Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 606
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Дали пък не е лично самият г-н Шеф??  Thinking

# 1 171
А кой всъщност е г-н Шеф? newsm78 Кои са собствениците на сайта?

# 1 172
Не ми се влиза в дискусии на чисто по-професионална основа.
На мен също не ми се спори рано сутринта в понеделник.  Simple Smile Наминах само да поздравя шефовете за чудесната работа и новата визия Simple Smile Развитието на един сайт не трябва да спира на едно място. Постоянното развитие е гаранция за добър успех. Simple Smile
Това "оправдава" словоизлиянията ти  Peace

# 1 173
И аз съм ЗА с две ръце да имаме право на избор между новата и старата платформа.
Така никой потребител на форума няма да се чувства ощетен и пренебрегнат, и всеки, ще е доволен от собствения си избор.

# 1 174
Момичета, не така де с новорегистрираните  Mr. Green,
вижте новия облик на форума дава резултат, още преди да е пуснат 1бр от 95% нерегистрирани се регистрира и вече пише и се възхищава на новия облик. Представете си какви суперлативи ще настанат като ни сменят форума. Тия 95% ще се регистрират, ще се възхищават и ще ни изместят, кво се ние - нищожните 5%
Аз само се чудя тоя новорегистриран получил ли е достъп до новата визия и изобщо виждал ли я или си я знае предварително  Mr. Green

# 1 175
  • София
Ако angrybirds23 е част от екипа, не ни чака нищо добро  Mr. Green Фактът, че възхвалява подобно безумие, говори за "професионализъм"  ooooh! Защо не се наеме екип от истински професионалисти, а не някакви аматьори, които освен, че нямат идея от дизай, нямат идея и от общуването във форума.

Формулата регистрация за 1 ден и възхвала никога не е работила в този форум, ама за да го знеш трябва да не си тук по поръчка  Sick Плоско, наивно и ...........  Whistling

# 1 176
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много интересно Crazy. Вече специални пропагандни регистрации ли си правим, уважаем екип?

# 1 177
  • Galaxy 13197853088
Глупости.
Спрете се
малко.

# 1 178
  • София
... хората които работят за форума са абсолютни професионалисти, разбират си от работата...

Дали?   doh

# 1 179
Нямам нищо общо с екипа, нито шефовете на форума са мои шефове.
Просто изразявам мнение на обикновен потребител доволен от новите промени. Считам че това е правилната посока за развитието на сайта. Simple Smile

# 1 180
Глупости.
Спрете се
малко.

Laughing от къде у теб тази наивност?

# 1 181
  • София
Нямам нищо общо с екипа, нито шефовете на форума са мои шефове.
Просто изразявам мнение на обикновен потребител доволен от новите промени. Считам че това е правилната посока за развитието на сайта. Simple Smile

И защо чак дек. 2013г. се регистрира, за да участваш в този велик форум, хм-м?  Tired

# 1 182
  • София
Много полезни са последните 2 страници  Laughing
Дадохте добра идея - при регистрация във форума да излиза съобщение с големи червени букви:

"В първия един месец след регистрацията имате право да пишете само негативни мнения! В противен случай регистрацията Ви ще бъде анулирана"  Joy

# 1 183
  • Galaxy 13197853088
Вярвам в
доброто.
 Laughing

# 1 184
  • София
Мисля, че наглостта леко взема превес вече и дали това няма да изиграе лоша шега на новия форум  Whistling Да не стане така, че да няма куче-касичка с всеки клик, а да няма клик изобщо  newsm78

Примери бол у нас за "успели" нововъдения, които в целта си да са по-добри и печеливши, са се самозатрили  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт