Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 895
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 600
Мен не точно аватарите са ми проблема Simple Smile Аз от как се помня съм все със салатата Simple Smile
аз аватари с храни не ща,че ми се дояжда Simple Smile

Аз лично никога не съм се борила за рангове,а и не ме вълнуват изобщо.Случайно открих форума,преди доста години,и веднага се регистрирах.И сега излиза,че заради хора,които не се регистрират и влизат само за информация ще изпитваме неудобство регистрираните и редовно пишещи в форума  Crossing Arms

Преди колко доста?  Joy
Крийте си двойните регистрации, бре хора.

то и аз съм от тия с тройните регистрации,на предните все им забравям паролите...

# 601
Не съм прочела всичко от темата за шукаритетното обновление ,  Mr. Green
ама да питам с примяната  , аватарите ще станат нЮ-нЮ ли  Rolling Eyes ?!

Дам, колкото тениската на Nikol *

# 602
  • Варна
Не съм прочела всичко от темата за шукаритетното обновление ,  Mr. Green
ама да питам с примяната  , аватарите ще станат нЮ-нЮ ли  Rolling Eyes ?!

Повече от ню-ню, освен това ще са квадратни  Sick, моят ще изглежда така:

# 603
  • София
Моето аватарче си е в размер паспортна снимка по простата причина, че не разбирам от качване на снимки. Е, ще го посмачкам малко щом правилата са такива.

На първо време:
Ще ми липсват големите аватари.
Не ми харесва лявата колона да стане горен ред. Точно това ме отблъскваше от други форуми, вече залязли.
Не ми харесва идеята с ранговете, дори ме отблъсква.
Обясненията на модераторите и собственика ми звучат като опорни точки.

Искрено се надявам, че всички ще свикнем и няма да си търсим по-малко информационна платформа.

# 604
Просто трябва да има възможност да си избираме сами, стария или новия изглед !

Да , и аз това искам . Peace

# 605
Колко от полетата в Профила ще бъдат задължителни за попълване? Местожителството сега не е, но пола е.

# 606
  • Tам през Атлантическия океан
Като гледам на потребители пребиваващи основно в Клюто , промяната  им допада  Sunglasses

# 607
Колко от полетата в Профила ще бъдат задължителни за попълване? Местожителството сега не е, но пола е.

Дали? Я, виж.

# 608
  • Tам през Атлантическия океан
А на телефон как ли ще изглежда промяната  Crazy  ?

Обичам да си чета тук  , когато ми е тъпо нейде в реала  Mr. Green

# 609
  • London
Имам стаж във форуми и досега никъде една платформа не е седяла с години. В крайна сметка ние сме си същите, а какво ще е полето, аватара или цвета не е от такова значение. Малко като малките деца раздувате проблема. По-добре за вас да гледате положително и да се настроите, че ще свикнете бързо и ще ви хареса. Peace Аз все пак апелирам за промяна на цвета към зелената гама. Mr. Green А защо не всеки ден от седмицата скина да е различен, поне да има скин за 7 дни, както и за празници. В повечето форуми около Коледа скина е червен, има снежинки, ботушчета и тн.  Mr. Green

# 610
На мен аватарите и подписите са ми най-малкия проблем(но предпочитам да ги има както досега).
Неудовлетворението ми идва от това, че не виждам кои са на линия в момента в дадената тема, в която съм аз например, иначе започнах да свиквам с новото оформление.
Добре, че поне има номериране на страниците, че иначе съвсем щях да се чудя къде съм попаднала. Mr. Green
В момента тествайки новата версия се чувствам като изгубена в гората без да виждам живо същество около мен, Rolling Eyes все едно си пиша сама. Mr. Green
А и защо като искам да си видя личния профил не мога както досега?

# 611
Мен не точно аватарите са ми проблема Simple Smile Аз от как се помня съм все със салатата Simple Smile

не я разбърка тази салата, ти Simple Smile)

# 612
На мобилната версия промяна няма да има, ако смениш на нормалната версия е с новия облик Simple Smile

# 613
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А защо не всеки ден от седмицата скина да е различен, поне да има скин за 7 дни, както и за празници. В повечето форуми около Коледа скина е червен, има снежинки, ботушчета и тн.  Mr. Green
Ооо, да, като ще е ужас, да е пълен поне Mr. Green.

# 614
  • Телиш/Плевен
На 11 декември изпратих имейл, че искам да тествам новата версия, но нямам нито отговор, нито я виждам тази нова версия. Явно всички ще я видим на 16-ти, както е обявено... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт