Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 789
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 705
  • София

И трето - ще запазите ли възможността да се качват снимки и видеа в темите и ще промените ли позволените им размери по някакъв начин?
Shocked Ване, моля те, да не говорим за това въобще.

# 706
Ох бе, как не се изморихте да лаете вече втори ден. Не само ме заболя главата от истериите ви, ами и коремът от смях. Особено като се сетя, че половината от вас реват за нещо, против което ревяха преди няколко години, при предишната промяна.  Laughing
Не знам кой може да чете и кой - не, но се убедих за пореден път, че четенето с разбиране не е проблем само на днешните ученици, както и че олелчването е вроден дефект, не възрастов проблем.
Преди малко получих това писмо в пощата си, от което си правя изводите, че някои от вас умишлено, много усърдно и незнайно по какви причини всяват паника и раздори във форума (предполагам, че са в услуга на конкуренцията, отказвам да допусна, че просто са чак толкова тъпи  Peace). Защото се оказва, че досега никой нищо не е тествал, въпреки многобройните твърдения тук за обратното.
Както и да е, писмото:

Здравейте,
Тази вечер ще получите адрес, потребителско име и автоматично генерирана парола за предварителен достъп и тест на новия облик на БГ-Мамма.
Получавате този достъп, защото сте пожелали това с имейл до нас (аз пожелах!), защото сте се включили активно в обсъждането при предишния редизайн на сайта или защото сте един от най-активно пишещите автори във форумите на БГ-Мамма.

Очакваме по имейл Вашето систематизирно мнение и конкретни предложения по отношение на:

1. Изглед и функционалност на заглавната страница

2. Изглед и функционалност на форум/подфорум

3. Изглед и функционалност при преглед на тема

* Моля, имайте предвид, че сайтът все още е в процес на разработка и е възможно да има прекъсвания в достъпа, размествания и непълно работещи функции. (И това аз го подчертах - не знам колко зле трябва да е човек технически, та да очаква всяка промяна да стане за 5 минути и да тръгне веднага със 100% функционалност... - К.С.)

Благодарим Ви!

БГ-Мамма

Петък, 2013, Декември 13 19:12:17 EET

Очаквам с нетърпение тестването, мнение мога да изкажа чак след това.

# 707
На мен тестът 2 дена преди пускане на новата версия ми се струва безсмислен.  Не ме топли това, че ще го пробвам ден, два по-рано.  Rolling Eyes
Ако имаше опция сама да си оформям цвят, изглед и какво да виждам от форума, щеше да е най-добре!

# 708
Ох бе, как не се изморихте да лаете вече втори ден. Не само ме заболя главата от истериите ви, ами и коремът от смях. Особено като се сетя, че половината от вас реват за нещо, против което ревяха преди няколко години, при предишната промяна.  Laughing
Не знам кой може да чете и кой - не, но се убедих за пореден път, че четенето с разбиране не е проблем само на днешните ученици, както и че олелчването е вроден дефект, не възрастов проблем.
Преди малко получих това писмо в пощата си, от което си правя изводите, че някои от вас умишлено, много усърдно и незнайно по какви причини всяват паника и раздори във форума (предполагам, че са в услуга на конкуренцията, отказвам да допусна, че просто са чак толкова тъпи  Peace). Защото се оказва, че досега никой нищо не е тествал, въпреки многобройните твърдения тук за обратното.
Както и да е, писмото:

Здравейте,
Тази вечер ще получите адрес, потребителско име и автоматично генерирана парола за предварителен достъп и тест на новия облик на БГ-Мамма.
Получавате този достъп, защото сте пожелали това с имейл до нас (аз пожелах!), защото сте се включили активно в обсъждането при предишния редизайн на сайта или защото сте един от най-активно пишещите автори във форумите на БГ-Мамма.

Очакваме по имейл Вашето систематизирно мнение и конкретни предложения по отношение на:

1. Изглед и функционалност на заглавната страница

2. Изглед и функционалност на форум/подфорум

3. Изглед и функционалност при преглед на тема

* Моля, имайте предвид, че сайтът все още е в процес на разработка и е възможно да има прекъсвания в достъпа, размествания и непълно работещи функции. (И това аз го подчертах - не знам колко зле трябва да е човек технически, та да очаква всяка промяна да стане за 5 минути и да тръгне веднага със 100% функционалност... - К.С.)

Благодарим Ви!

БГ-Мамма

Петък, 2013, Декември 13 19:12:17 EET

Очаквам с нетърпение тестването, мнение мога да изкажа чак след това.

smile3501

# 709
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Питам най-сериозно, без да се заяждам - за какво ви е необходим броя на страниците? Розовото означение ново[/color][/b] отвежда в последното непрочетено мнение дори на теми, в които никога не сте писали и не следите с "Известия"? Естествено, ако сте логнати. За какво ви е да знаете, че точно на 16 страница, потребителка Х е казала нещо си?  Thinking
За мен е важно- в информационните теми, които следя, не ми е трудно да запомня, че в средата на настоящата тема или в началото на миналата съм прочела нещо, което при нужда бих прочела отново. Без тази номерация бих била доста затруднена.
Ще тестваме, ще видим. Явно доста хора сме получили мейл, само че ако ще се правят козметични промени спрямо мнението на тестващите, не е ли малко късно?

# 710
Така като гледам, нямате друг избор, освен да ги похвалите за добре свършената работа, след като се почувствате поласкани колко сте важни за тях. Laughing
Не знам дали ще се изписва броят страници, но като се има предвид колко "широки" ще бъдат те, предполагам, че той ще бъде двойно по-голям от досегашния.

И на мен ми е важно да знам от колко страници е темата. Понякога нямам време да изчета цяла тема, която е започната преди 3 дни да речем. Стигам до 5-та страница и се налага да прекъсна четенето. Хората през това време обаче, продължават да си пишат. Ако няма номерация на страниците колко ли време ще трябва да прелиствам и ровя напред-назад, за да намеря мястото, до което съм стигнала?

# 711
Питам най-сериозно, без да се заяждам - за какво ви е необходим броя на страниците? Розовото означение ново[/color][/b] отвежда в последното непрочетено мнение дори на теми, в които никога не сте писали и не следите с "Известия"? Естествено, ако сте логнати. За какво ви е да знаете, че точно на 16 страница, потребителка Х е казала нещо си?  Thinking
За мен е важно- в информационните теми, които следя, не ми е трудно да запомня, че в средата на настоящата тема или в началото на миналата съм прочела нещо, което при нужда бих прочела отново. Без тази номерация бих била доста затруднена.
Ще тестваме, ще видим. Явно доста хора сме получили мейл, само че ако ще се правят козметични промени спрямо мнението на тестващите, не е ли малко късно?

Постовете нали също имат номерация-ще запомните номера на поста,
в която е важното инфо,ако друг начин няма.

# 712
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, даааа, ще помня номер на пост hahaha. Аз и номера на страницата не помня. Помня, че съм си харесала филм, споменат по средата на някоя тема, и преквърлям страниците там, докато го открия.

Бутински, ще има да чакат- ако не ми хареса (в което съм убедена), няма да им го спестя Grinning. Любезността ми ще се изрази в изразяване на позицията ми по всяко въведение- сиреч в труда и отделеното ми лично време. Пък нещата, които ми харесват, ще ги похваля- дано се смилят да ми върнат аватарчето Joy.

# 713

Аз останах с впечатление, че това е само началото.  Mr. Green

# 714
  • Ænima/Albuquerque
М, абе така е, ама си имах сантимент към момата, дето ми стоеше на аватар, някакси ще ми липсва.  Crossing Arms
Не сантимент, истинска любов е нашето. Mr. Green

Ох, бе!  hahaha

И аз от тестващите. Благодаря.  bowuu

# 715
  • Ænima/Albuquerque
Супер, ще се лепим плътно вляво, че да четем, супер, су-пер!

# 716
  • София
  Получих и аз тест писмо, влязох, но изобщо не мога да се оправя.Нищо не разбирам.Изкривих си врата наляво!

Препоръчано:
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Още

Където и да кликна нищо не работи.

# 717
Трябваше и аз да поискам май, за да видя за какво иде реч, ако не... в понеделник, то не е далеч.

# 718
  • Ænima/Albuquerque
Ми... залепи се вляво и ще добиеш представа.  hahaha

# 719
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми... залепи се вляво и ще добиеш представа.  hahaha

Ох, бееееееее.... rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт