Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 606
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Варна
При мен всичко си е по старому............сигурно промяната е първоаприлска шега  Joy

# 1 141
Чакайте, де - 16-ти е цял ден, има време.  Wink

# 1 142
  • Варна
сигурно промяната е първоаприлска шега  Joy
А дано, ама надали Twisted Evil

# 1 143
  • София
   Събуждам се, отварям и очаквам реакциите, но няма, пак съм разочарована! Joy

# 1 144
Поне дайте опция за избор ! Peace
И аз отново апелирам за това  Peace

# 1 145
Аз също! Praynig /ползвам си старата версия на абв.поща, защото ми е по-удобна и красива, и съм щастлива, че имам право на избор.Моля и тук за това!/

# 1 146
  • София
Аз очаквам ние, които не сме тествали, да останем  Shocked
Да видим кога  Tired
И дано греша.

# 1 147
Аз също! Praynig /ползвам си старата версия на абв.поща, защото ми е по-удобна и красива, и съм щастлива, че имам право на избор.Моля и тук за това!/
И аз си ползвам старото АБВ - колкото и да ме приканват да се запозная и да ползвам новата версия. Ни щъ.

# 1 148
Аз очаквам ние, които не сме тествали, да останем  Shocked
Да видим кога  Tired
И дано греша.

Голяма тръпка си е това очакване Peace
Наистина, ако е възможен избора на облик, би било задоволително за всички ни.

# 1 149
  • Варна
Точно. Като толкова държите 95-те % нерегистрирани да цъкат като луди от линк на линк, направете първоначално да се зарежда новата версия, но имайте малко уважение към регистрираните и ги оставете да изберат кое им е по-удобно.

# 1 150
Чакаме с нетърпение новия форум. Мисля че ще е много хубав.  Браво на вас, за това че се грижите за нас и че форума се развива само напред и нагоре. Само така  Peace   bouquet

# 1 151
  • Варна
Чакаме с нетърпение новия форум. Мисля че ще е много хубав.  Браво на вас, за това че се грижите за нас и че форума се развива само напред и нагоре. Само така  Peace   bouquet

И се регистрира тази седмица, специално, за да коментираш това?! Whistling

# 1 152
  • Варна
Хахах, и аз това се зачудих. Кога свари да прецениш нагоре или надолу се развива форумът Joy

# 1 153
  • София
Ето как, още невлязъл в употреба, новият форум привлича новорегистрирани потребители.  Crazy

# 1 154
И се регистрира тази седмица, специално, за да коментираш това?! Whistling

Регистрираните през тази седмица нямат ли право на мнение???  Shocked
Форумът е супер. Един от най-добрите форуми в България. А сега ще стане и още по-добър. Поздрави за екипа който денонощно работи в името на това да ни е по-удобно и приятно тук   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт