Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 514
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 870
  • Пловдив
Аз пък нямам е-мейл с пробната версия. Явно не съм достатъчно важна и заслужила за форума.
Вече започвам да се досещам и какъв ранг ще ми сложат  Laughing

Не си сама бе, виж и Касита се оплака. Очевидно и титли няма да получим, кастовото общество е мираж  newsm45
Че тогава аз пък как се уредих?! Я си вижте в мейлите с които сте се регистрирали във форума.

# 871
Не разбрах едно, в новата версия отново ли, ще трябва да влизаме с ника си и с паролата си все едно се регистрирваме за първи път, или влизането ни, ще е както досега без да се изисква писането им!? newsm78

# 872
  • Galaxy 13197853088
Новите пароли са само за тестовата версия.

# 873
  • София
  Тук влизам с ник на български и моята парола, за там никът ми е на латиница с малка буква и щура парола,която никога не мога да запомня.Нямам представа как ще се влиза, само се моля да мога да си сменя паролата и ника да ми е на български с главна буква.

# 874
Не, не Янтра истината е, че аз до преди малко не бях поискала достъп изрично (преди малко писах мейл, макар че днес едва ли ще ми дадат парола, но здраве да е Wink)  Peace По-скоро се шегувам за "избраните" без да са пожелали и заявката, че ще се дават титли за заслужили по лично усмотрение и затова се бъзикаме с новото кастово общество  Grinning

# 875
  • Варна
Завистта загрозява Peace

# 876
Новите пароли са само за тестовата версия.

Много Ви благодаря, че ми отговорихте.

# 877
  • Galaxy 13197853088
Усещането за прехода е все едно от мола да влезеш в някоя бакалия, тясно и шарено.

# 878
  • Варна
Усещането за прехода е все едно от мола да влезеш в някоя бакалия, тясно и шарено.

Ох, и при мен е така. Сега съм ту в едната, ту в другата версия, честно, влизам в настоящата, за да си почина от новата.  Confused

# 879
Неревящите, започвате нещо да мрънкате сякаш...

# 880
Защо, да не би вече да си спретнахте кастата на мрънкалата и не допускате новаци в нея?  Mr. Green

# 881
  • София

Ох, и при мен е така. Сега съм ту в едната, ту в другата версия, честно, влизам в настоящата, за да си почина от новата.  Confused
И аз така.Влизам в новата, само като попита някой нещо.Също така установих,че имам проблем с дясното око, като гледам наляво, може би астигматизъм  newsm78, но не виждам нищо или ми сълзи и ми се мрежи пред окото. Confused

# 882
  • София
Аз не се натискам особено да пробвам новото чудо, просто ми стана интересен принципът, според който някои са "избрани" без да са искали. И не е проблемът в мейла ми, получавала съм известия на него от форума...
Но така като чета, не е голяма загуба. Дразнещите елементи вдясно ще се скриват чрез свиване на прозореца, но неудачното оформление на темите не ми харесва.

# 883
  • Sf
Вие на тая щайга ли й викате мол? То е все едно да минете от пишеща машина на компютър и да жалите за индигото между листовете хартия. Разбирам сантименталната стойност, ама колко още можете да прегръщате нафталина?

# 884
  • Ямбол
Неревящите, започвате нещо да мрънкате сякаш...

Неревящи за глупости. Или за теб да мрънкаш за аватар и за нефункционалност е едно и също?
И за какво го отбелязваш това, за да се дразниш с някого ли?

Общи условия

Активация на акаунт