Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 502
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 855
  • София
  А как се отписва от теми, които не искам да ми излизат в нови отговори?

Кликваш на отговори, слагаш отметка на темата , която не желаеш да следиш и даваш на спри следенето - отдолу бутона.
Не го намерих в новата версия къде е "спри следенето", затова попитах!

# 856
В темите в КиТ се постват много снимки и много клипове, които е хубаво да са в размери, в които можем да им се насладим. Да, ама в миниатюрното ни ляво поле това е невъзможно. За сметка на това се наслаждавам на огромната СПА-девойка отдясно. Брад Пит срещу СПА-девойка- девойката губи в листа ми с желания за визуален контакт, сори Mr. Green.

Каква девойка?  newsm78 Mr. Green

http://store.picbg.net/pubpic/9F/E2/4a0c2ade73cc9fe2.jpg

Ctrl+ или скрол нагоре решават проблема с девойката и размера на шрифта.  Simple Smile

Сега се сетих - на мен ми липсва лентата с бутона "Отиди на" в долната част на страницата. Много ми беше удобна за прескачане от един подфорум на друг, без да минавам през заглавната страница. Но не е болка за умиране, де, ако стане - стане, ако не - здраве да е.
Но е трудно така да излезе човек от темата, когато е стигнал до долния край на страницата. Моля, сложете линкове към заглавна страница и основната на подфорума.
Ето, това имах предвид:

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 09:01 от Как` Сийка

# 857
  • София
Намерих го,"спри следенето" сега е отгоре! Embarassed

# 858
Допадна ми,браво!Аз бих искала да имаше и iOS приложение. Не,че ми пречи да влизам от телефона,но така ще е по-лесно да виждам известия и т.н.

+1 глас за IOS приложение и за смяна цвета на сайта! Иначе ми се струва доста по-подреден и е въпрос на време  да свикнем.

# 859
това, което най-много не ми харесва на новата версия, е че ново не е сложено до заглавието на темата както е в сегашната версия, а трябва да проверявам в дясното поле на екрана дали го има или не, т. е. за всяка тема освен заглавието в ляво, трябва да следя и полето в дясно
това, което ме дразни са големите подписи и огромния им шрифт, но предполагам, че това ще бъде съобразено и въведено във вид, който не вади очи
долу, където се виждат номерата на страниците на темата, не се отличава ясно на коя станица чета - бих се радвала, ако темата има 5 стр. и аз чета на трета, то "3" да е в друг цвят или болднато
като цяло до сега пренебрегвах лявата част от екрана /аватарите на практика не ме интересуват, моят е сложен заради другите, не заради мен самата/, сега вече ще пренебрегвам дясната част с рекламите, което не е съществена промяна от моя гледна точка
за "балкона", който вече е "партер" - не знам дали помните, че в предишната версия се виждаше и кой в кой форум е, не само коя тема чете, но при положение, че се виждат 10 регистрирани нескрити, отбелязани са 30 скрити и 20 гости, не виждам до колко върши реална работа тази функция на потребителя

# 860
  • Galaxy 13197853088
Пробвах нови дизайн.
Няма въздух в него ... освен, че ще си изкривиш врата да гледаш в ляво и дразнещо шарен в дясно.
Подписите (текста) почти се слива с останалия текст, има дублирана информация за отговорите отдолу и несъразмерни бутони.
Има мегдан за оптимизация и наместване на картинки в подписите. Дори би било добре да са задължителни  Twisted Evil за по добра прегледност в темата.

Добрата страна е, че по-достъпно съдържанието.
А също така че, можете да си свиете прозореца и рекламите да се пръждосат от дясната страна  Laughing хем ще си спомните какво е да работиш на дребен монитор.

# 861
  • София
  За мен са напълно излишни цялата дясна част и началната страница, засипват те с ненужна и нежелана информация! За сметка на това се кривиш наляво, за да четеш темите, което натоварва врата и очите.

# 862
Аз пък нямам е-мейл с пробната версия. Явно не съм достатъчно важна и заслужила за форума.
Вече започвам да се досещам и какъв ранг ще ми сложат  Laughing

# 863
  • Galaxy 13197853088
искай и ще ти се даде ...

# 864
Аз пък нямам е-мейл с пробната версия. Явно не съм достатъчно важна и заслужила за форума.
Вече започвам да се досещам и какъв ранг ще ми сложат  Laughing

Не си сама бе, виж и Касита се оплака. Очевидно и титли няма да получим, кастовото общество е мираж  newsm45

# 865
  • Варна
Добре де, в кой форум, бг или чужбински, я има тая простотия - форумната част и темата, която пишеш и четеш да е изместена в едната половина от екрана за сметка на рекламки и линкчета в другата половина? Това е егати новаторската идея, само дето е леко малоумна. Кой кретен я е измислил без извинение?

# 866
  • София
   Като съм влязла в новата версия с новата дадена ми парола, тя ли ще ми остане?Никога няма да я запомня, дали ще мога да я сменя?Интересното е,че вече не мога да си редактирам мненията в старата версия, показва ми изтекла сесия. Колкото повече гледам новата версия, толкова повече ми харесва старата!

# 867
само предполагам, но нали от мейл-адресите, които са в профилите ви, пишете за парола?
защото и аз мога да поискам парола за Касита /например/ от някакъв произволен мейл и после да се кефя на достъпа до профила й  Mr. Green

пп докато са отворени и двете версии едновременно, има затруднения с редактиране и т. н.  - просто затворете едната

# 868
искай и ще ти се даде ...
Започвам да мисля позитивно - спестяват ми главобола и плексита до понеделник.

# 869
само предполагам, но нали от мейл-адресите, които са в профилите ви, пишете за парола?
защото и аз мога да поискам парола за Касита /например/ от някакъв произволен мейл и после да се кефя на достъпа до профила й  Mr. Green

Мисля, че не може (освен ако не ползваш връзки  Mr. Green). На мен ми пратиха имейла на пощата, с която съм регистрирана във форума. Ако някой очаква имейл, но на друга поща... Може затова да не му пращат.

Общи условия

Активация на акаунт