Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 705
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 750
Ще стана кривогледа наляво.  Mr. Green

# 751
Благодаря за скрийншотовете!

Тайна, за да не се налага да снимаш с телефон, можеш да натиснеш бутона Prt Sc на клавиатурата (горе вдясно трябва да е) и после да пейстнеш в Paint. Hug

Както предполагах - буквално половината екран е зает от глупости. Tired Бг-дама е една безумна недомислица. Outta Joint

# 752
  • Ænima/Albuquerque
Имам болки в дясната плешка! Кой ще ми върне здравето сега? Кой?

# 753
  • София

Гледай дясната лента, горе има син Х, но като натиснеш, вместо да се скрие всичко, появява се друг текст и картинки, зодиак, теми, които нямат Х за махане.

# 754
Новата визия е пълен съкс Sick Sick Sick
Много съдържателна е темата "Клизма" Mr. Green Аууууууууууу, а тези които не си правим клизми какво правим??? OMG smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Ама не ти ли е интересно специално подбраното за теб? Wink А рекламките как са? Според интересите ти?  Wink За да не станете кривогледи и да не ви се схванат плешки и вратове, просто седнете на лявата половина на стола така с тежест на лявата задна буза, че да сте центрирани спрямо това, което ви интересува. Когато форумът не е центриран, потребителят ще се центрира.  Mr. Green А този Х на последния скрийншот се оказва проформа.  Wink

# 755
  • София
Благодаря за скрийншотовете!

Тайна, за да не се налага да снимаш с телефон, можеш да натиснеш бутона Prt Sc на клавиатурата (горе вдясно трябва да е) и после да пейстнеш в Paint. Hug

Както предполагах - буквално половината екран е зает от глупости. Tired Бг-дама е една безумна недомислица. Outta Joint

И двете с дъщерята пробвахме, но на тоя лаптоп не стават нещо.Така и не открихме как става, а уж тя знае..

# 756
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Новата визия е пълен съкс Sick Sick Sick
Много съдържателна е темата "Клизма" Mr. Green Аууууууууууу, а тези които не си правим клизми какво правим??? OMG smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Ама не ти ли е интересно специално подбраното за теб? Wink А рекламките как са? Според интересите ти?  Wink За да не станете кривогледи и да не ви се схванат плешки и вратове, просто седнете на лявата половина на стола така с тежест на лявата задна буза, че да сте центрирани спрямо това, което ви интересува. Когато форумът не е центриран, потребителят ще се центрира.  Mr. Green А този Х на последния скрийншот се оказва проформа.  Wink
Е тва ми АресА... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 757
  • Ænima/Albuquerque
Нямам аз такова нещо, Тайне.  Tired

# 758
  • София
  Хора радвайте се на сегашния форум, докато може,че от понеделник само ще си спомняме с тъга за него!

# 759
  • в сърцето на един мъж...
Ще напиша тук какво е мнението ми по въпроса за новия вид, ще го пренеса и на мейл - не ми харесва, ама никак. По-тромава и неудобна, ънфрендли версия на форум не съм виждала през живота си, при това съм тествала не малко такива, включително и чужди. Няколко пъти споменах, че аватарите не ме касаят, не ме интересува какво се случва с тях, но мястото на аватар, информация за потребител, мнение и тем подобни, преместено в самата тема, за да се освободи място за реклама, която заема половината екран не е приемлива за мен. Не знам оразмеряването и версията за какви точно монитори и резолюции е правено, но не е домислено ама хич. Програмистите да си тестват работата върху различни монитори и с различна резолюция. В момента форума натоварва изключително много очите, не говоря за функционалност - в процеса на ползване ще свикнем явно с функциите, понеже е видно, че не искате да ги промените. В теми, които имат много издания - от типа 50та, 80та - в първите постове е сложена тази информация, говоря за КиТ, тъй като там има доста такива, а и като гледам по тестовите линкове, повечето теми са с по няколко издания - отиват около 2 минути за скролване, за да се стигне до съществената част. Не виждам за какво ми е реклама, плакатно издание, което заменя мястото за писане? Т.е. вие променяте удобна функция заради по-голяма реклама, което казахте, че няма да го има. Влизането на началната страница - огромни мигащи картинки, които ми показват най-интересното - смешки, хумор от форума, бременна съм - реакция на близките. Ами това не ме касае, не ми е интересно, все пак не съм бременна, имам големи деца вече, не ме интересува. Ново от всички теми във форума - интересуват ме чужбински, КиТ, проблемно забременяване - в новото няма нищо от тях, за сметка на това пък има клизма Shocked
Предишната подредба на активни теми, нови отговори, следени теми. Сега вярно изведени са в средата, уж се виждат по-интересните неща, но в този вид не ме интересуват. Т.е. аз влизам тук за определени неща, в определени теми, в определени под форуми. Сега губя в пъти повече време, за да открия това, което ми трябва. Навсякъде хороскопи, реклами, линкове, които водят до нови реклами...
Изнесени в страни бутони - на чий му трябва да праща страница на приятел??? Shocked Това фейсбук ли е, поща ли е? Не ми е ясно. Или е за събиране на мейли цялата тая работа.
Хубавото е, че видът, в който пишеш съобщение и отговаряш уж е все още в стария вид. Надявам се да си остане така, тъй като е доста по-удобно.
Какво налага поставянето на хороскопи след първото мнение в една тема? Съответно и номерацията на страниците под него? Генериране на трафик към страницата с хороскопи ли?
Смяната на мястото на бутона цитирай - изобщо не е ясно за кой точно става дума с цитата, честно казано, наложи се да налучквам кой цитирам.
В крайна сметка още много мога да пиша, но просто се уморих...

1. Изглед и функционалност на заглавната страница - разхвърляни, трудно се намира информация

2. Изглед и функционалност на форум/подфорум - не добре подредени, неправилно структурирани

3. Изглед и функционалност при преглед на тема - прекалено малко поле за четене, трудно да се отделят мненията едно от друго, не е ясно къде започва едното, къде свършва другото... Къде е следващата страница, кое е новото мнение, кое старото...

Та изводът ми е - изключително труден за работа и не функционален.

П.С. Колкото до това мнение на Мамма - Що се касае до активните автори - хората, които създават интересно и полезно съдържание, чието мнение се откроява, изявените потребители, както и хората с градивна критика по отношение на дизайн и функционалност - те ще бъдат стимулирани освен с различен ранг и други бонуси, и с отделен дизайн с по-малко реклами и т.н.
- това означава ли, че форумът започва да прилича на затворена общност, кастово общество, до което по някакъв таен критерий ще се открояват заслужилите потребители? Това ще е нов тип Игри на глада, явно... Confused Мисля, че е обидно за всички тези хора, които са събирали информация и са отделили от времето си, за да я систематизират. Аз лично се чувствам персонално засегната, тъй като съм отделила доста от времето си, за да помогна да се развие например Проблемно забременяване. И сега излиза, че съм си дала времето и труда напразно.

# 760
  • София
Имам болки в дясната плешка! Кой ще ми върне здравето сега? Кой?
Направи си една клизма, стига муча. Whistling

# 761
  • София

Гледай дясната лента, горе има син Х, но като натиснеш, вместо да се скрие всичко, появява се друг текст и картинки, зодиак, теми, които нямат Х за махане.

Зодиак? Наистина? Без Х??? Ето това е трагедията срещу която всички трябва да се обединим...

# 762
  • Варна
Явно аз съм от щастливите много важни потребители, на които бе оказана честта да изтестват новата версия.
1. Спокойно. Аватарът може да е малък, но пък подписът е голям! Дори шрифтът му е по-голям, отколкото написаното по същество в темата.
2. Това за дясно и ляво е "у лево" - форумът е разделен точно на ДВЕ половини. В едната - лявата е сбутана същността на присъствието ни. В дясната - шаренки рекламки и подбрани "интересни" теми. На мен ми бяха предложени "бременна ли съм" и "постите ли".
3. Цялото меню горе си остава така, както е.
4. Между ситните постове се появат особено ценните хороскопи като отделна лента.
5. Вляво е беличко е спретнатичко, вдясно - шаренко и лъскавко. След 10мин тестване очните ми дъна щяха да се пръснат. В момента се боря с мушичките и звездичките. Допълнителен бонус.

Спрете да ревете. Спирате прогреса.

# 763
  • Велико Търново

Явно всички трябва да се сдобием с ей такова дървено масажорче. При влизане във форума си го омотоваме и край на болките в плешките от чекнене у лево.

# 764
  • София
Не знам за масажорче, ей така се виждам аз :

Общи условия

Активация на акаунт