Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 450
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 900
  • Варненска клюкарка
От до тук изчетненото стигам до извода, че за да не ослепеем по повод грандиозните промени, трябва да заемаме най причудливи стойки пред компа, но въпреки това заради блясъци, премигвания, взиране и прочие, рискуваме да си докараме мозъчен тумор.... Rolling Eyes
Да не започвам и за това, че хора с епилепсия рискуват да получат пристъп от толкова шарения  ooooh! Рискуваме също да получим схващания на някои части от тялото.....
Нека после ни обясняват, че е за наше добро!  Май трябва да добавят предупреждение "Внимание ползването на форума е опасно за вашето  здраве".....амин!

пп При мен нещата стоят така, че ако нещо ме дразни, причинява неудобства при ползване и като цяло ме затруднява,  просто му давам игнор!

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 13:45 от Беллора

# 901
ти с епилепсия ли си?

за хороскопите исках да кажа, че само тийнове и слабообразовани хора четат и вярват в хороскопи. Не се излагайте и не обиждайте аудиторията си, моля.

# 902
  • Варненска клюкарка
ти с епилепсия ли си?

за хороскопите исках да кажа, че само тийнове и слабообразовани хора четат и вярват в хороскопи. Не се излагайте и не обиждайте аудиторията си, моля.

Не не съм, но има хора, които са!

За оцветено, пропуснах и аз да го напиша, но като се има предвид и каква обида за интелекта на ползващите форумите беше онази реклама с ясновидката, изобщо не ме учудват хороскопите! По повод ясновидката се чудех  толкова ли бяха го закъсали, че са приели такова безумно споразумение да я рекламират ooooh!

# 903
  • София
А не може ли регистрираните потребители да си ползваме настоящата версия и оформление, пък за сеирджиийските 95 процента да е новата? Лично аз мразя шарении, мигане, святкане, натрапване на реклами, заглавия и пр. Затова и съм отсвирила доста платформи, фейсбуци и прочие -уци. Ако искам да ми е шарено, ще си пусна тИлИвИзУрЪ на някой музикален канал.

# 904
  • Талант на 2012,2013 г.
Това за епилептиците е вярно.

Аз съм епилептик и затова го твърдя.

# 905
  • София
ти с епилепсия ли си?

Хороскопите не стига,че са отстрани, но са и между мненията,а и не се  движат тези отстрани,все там си стоят ,колкото и да превърташ. За да отидеш в който и да е раздел или подраздел трябва всеки път да пускаш менюто и там да търсиш.А на раздел "всички теми" можеш да видиш мноого теми,които изобщо не те интересуват или дори не си подозирал,че има такива.Турските са напред. Не разбрах къде отиде подбора,който щял да е само за мен?

# 906
  • Варненска клюкарка
Това за епилептиците е вярно.

Аз съм епилептик и затова го твърдя.

Съжалявам,дано не съм те засегнала  Hug -  дадох го просто като пример, но ето че съм права!

А не може ли регистрираните потребители да си ползваме настоящата версия и оформление, пък за сеирджиийските 95 процента да е новата?

Ето такъв въпрос зададох и аз вчера! Защо ние, които сме регистрирани от години,  да нямаме възможността да избираме коя версия да ползваме, (нали сме били само 5% и няма да им нарушим чувствително прогнозите за печалба от реклами) докато тези които прелитат от Гугъл да им се предоставя само новата версия- след като не са редовни потребители, ще им е все едно ....

# 907
  • Варна
3. Имаше изявление, че рекламите няма да се увеличат - да, може и да е така, но до сега аз не виждах реклами заради адблока, а сега се оказва, че рекламите са на в самия сайт и няма как да не се виждат. Ще си търсим старите подскачащи реклами с хиксчета, че преди бях толкова задобряла в ловкостта да ги хвана преди да са се отворили... тях поне можеш да ги махнеш. Сегашните - не!
Ми прогрес, братче Mr. Green Като се хвалехте, че с адблока не виждате реклами на ви е сега, собственитците и рекламодателите му намериха цаката - реклааамки за всички ще има от сърце.... Чат-пат и по някой хороскоп Whistling Чудя се наистина ли смятат, че някой ще се върже на оправданията им и обясненията, че целият този кич е за доброто на уважаемия форумец? Аз дотук не прочетох един да е доволен от новия вид на форума.

# 908
  • София
Чета ви и се чудя, как ще бъда неприятно изненадана в понеделник  Embarassed

# 909
При цялото ми уважение към постовете на създателите и притежателите на сайта, но новата версия ми заприличва на "Седнаха Мама и Тати да се съобразяват с капризите на Бати/Иван/"

# 910
  • София
  Чакам реакциите в понеделник, когато всички се окажат с новата версия! Засега като гледам, малко хора са обърнали внимание на синята лента долу.

# 911
Аз дотук не прочетох един да е доволен от новия вид на форума.

Защо, на мен заглавната страница много ми хареса. Даже обясних защо.  Laughing
Само за вътрешните страници имам няколко забележки и си ги казах. То е ясно, че на всички не може да се угоди, но се надявам, че поне тези, които засягат функционалността, ще бъдат взети под внимание.

# 912
Аз съм голяма блейка и изобщо нямаше да забележа синята лента, ако в няколко теми не беше обърнато специално внимание.

# 913
  • Варна
Како,
тя заглавната страница не прави форума, за съжаление. Сигурно има и нещо, което е направено добре, но никой не влезе да напише "супер е, много ми харесва (макар да имам следните забележки)" примерно. Набива се на око шаренията, миганията, святканията, безумното разпределение по екрана... И аз съм убедена, че много народ ще се окаже неприятно изненадан, и да са видели лентата сигурно болшинството потребители си мислят, че ще е поредната козметична промяна - тук таме разместени подфоруми, разместена подредба и толкова. Да, ама това, което са замислили този път е просто... грандиозно. И то предимно в лошия смисъл.

# 914
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, напълно доволни няма, но напълно отвратените сме много Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт