Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 600
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Варна
Тва ми мяза на агент-провокатор, предлагам да не му обръщаме внимание Laughing

# 1 156
  • Варна
angrybirds23, ти тества ли новата версия? Запознат/а ли си с промените, които предстоят? То е ясно, че форумът в момента е не просто един от, а най-добрият форум... всички сме единодушни в това. Въпросът е дали ще си остане такъв... Confused

# 1 157
Чакаме с нетърпение новия форум. Мисля че ще е много хубав.  Браво на вас, за това че се грижите за нас и че форума се развива само напред и нагоре. Само така  Peace   bouquet
И се регистрира тази седмица, специално, за да коментираш това?! Whistling

Регистрираните през тази седмица нямат ли право на мнение???  Shocked
Форумът е супер. Един от най-добрите форуми в България. А сега ще стане и още по-добър. Поздрави за екипа който денонощно работи в името на това да ни е по-удобно и приятно тук   bouquet

newsm78

имат ама ... тцъ, тцъ, тцъ

# 1 158
  • Варна
Как  мога да разбера коя страница от дадена тема чета в момента, в новата версия? Номерата на страниците са с еднакъв вид и не мога да разбера на коя съм.

# 1 159
angrybirds23, ти тества ли новата версия? Запознат/а ли си с промените, които предстоят? То е ясно, че форумът в момента е не просто един от, а най-добрият форум... всички сме единодушни в това. Въпросът е дали ще си остане такъв... Confused
Ще си остане такъв разбира се. Гаранция за това е, че хората които работят за форума са абсолютни професионалисти, разбират си от работата и знаят как се управлява подобно предприятие. В добри ръце сме, както се казва Simple Smile Затова аз лично съм напълно спокоен за бъдещето на форума. Доказал се е с годините че е най-добрия, а сега ще стане още по-добрър  Heart Eyes

И не виждам защо ако някой изкаже положително мнение за форума и промените се счита за провокатор.  Shocked Тук не може ли да се изказват положителни мнения?

# 1 160
Най-добрият е заради потребителите, които създадоха съдържанието му. Не кански 6-месечен труд (възмезден) за дизайн, а кански труд по превод на стоици статии и ценни инициативи.

# 1 161
  • София
Чакаме с нетърпение новия форум. Мисля че ще е много хубав.  Браво на вас, за това че се грижите за нас и че форума се развива само напред и нагоре. Само така  Peace   bouquet
И се регистрира тази седмица, специално, за да коментираш това?! Whistling

Регистрираните през тази седмица нямат ли право на мнение???  Shocked
Форумът е супер. Един от най-добрите форуми в България. А сега ще стане и още по-добър. Поздрави за екипа който денонощно работи в името на това да ни е по-удобно и приятно тук   bouquet

Да, да, за новорегистрираните ще стане наистина по-добър. Ще останат само такива и ще се гонят из темите на свобода  Mr. Green

Форумът е супер, а се регистрира чак днес в него  Tired Лоша работа  Rolling Eyes

# 1 162
О, и аз мисля да си направя протестна нова регистрация, само дето мисля да си сложа и няколко гифчета в подписа  Laughing

# 1 163
 angrybirds23, поздрави и на мен на екипа ви, ама много сте се оакали, аз понеже функционалност не съм тествала, но за дизайнера ви мога да напиша доста, ама не в добра посока, не му се удава. Грам. Защото клиентите идват с конкретна идея, ама тя обикновено е безумна и от функционална, и от визуална гледна точка. Тук е мястото на екипа да им обясни, че електриково розово и електриково оранжево не са супер цветове точно за техния сайт, а бутоните които искат еди къде си, трябва да са еди къде си, а тая колонка - не там, а там, защото. Те идват и си плащат - не трябва да разбират нито как се прави функционалност, нито как се пише код, нито как се прави дизайн, нито какво възприема или не бъдещият им потребител. Така както аз отивам при счетоводителката с идеята е така да ми минават фактурите, ама тя ми обяснява, че така не става, а става еди как си - за това е професионалист, не да изпълни желанието на клиента безпрекословно, а да му обясни как се прави, как няма да има актове и проблеми. Та и със сайта така - обясняваш им защо полето за четене на ФОРУМ не може, подчертавам не може, да е сблъскано отляво. А правиш, както показа Кали Мей - ето ви 2/3 поле за реклама, но другите полета трябва да са тука и тука. Всичко друго е непрофесионално. Та...пак поздрави от мен. Не ми се влиза в дискусии на чисто по-професионална основа. Вече програмисти се навъдиха всякакви, последно гледах сайт изработен за 3000 лв., а такива правех в 10-ти клас - без да преувеличавам - и функционално и на дизайн. Като има кой да ви плаща... (въпросният сайт е преправен, а на клиента му висна ченето - не от мен само да уточня  Wink)

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 10:48 от Мъ℘♥Мяɣ

# 1 164
  • Варна
Защо изобщо и се връзвате на тази Бясна птица или Ято бесни птици Laughing Ясно е, че не е просто новорегистриран потребител, такъв няма да се завре баш в тази тема да прави четки на собствениците Mr. Green Гарантирано били професионалисти и работели денонощно за благото да форумците, да бе, да, а един мармот завива шоколада в станиол hahaha

# 1 165
  • София
Ти ли работиш по новия вид, та толкова въодушевено го хвалиш?

# 1 166
Не ми се влиза в дискусии на чисто по-професионална основа.
На мен също не ми се спори рано сутринта в понеделник.  Simple Smile Наминах само да поздравя шефовете за чудесната работа и новата визия Simple Smile Развитието на един сайт не трябва да спира на едно място. Постоянното развитие е гаранция за добър успех. Simple Smile

# 1 167
  • Варна
На мен също не ми се спори рано сутринта в понеделник.  Simple Smile Наминах само да поздравя шефовете за чудесната работа и новата визия Simple Smile Развитието на един сайт не трябва да спира на едно място. Постоянното развитие е гаранция за добър успех. Simple Smile

Защо не ги поздрави лично...м-хм, Crazy шефовете си?!

# 1 168
  • София
Е,  щом са ти шефове, значи си им подчинен, сега разбирам телешкия ти възторг.

# 1 169
  • София
Аз си мисля, че разработчиците са сравнително интелигентни. И знаят, че е тъпо регистрация от преди малко да коментира ей тяка изведнъж.
По-скоро е нова потребителка, решила да се произнесе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт