Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 541
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 840
  • Ямбол
  А как се отписва от теми, които не искам да ми излизат в нови отговори?

Кликваш на отговори, слагаш отметка на темата , която не желаеш да следиш и даваш на спри следенето - отдолу бутона.

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 01:53 от DimiLoca

# 841
  • в сърцето на един мъж...
Адри, не знам, визуално не е подреден добре, съжалявам. Все едно някой си е играл с версиите за различни инчове екрани или с различна резолюция. Оптично е деформиран. Новата версия ми прилича на ядосан сис админ, който е решил, че като нахвърля 50 картинки нещата ще станат по-добри Confused

# 842
  • София
Новата версия ми прилича на ядосан сис админ, който е решил, че като нахвърля 50 картинки нещата ще станат по-добри Confused

Joy
Аз съм оптимист. Нали затова е тестова версия - за да се види кое е ОК и кое не. Все още се пише, оформя. Това, че не се отговаря на всички оплаквания и коментари в темата не означава, че не се вземат под внимание, а тъкмо напротив - работи се по тях и именно заради това се появяват бъгове и графични недоразумения  Peace

# 843
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе тука сте се събрали некви спешъл едишън кримки... Mr. Green
Сега като сте "богоизбрани", толкова ли е трудно да отговорите на някой въпрос на нас простосмъртните дето не сме целунати от ангел и не ни е предложена новата версия...? Laughing
Някой хора трябва да питаме по няколко пъти, та дано някой "богоизбран" ни отрази питанката.

# 844
  • в сърцето на един мъж...
О, нямам нищо против да не ми отговарят, ама някак да се променят малко нещата. И се учудвам, че като човек, който води блог за красота, една не симетрична грозотия може да ти хареса. На мен естетическото ми чувство страда изключително много Embarassed
Нарцис, аз не съм спешъл, ама какво те тормози, към мен ли е въпроса или към друг?

# 845
О, нямам нищо против да не ми отговарят, ама някак да се променят малко нещата. И се учудвам, че като човек, който води блог за красота, една не симетрична грозотия може да ти хареса. На мен естетическото ми чувство страда изключително много Embarassed
Нарцис, аз не съм спешъл, ама какво те тормози, към мен ли е въпроса или към друг?
Еми въпроса ми не беше отправен към конкретен потребител, просто питах "Балкона" "партер'' ли стана?

# 846
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не видях партер. Но и не съм гледала за него. Балкон обаче нямаше.

# 847
Да, партер стана. Ок?

# 848
  • София
Аз няма да мога да го разгледам предварително, както ми се иска, но в понеделник ще свиквам.
Първото ми впечатление, че е сбито.
Рекламите, хороскопите и фейсбук със сигурност ще ги разкарам.
Балконът е станал партер.
Засега ми е малко криво, честно казано.

# 849
  • София
Никога не ме е вълнувало особено кой ми чете излиянията и затова изобщо не поглеждам към балкона, но специално му обърнах сега внимание. Превърнал се е в мазе. Струва ми се по-логично място за него, така или иначе  Thinking

Geia, ама не знаеш ли, че асиметрията е на мода?  Mr. Green А ако спазваме всички тенденции, през 2014 форумът трябва да е в цвят "искряща орхидея". Да ви видя тогава как ще го отваряте на работното място без да забележи целият офис  Laughing
А и всъщност, именно заради блога май ми допада това. Чета много блогове и 90% от тях са организирани по същия начин - публикацията  е отляво, а отдясно са подредени разни бързи връзки, раздели, търсачки и линкове към други публикации. Просто съм свикнала напълно с подобна подредба и заради това явно не ме дразни във форума. Което още веднъж доказва, че всичко е въпрос на навик  Peace

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 02:49 от Адри́

# 850
Благодаря за отговорите...  bouquet  bouquet  bouquet

# 851
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Адри́, извини ме, но не е логично балконът да стане мазе. Излиза, че за да видиш кой е в темата трябва да преметнеш всичко /скролване до дупка/ да слезеш най-долу. Ако решиш да четеш, после да се върнеш най-горе /пак скролване до дупка/ за да прочетеш всичко, което е изписано на тази страница. Бутонището "отговор" се намира, доколкото разбрах само най-долу. Значи каквото и да правиш пак трябва да скролваш до долу. В сегашната версия "отговор" имаш и долу и горе. И да се опиташ да ми обясниш, че това не ми е по-удобно, няма да ти повярвам. За теб може да не е интересно кой е в темата, но аз влизам за да "разговарям" с точно определени хора. Ако тях ги няма, просто няма да "разговарям". А да твърдиш, че мястото в мазето е по-логично, е все едно да ме убеждаваш, че влизайки в зала лекторът ще си изнесе лекцията и чак след това ще погледне дали има някой в залата.  newsm09 Лично аз не бих се хабила за неизвестна ми или липсваща аудитория. Пиша за тези, които ме четат, т.е. знам кои са. Постовете ми са адресирани до тях, а не до случайни пришълци запратени от Гугъл в дадена тема. Освен това шегичките и подмятанията с присъствието на балкона са част от форумния фолклор, без който БГ-Мама няма да е това, което е в момента. Дано го осъзнаете! Peace

Разпределението на екрана ми при четене на тема в момента е 1/3 две празни бели странични полета и ляво поле за аватар към 2/3 средно поле за постове. Отдавна съм се отървала от реклами. От това, което публикуваха тествалите версията, а и от написаното от Вас, се вижда, че пропорцията не е запазена. Полето за постове е намаляло до по-малко от 1/2 за сметка на страничните полета. Недейте да твърдите, че си е същото по-големина! Това просто би било нагла лъжа. За капак е и изместено наляво. На мен не ми е удобно и не ми харесва. Не желая да се примиря с вид, който ме дразни.

# 852
  • София
За мен това е форум, а не чат и не смятам за нужно точно в дадения момент в темата да са хората, до които пиша. Мнението ми е публикувано и не изчезва след час или два - когато и да влязат, ще го прочетат  newsm78
За мен е логично и "Отговор" и "балконът" да са долу, защото първо чета какво е писано в темата и чак тогава отговарям (и евентуално поглеждам кой е вътре в нея), а не обратното. Но в никакъв случай не искам да споря или да убеждавам някого. За всеки нещо различно е удобно, всички имаме различни възприятия и навик за ползване на форума. Това е все едно да спорим кое е по-вкусно - тортата или шоколадът  Laughing Всеки има право на мнение и темата е за това   bouquet

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 03:33 от Адри́

# 853
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз няма да ходя никъде, определено тук ми е най-уютно, с промените се свиква. Всичко се променя, независимо дали искаме или не. И на мен не ми харесва идеята за смаляване на аватарите, но щом администраторите са преценили че така ще е по добре, аз ще се доверя. В крайна сметка те са тези които поддържат форума и ако за нас форума е информация и забавление, за тях е работа.

Аз съм оптимист. Нали затова е тестова версия - за да се види кое е ОК и кое не. Все още се пише, оформя. Това, че не се отговаря на всички оплаквания и коментари в темата не означава, че не се вземат под внимание, а тъкмо напротив - работи се по тях и именно заради това се появяват бъгове и графични недоразумения  Peace

Това е и моето мнение.

# 854
  • Костандово
Аз също харесвам новият облик на сайта,но ще ми е малко трудно докато свикна

Общи условия

Активация на акаунт