Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 46 077
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 690
В демо-картинките, които виждам от синята лента долу, страници няма. Ако ги запазят, добре.

Сега остава и да не стесняват полето за четене и писане, предвид (но не само) потребителите на устройства с тесни екрани.  Wink

# 691
  • Ямбол
В демо-картинките, които виждам от синята лента долу, страници няма. Ако ги запазят, добре.

...
Може ли да покажеш на коя от картинките е дадена долна част на страница на тема?

# 692
  • Варна
Момичета, вчера и днес не съм влизала във форума, правих опити с тел, но зарежда много бавно Tired и не разбрах: има ли някой от потребителите, който е тествал новия вариант и има ли вече отзиви?
Мисля не, говори се хипотетично.

В момента ми е много добре подредено и прегледно тук. Хич не ми се иска основна промяна.
Помня една форумна промяна, леко я преминах. Но тази ме притеснява и честно казано най-малко ми е до аватара.

# 693

...
Може ли да покажеш на коя от картинките е дадена долна част на страница на тема?

А ти можеш ли да четеш? На картинката, която показва Клюкарника, се виждат теми без страници. Страници не виждам и на другите картинки.

Защото имам поглед колко страници е "навъртяла" дадена тема и съответно да преценя дали въобще да почвам да я чета.

Надявам се да запазят странирането, но за трети път казвам, че за мен лично най-големият проблем е по-малкото поле за четене и писане.

# 694
  • София
Нищо не разбрах от новата визия. Обаче, ако както пишат тук някои, няма да се вижда кои потребители са в темата(и гостите и скритите), това хич не ме кефи. Искам да виждам хората в темата! Много често съм се сещала и съм писала на потребители, точно защото съм ги виждала, че са горе "на балкона"!
Харесвам си сегашната визия с потребителските характеристики от ляво. От дясно нищо не искам да има, защото ми стеснява полето за четене.
И не, не се съпротивлявам на промяната сама по себе си! Зная що е то "естествена съпротива", която е автоматична. Моята се съвсем обмислена. Просто има някои много хубави неща от сегашната версия, които предпочитам да си останат.

# 695
Май само аз чакам с нетърпение новия облик на форума Simple Smile.

# 696

И аз  Peace

# 697
  • Варна
Много хора чакаме с нетърпение!

Надявам се специалистите по промяната са прекарали достатъчно време тук и са на подходяща възраст. Rolling Eyes

# 698
  • София
Мдам, ранговете ще бъдат Гениален-Креативен-Интересен-Обикновен-Тъп-Много тъп

newsm10 smile3501

# 699

И аз  Peace

Още един чакащ  Grinning Заинтригувана съм от промените, смятам, че всяка крачка към персонализиране и таргетиране е правилна, и с удоволствие ще съдействам с обективни коментари по функционалността, когато стане активна. По отношение на профилите, все ми е тая как точно изглеждат и кое как е подредено, защото "Туй, което зовем ний „роза”, ще ухае сладко под всяко друго име" (разбирай - аватар)   Wink

Апропо, смалих си аватара до 60х60. Внушението му не страда ни най-малко. Специално за духа на темата проверих размера на допустимите аватари в двата други форума, в които пиша активно - в единия е 70х60, в другия - 100х80... Не си спомням някой някога да е роптал по повода. А става въпрос за доста посещавани форуми.

# 700
  • Ямбол
...
А ти можеш ли да четеш? ...
А ти?

....
В допълнение за информация - ще се вижда страницирането (върнато е), ....

# 701
Благодаря, явно не мога да изчета всичко изписано в темата.

# 702
Апропо, смалих си аватара до 60х60. Внушението му не страда ни най-малко.
А според мен страда. Не, че нещо, ама явно ще ми трябва лупа вече като чета форума, защото си държа на зрението и не искам да се взирам, забила нос в монитора. Както и да е.

За мен вече нещата въобще не опират до аватари, а до отношението към потребителите, което хич не ми допада. И ако тук нямаше хора, които ценя, бих се махнала с удоволствие. Не се изреждайте сега 5 човека да ми казвате, че аз съм никой и на никой няма да липсвам, моля. Очевидно и собствениците мислят така и третират потребителите си като даденост, с която няма нужда да се съобразяват.

# 703
  • София
Използвам тази тема, за да благодаря за мобилната версия. Ползвам я от първия и ден. По-големите бутони са съпер удобни, скритите изображения, скритият текст - също. Доста по-удобни са емотките.

Искам обаче по повод най-интересните темми да кажа, че не съм ОК с наместването на такива отстрани. Досега имаше последни мнения във форума, изкарани отдолу и те бяха най-често от клюкарника - абсолютно нямам нужда от тази опция. Не се интересувам от най-интересното. ОК - нека бъдат маркирани информативните теми, но защо трябва да бъдат извеждани отстрани... Може би полезно би било някакво съобщаване за създадени нови теми на подфорумно ниво. Т. Е. Аз пиша в КиТ - нямам време да влизам в списъка с мнения и редовно изпускам някакви теми нови, често интересни или с въпроси. Знам че има опция за известяване по мейл за създаване на нови теми, но известия по мейл съм ограничила само за ЛС.

Не ми е ясно за какви реклами говорите - не ми е изскачало нищо освен ясновидката, която беше ситуирана като мнение. Явно имам някакъв късмет.

Не ми харесва бг-дамма!!!!!!! Ама изобщо!!!! Спрях да чета редица блогове на красавиците след като се изместиха там. Не ми допадат статиите, в които понякога намирам откровени глупости. Попадала съм на интересни за мен неща, но с ровене. Това, което в момента се рекламира като такова в панела над мненията, не бих казала, че е най-доброто/най-добре написаното. Затова и не желая някой вместо мен да решава кое от съответен подфорум би било интересно.

Не ми стана ясно и питам:
МАММА, ще махнете ли възможността да се слагат движещи се картинки от подписи? Гифчетата страшно много товарят. Аз също съм им почитател, но в темите, коитопиша държим всичко, което би натоварили зареждането на страница да е в "скрит текст"
Също не разбрах как ще ограничите всичките записи - хоп, троп и цоп в темите? Сега ако искаме да почистим някоя тема от това викаме модератор.
И трето - ще запазите ли възможността да се качват снимки и видеа в темите и ще промените ли позволените им размери по някакъв начин?

# 704
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

....
В допълнение за информация - ще се вижда страницирането (върнато е), ....

Обещаното не е като даденото. Ще повярвам чак когато ми бъде доказано с практически действия. И като гледам никой от тези, които са пожелали няма да получи тестов вариант. Причините са обясними. Wink

Общи условия

Активация на акаунт