Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 909
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 585
Със всяко обновяване нещата вървят на зле,а не към по добро  Naughty

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Искам да знам кои са изразяващите градивна критика, които ще получат новия формат за тестване? Как ги избирате, Мамма?

# 587
  • Пловдив
Както много неща ПРЕДИ се решаваха с гласуване (например избирахме сами модератори) , дали би било възможно да има някаква форма за гласуване от потребителите на новия вид? Нещо като референдум на цялостната промяна или на някои от деталите? И при евентуален отказ на потребителите - да остане нещо от стария вид?

# 588
  • София
   Просто трябва да има възможност да си избираме сами, стария или новия изглед!

# 589
  • Tам през Атлантическия океан
Кой знае колко са платили за новата визия  Sunglasses този дето я прави се е старал , старал че се осрал  Mr. Green  Изглежда мноУ шокаритетно но само това , другото е буЛ-шитS  Crossing Arms

# 590

Който плаща той избира  Sunglasses

# 591
  • Пловдив
Поне някои неща да се направят  в съответствие с вижданията на болшинството ползватели. Пак ще е нещо.

# 592
  • Под Сините камъни
И аз така си мисля.На мен също не ми харесва новият облик на темата.Аватарите ни са толкова малки,че лупа трябва да си извадя за да ги видя,а за подписите да не говорим.Много е гадно да нямаш подпис

# 593
влизам само да се фръцна с новия си аватар,вземете си лупа  Laughing

# 594
  • Пловдив
Мен не точно аватарите са ми проблема Simple Smile Аз от как се помня съм все със салатата Simple Smile

# 595
влизам само да се фръцна с новия си аватар,вземете си лупа  Laughing

О, супер съм със зрението! Чета го надписчето  Grinning

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз лично никога не съм се борила за рангове,а и не ме вълнуват изобщо.Случайно открих форума,преди доста години,и веднага се регистрирах.И сега излиза,че заради хора,които не се регистрират и влизат само за информация ще изпитваме неудобство регистрираните и редовно пишещи в форума  Crossing Arms

# 597
Не съм прочела всичко от темата за шукаритетното обновление ,  Mr. Green
ама да питам с примяната  , аватарите ще станат нЮ-нЮ ли  Rolling Eyes ?!

# 598
Аз лично никога не съм се борила за рангове,а и не ме вълнуват изобщо.Случайно открих форума,преди доста години,и веднага се регистрирах.И сега излиза,че заради хора,които не се регистрират и влизат само за информация ще изпитваме неудобство регистрираните и редовно пишещи в форума  Crossing Arms

Преди колко доста?  Joy
Крийте си двойните регистрации, бре хора.

# 599
  • London
Като цяло ми харесва факта, че новата платформа ще е по-изчистена откъм връзки. Примерно ''Бебета'', а не като сега 20 връзки още на първата страница та 12 месеца чакащи бебета в отделни връзки, искам бебе в съвсем друга, рискова в трета и тн. В този смисъл това нововъведение ми допада. Донякъде не е лошо това, че аватар и инфо за автора ще са отгоре, защото поне аз така ще разграничавам по-добре отделните мнения. Peace Разбирам неприятното усещане на хората занимаващи се с аватари, съчувствам им, но в крайна сметка голям панаир е станал в темата за едните аватари. Не сме тук все пак заради аватарите, това е форум БГ МАМА и има съвсем друга насоченост. Смятам, че компромиса със увеличаването на аватара е прекрасен вариант и не би трябвало да има недоволни. Това, което не ми хареса е лентата отдясно, но в крайна сметка ще свикна с това. А също така имам предложение скина на форума да стане зелен, все пак е успокояващ цвят, а тук много страсти бушуват и бая хора имат нужда да се успокояват повечко. Кой знае може да намалеят с тази зелена терапия скандалите. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт