си форум...

Не искам да ми се набиват в очите "популярни" по нечии чужди критерии потребители и интересни за някого теми - аз не чета (и нямам желание да чета) много от така популярните теми (през последните 2-3 години упорито избягвам Клюкарника, напр., защото е пълен с негативизъм и доказване "кой е по-по-най" - няма тема, в която някой да не захапе някой друг, а именно болшинството от темите там са популярни), нито пък отчетни теми, които не съвпадат с моите интереси. Популярните потребители пак ще бъдат от такива теми. Защо трябва да ми се натрисат подобни теми/потребители непрекъснато?!

За ранговете - не знам как ще се променят нещата, но аз си държа на почетния ранг, получен заради стихотворението ми за същия този форум, още едно доказателство за това, колко свързана се чувствам с форума. Ако на някого му е интересно, ето го:
Скрит текст:
Пеперудена ласка в октомврийския ден.
Някой кратко помръдва вътре в моя корем.
Някой нежно ме гали със ръчичка (краче?).
Първи поздрав отправя нероденото ми дете!
В миг застивам. И от допира лек
изведнъж осъзнавам - в мен расте нов човек!
Изумена съм, даже плача от щастие,
но усещам във себе си (скрити под пластове
от копнеж и мечти) как поникват тревоги:
''Ще боли ли? А доколко ще мога
да съм нечия Мама? Как ще почне да суче?
Всички нови неща няма как да науча!!!''
И тогава попаднах на оазис от мнения.
Потопих се във него - вече нямах съмнения
и на всички въпроси отговори открих...
Преди цяла година мойто бебче родих.
Всяка радост и болка, от които въздишам,
всяко бебешко чудо, бързам тук да напиша!
Пак отмина деня, да, нощта го разплиска -
аз седя пред компютъра и ви чувствам тъй близки,
че откривам как мога с часове да говоря
с вас за всичко - да споделям, да споря...
И след толкова време вече знам, ЗНАМ, че няма
нерешени проблеми във форума БГ-мамма!
Предполагам, че и всички останали с подобни рангове/титли ще са на същото мнение като мен.

Рекламите не ме бъркат, отдавна съм ги блокирала. Докато са в този им дразнещ вид, никой няма да има полза от тях - нито рекламодателите, нито потребителите. Най-добрата реклама, видяна от мен във форума, беше темата-съревнование на Phillips Perfect Care. Party

Заставам зад мнението на Бо_ с две ръце. Не искам да съм просто част от 5-те процента, доставящи информация на 95-те процента потребители. Искам да продължавам да се чувствам част от Моя Форум. Хау.
Не ви познавам,но поста ви достигна дълбоко в сърцето ми...... Confused
Mamma,а при  вас......?!

# 617
  • Пловдив
................В повечето форуми около Коледа скина е червен, има снежинки, ботушчета и тн.  Mr. Green
Пак ти личи, че си новак. И тук скина се променя по Коледа, Великден, първи март и др. Даже сега е променен - погледни - отбелязва се рожденния ден на форума.

# 618
На 11 декември изпратих имейл, че искам да тествам новата версия, но нямам нито отговор, нито я виждам тази нова версия. Явно всички ще я видим на 16-ти, както е обявено... Whistling

Така де , решили са вече , направено е , готово е  Peace

за чиЙ фън-шУЙ се правят че ги интересува мнението ни  Whistling ?!

# 619
  • London
Разбира се, ДЕСС. Форумците, пардон хаха (гражданското общество-народа), форума е (държавата), собствениците (управляващите), рекламодателите(крупните олигарси). Каквото е навън, такова е и тук. Но все пак, ако за навън трябва да се притесняваме, то тук за едни аватари и малко др. промени не смятам, че си заслужава. Peace

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 16:17 от La Catrala

# 620
А защо не всеки ден от седмицата скина да е различен, поне да има скин за 7 дни, както и за празници. В повечето форуми около Коледа скина е червен, има снежинки, ботушчета и тн.  Mr. Green
Ооо, да, като ще е ужас, да е пълен поне Mr. Green.

Според мен, снежинките трябва да са интерактивни - да падат от горната част на екрана и да спират да валят, само когато уцелиш десет от тях с ляв бутон на мишката, а освен това, при доближаване на снежинка на разстояние от 3 мм, тя трябва внезапно да почне да подскача и бяга по целия екран.

# 621
...
В момента тествайки новата версия се чувствам като изгубена в гората без да виждам живо същество около мен, Rolling Eyes все едно си пиша сама. Mr. Green
А и защо като искам да си видя личния профил не мога както досега?

къде гледаш? мобилната версия ли?

# 622
Разбира се, ДЕСС. Форума е (гражданското общество-народа), форума е (държавата), собствениците (управляващите), рекламодателите(крупните олигарси). Каквото е навън, такова е и тук. Но все пак, ако за навън трябва да се притесняваме, то тук за едни аватари и малко др. промени не смятам, че си заслужава. Peace

# 623
  • Сопот, Пловдив
А защо не всеки ден от седмицата скина да е различен, поне да има скин за 7 дни, както и за празници. В повечето форуми около Коледа скина е червен, има снежинки, ботушчета и тн.  Mr. Green

Според мен, снежинките трябва да са интерактивни - да падат от горната част на екрана и да спират да валят, само когато уцелиш десет от тях с ляв бутон на мишката, а освен това, при доближаване на снежинка на разстояние от 3 мм, тя трябва внезапно да почне да подскача и бяга по целия екран.

Joy  Joy  JoyОх, на глас се смея.  Laughing

# 624
Така де , промяната се прави за повече реклами , повече реклами тук -  повече пари  Peace
Елементарно, Уотсън  Grinning
Промяната не е за удобство на потеребителите  Wink а за удобство на рекламодателите и собствениците на форума  Peace
Няма лошо , който плаща той поръчва  Peace поне да не се правят че се интересуват от мнението на потребителите  Wink Това е  Peace

Правят си промяната и толкоз  Wink  

# 625
Е, да де, ама едни имаме сантимент, други потребност, трети аватари.

# 626
  • Пловдив
Ти за какво така се сви? Изтри аватара. В подготовка за новия вид?

# 627
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Аз съм за! Peace Така и така форумът няма да е никакъв форум, поне да поиграем малко. hahaha

# 628
Ти за какво така се сви? Изтри аватара. В подготовка за новия вид?

О! Чакам да видя дали няма да ме изненадат в понеделник с ник в различен цвят, нещо отличително за аватар и коронка с приС!  Mr. Green

# 629
  • Сопот, Пловдив
Мен точно това ме дразни, то се е видяло, че никой няма да ни чуе искаме ли, не искаме ли промяна и каква, те са си собственици, те са си решили, платили, ние може да протестираме, но нямаме право на глас. Дразни ме, че първо не беше съобщено както трябва, нито имаше достатъчно време преди това, за да се настроим, второ - пуска се тази тема, без реално да има възможност да се вземе напредвид това, което ше напишем, и трето - обяснява ни се как всичко е заради нас, когато ние не падаме от небето, най-елементарната логика подсказва за какво иде реч, в което няма лошо, разбира се, бг-мамма не е благотворителна организация и е нормално собствениците й да се стремят към печалба, но не и да ми обясняват как това  се прави само, ама единствено и само за наше улеснение.

Общи условия

Активация на акаунт