Кликваш на отговори, слагаш отметка на темата , която не желаеш да следиш и даваш на спри следенето - отдолу бутона.
![]() | Адри́, извини ме, но не е логично балконът да стане мазе. Излиза, че за да видиш кой е в темата трябва да преметнеш всичко /скролване до дупка/ да слезеш най-долу. Ако решиш да четеш, после да се върнеш най-горе /пак скролване до дупка/ за да прочетеш всичко, което е изписано на тази страница. Бутонището "отговор" се намира, доколкото разбрах само най-долу. Значи каквото и да правиш пак трябва да скролваш до долу. В сегашната версия "отговор" имаш и долу и горе. И да се опиташ да ми обясниш, че това не ми е по-удобно, няма да ти повярвам. За теб може да не е интересно кой е в темата, но аз влизам за да "разговарям" с точно определени хора. Ако тях ги няма, просто няма да "разговарям". А да твърдиш, че мястото в мазето е по-логично, е все едно да ме убеждаваш, че влизайки в зала лекторът ще си изнесе лекцията и чак след това ще погледне дали има някой в залата. ![]() ![]() Разпределението на екрана ми при четене на тема в момента е 1/3 две празни бели странични полета и ляво поле за аватар към 2/3 средно поле за постове. Отдавна съм се отървала от реклами. От това, което публикуваха тествалите версията, а и от написаното от Вас, се вижда, че пропорцията не е запазена. Полето за постове е намаляло до по-малко от 1/2 за сметка на страничните полета. Недейте да твърдите, че си е същото по-големина! Това просто би било нагла лъжа. За капак е и изместено наляво. На мен не ми е удобно и не ми харесва. Не желая да се примиря с вид, който ме дразни. |