Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 669
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 765
  • Ænima/Albuquerque
Подписвам се с две ръце под мненията на Гея и Богинята.

И ме боли плешката, пък! Освен, че почти ослепях от мигане и гифчета, весело примигващи пред "актуалните теми". Ъффф...

# 766
Не знам за масажорче, ей така се виждам аз :

Правилно. Лявото ти око вече се е приспособило и уголемило от правилната страна, където ще четеш. Макар че рекламодателите искат уголемено да е дясното.

# 767
Аз пък се озовах на първа страница. И подписът ми се вижда идеално.  Joy

# 768
  • Ænima/Albuquerque
О, става все по-тясно! Появиха се фейсбук бутончетата, някаква пощичка и бързо копче за публикуване на нов отговор.

# 769
Моята депресия се задълбочи. Вече и мантрата не помага.
Услужливи хора са ми пратили възможност непоискана да ползвам новата версия, обаче АБВ-то забива и не мога да направя тестчето.

# 770
Новата визия е пълен съкс Sick Sick Sick
Много съдържателна е темата "Клизма" Mr. Green Аууууууууууу, а тези които не си правим клизми какво правим??? OMG smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Ама не ти ли е интересно специално подбраното за теб? Wink А рекламките как са? Според интересите ти?  Wink За да не станете кривогледи и да не ви се схванат плешки и вратове, просто седнете на лявата половина на стола така с тежест на лявата задна буза, че да сте центрирани спрямо това, което ви интересува. Когато форумът не е центриран, потребителят ще се центрира.  Mr. Green А този Х на последния скрийншот се оказва проформа.  Wink
Е тва ми АресА... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Поправям се - тежестта трябва да е върху дясната задна буза, която ще е единствената върху стола, защото лявата ще виси във въздуха - резултат от центрирането пред екрана. На който не му се седи така, може просто да премести целия монитор/лаптоп/телефон леко вдясно така, че центрирането да се получи и погледът да попада там, където вие искате той да попада.

# 771
  • София
 Няма ми го www-то, където слагах снимки на внука.Няма ми го надписа под аватара, няма ми го розовото значе за жена, а само пише жена.

# 772
  • В Космоса
Явно всички имаме имейли. Приспивам малката и се мятам и аз на теста. Crazy

# 773
  • Сопот, Пловдив
Мда, доволна съм поне, че скоро ще имам повече свободно време за блога си.

# 774
  • Телиш/Плевен
Тъкмо си пуснах и аз тест версията и засега не изглежда зле. Влязох в няколко теми и нямах проблеми с ориентацията в постовете и други такива. Честно казано не ми изглежда толкова зле, колкото очаквах. Laughing

# 775
  • София
  И аз ще имам повече време за корейските ми сериали.Или пък да контактуваме на лични съобщения, там поне промяна няма.Но определено няма да прекарвам тук толкова време ,колкото досега. Sick Няма изобщо да давам мнение по пощата,всичко си написах тук.Лягам да ми почине дясното око,че ми се мрежи вече.И врата да ме отпусне.

# 776
  • София
Пише,че има три нови мнения, а аз не ги виждам, включително и моето.Писах от новата версия! Освен това непрекъснато ми дава,че ми е изтекла сесията, независмо на какво съм кликнала, дори и на хикса.

# 777
Свийте си прозореца на браузъра и ще се "скрие" туй вдясно  Mr. Green

# 778
  • Ænima/Albuquerque
Да ставаше така...  Crossing Arms

Минах на старата версия. Супер неприятно.
Поне събота и неделя да си спестя болките в плешката.  Crossing Arms

# 779
  • София
Хитро, но за нов отговор, трябва да увеличавам! Peace

Общи условия

Активация на акаунт