Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 488
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 885
  • В Космоса

Стигам до извода, че с картинки в подписа става доста по-прегледно, няма го объркването къде са границите м/у потребителите и ориентацията става лесна. Peace

Общо взето свиквам все повече. Разни дреболии не ме впечатляват засега. Продължава да ме дразни огроомната реклама в дясно и стесненото поле за писане и четене в ляво. Доста е намалено, не разбирам защо се твърди, че не е!
Ако няма начин да се увеличи, не може ли поне да се центрира като средната лента се премести в ляво? newsm78

# 886
Благодаря за възможността за тест:
1. Как се стига до Правила, условия и указания? Не знаех как да стигна до темата, тъй като нямаше ново мнение.
2. За мен е твърде шарено и мърдащо, но искам да попитам правещите сайта - как са с очите? Добре ли са?
3. Имаше изявление, че рекламите няма да се увеличат - да, може и да е така, но до сега аз не виждах реклами заради адблока, а сега се оказва, че рекламите са на в самия сайт и няма как да не се виждат. Ще си търсим старите подскачащи реклами с хиксчета, че преди бях толкова задобряла в ловкостта да ги хвана преди да са се отворили... тях поне можеш да ги махнеш. Сегашните - не!
4. Бързи функционални бутони в ляво от темата - не се разбира кой за какво е - очаквах като мина върху тях с мишката (без клик) да изпише за какво са, но трябваше да ги пробвам един по един за да знам. Мейла е ясен, Фейса също, но другите са неясни.
Относно същите бутони - когато се скролне надолу по страницата те остават нагоре и всъщност тяхната функционалност намалява - необходимо е пак да се връщам нагоре за да стигна до тях.
5. Мненията по темата са твърде бледи. Луташ се доста докато разбереш кое е мнение, кое е цитат, кое е подпис. Всичко се слива и се загубваш. Най-ясно си проличава това, когато някой който има в подписа си текст, решил да цитира и отговаря. Надявам се, обаче да не го направите още по шарено за да се открояват.
6. Все си мисля, че ако чак толкова беше нужно да се разделя екрана на две - по добре би било "работната" част, онази заради която сме тук всички - ФОРУМЪТ да е в дясната половина. Не мога да го обясня, но мишката ми е в дясната ръка, а непрекъснато трябва да се намирам в лявата половина - бутоните за отговор са там, функционални, бързи, потребители... - всичко е там. Непрекъснато ръката ми се допира до клавиатурата. Всъщност, това може и да е нарочно.. рекламната половина да е в дясно?
7. На мен също много ще ми липсва балкона, въпреки че съм скрита. Там се виждаше кои са в темата, колко са - не се чувстваш сам. Дори казваш нещо, защото виждаш, че има горе хора и може да стане разговор.

Съжалявам, но тази шарения ме побърква и стяга.... всъщност не знам какво е, но очите наистина заболяват.

И да живее скрола!

# 887
  • Бургас
Пак да кажа - НЕ ми харесва изобщо. Не може ли да си ползвам стария облик аз?  Laughing

# 888
  • София
Харесвам новия облик с изключение на някои неща :

1.Намалените аватари
2. Малкото пространство което е отделено за писане и четене в темите , само половин екранче  Shocked

3. Т.нар. "балкон" вече не е балкон а "мазе" тъй като се намира най отдолу под темата която четем  Tired

# 889
Да, защо не оставите възможността стария облик да е избираем. В много форуми има по няколко скина и потребителите си избират между тях.

# 890
Като цяло ми харесва идеята. Единствено ме дразни, че ще се редуват информация, мнение, информация, мнение... Добре си бяха така отляво.

# 891
Неревящите, започвате нещо да мрънкате сякаш...

Неревящи за глупости. Или за теб да мрънкаш за аватар и за нефункционалност е едно и също?
И за какво го отбелязваш това, за да се дразниш с някого ли?
Аз също не мрънкам само за аватар, ако си чела изобщо...
Не се заяждам, просто е смешно.

# 892
Да, защо не оставите възможността стария облик да е избираем. В много форуми има по няколко скина и потребителите си избират между тях.

Защото това не са просто скинове, а изцяло нов код на програмиране в новата платформа. Не че съм я виждала, но функциите са различни. Няма как да оставят избор, така мисля аз.

# 893
Поисках си достъп до тестовата версия, както е указано в първия пост, получих първия потвърдителен мейл, че ще получа потребителско име и парола, обаче - тц, така и не получих. Единственото, с което си го обяснявам, е, че прекалено много хора са поискали достъп, и не са смогнали да изпратят на всички. Защото потвърдителния мейл ми е от вчера, 19:05, и после 16 часа - нищо. Аз си чакам, де. Не че понеделник не е след два дни, ама ми се щеше да разръчкам  Laughing

# 894
  • София
   Аз не съм искала изобщо, влязох си в пощата и го видях!Дори не знам защо и на мен е пратена покана за проба, като не съм от най-разбиращите и трудно бих дала смислено мнение. Непрекъснато откривам нови неща,които не ми харесват, но единствената препоръка,която върнах е да се позволи на потребителя да избира между стара и нова версия.

# 895
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
   Аз не съм искала изобщо, влязох си в пощата и го видях!Дори не знам защо и на мен е пратена покана за проба, като не съм от най-разбиращите и трудно бих дала смислено мнение. Непрекъснато откривам нови неща,които не ми харесват, но единствената препоръка,която върнах е да се позволи на потребителя да избира между стара и нова версия.
Тупай капата у земята...ти си ''богоизбрана". Laughing
Ха, да ти е честито!  bouquet

# 896
  • София
Аз нямам никакво желание да я пробвам и да ми пращат имейл.Искам да се насладя на последните си 2 дни  Laughing

# 897
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вие на тая щайга ли й викате мол? То е все едно да минете от пишеща машина на компютър и да жалите за индигото между листовете хартия. Разбирам сантименталната стойност, ама колко още можете да прегръщате нафталина?
О, я се скрий някъде! В нафталин за предпочитане Laughing.

Как'Сийка, периодично се появява една масажирана мома рекламна отдясно, за нея говорех- баш в КиТ и се насладих, докато разглеждах списъка с теми. Гаааадна, огромна реклама Sick.

Хороскопи в полето с постовете- вие сериозно ли мислите, че всички ги интересуват???

# 898

Как'Сийка, периодично се появява една масажирана мома рекламна отдясно, за нея говорех- баш в КиТ и се насладих, докато разглеждах списъка с теми. Гаааадна, огромна реклама Sick.

Знам за какво говориш. Първо, не е реклама, а картинка от фона, предполагам, че само маркира мястото за реклами.
И второ, върни се и пак прочети поста ми. Написала съм ти как да я разкараш, даже ти показах резултата.  Laughing

# 899
  • гр. София
Явно всички имаме имейли. Приспивам малката и се мятам и аз на теста. Crazy

Явно всички имаТЕ  Mr. Green
Нито имам, нито съм искала. Да се занимавам да разцъквам нещо, което така или иначе е предрешено как ще бъде... загуба на време. Ща не ща, в понеделник ще го видя.

Адри́, извини ме, но не е логично балконът да стане мазе. Излиза, че за да видиш кой е в темата трябва да преметнеш всичко /скролване до дупка/ да слезеш най-долу. Ако решиш да четеш, после да се върнеш най-горе /пак скролване до дупка/ за да прочетеш всичко, което е изписано на тази страница. Бутонището "отговор" се намира, доколкото разбрах само най-долу. Значи каквото и да правиш пак трябва да скролваш до долу.

Не е нужно да се скролва. На клавиатурата има 2 бутона - Home и End - с тях автоматично отиваш в началото или края на страницата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт