Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 551
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз самата също имам доста критики към новата версия и ги написах. Еднократно обаче. Това повтаряне по 60 пъти на едно и също от едни и същи хора ми е меко казано странно и затова влизам тук - да видя дали има някакво развитие и се пише нещо ново или се дъвче все това, за което вече ви писах няколко пъти, че е взето под внимание и се работи по въпроса, но някак явно не е изгодно да ми обръщате внимание и се правите, че не сте прочели и продължавате  ooooh!

Значи затова се бави новата версия . Peace

# 1 216
  • Варна

И аз така - ох, дано! Просто не можете да си представите колко много се надявам коментарите ни тук и изпратените по е-мейл да се вземат под внимание! Praynig

# 1 217
  • София
Мисля, че още вчера беше написано за следобед на 16.12.13г. т.е. няма да е по-рано  newsm78

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 12:38 от missence

# 1 218
  • В един копнеж!
В такъв случай, имам търпението да почакам.

# 1 219
ами ние сме тъпи бе, как да разберем че се работи и по кои въпроси та да спрем да ревем за едно и също.
Много лесно - изчакай да тръгне новата версия, тогава ще разбереш дали и по какво са работили. И тогава ще имаш пълни основания да ревеш, защото ще знаеш за какво точно недоволстваш.
Как не се сетих  ooooh!, ама нали си я виждам новата версия, ако се работи по нея се ще се види какво е взето предвид. И не ми обяснявай че се работи по 3-та паралелна версия, която не виждаме.
Повече не смятам да пиша в тая тема, каквото стане това. След това ще видим.

# 1 220
  • София
Взимат се под внимание, момичета. И коментарите тук и мейлите. Нали това е целта на тестовата версия. Хората работят денонощно от няколко дни насам. Разберете ги и тях, нямат време да отговарят на всеки коментар. Достатъчно е трудно да се отсеят градивните и ясно формулирани критики сред тези 80 страници спамо-чат.

И моля, не се сърдете, че се забавлявам, защото темата вече се обърна на панаир. И на вас ви е не по-малко смешно, признайте си  Crazy hahaha

# 1 221
  • Сопот, Пловдив
И като се грабнат сега, ще променят за няколко дни всичко, което са разработвали 9 месеца(поне толкова, на някои примерни скрийншотове виждам мартенска дата). Простете, ама не ми се вярва. Дано съм в грешка.

А с новорегистрирания се изби рибата направо. Явно много мнителна съм станала, но на съвсем платен провокатор си ми прилича.

На мен не ми беше смешно, обидно ми беше, но рано или късно преглътвам, когато установя, че на някой не му пука за мен. Та сега клоня към безразличност вече.

# 1 222
  • София
И не ми обяснявай че се работи по 3-та паралелна версия, която не виждаме.
Повече не смятам да пиша в тая тема, каквото стане това. След това ще видим.[/td] [/tr]     [/table]

Е, естествено, че по трета версия се работи! Как иначе ще стане докато един куп хора цъкат и разглеждат тестовата  Shocked

# 1 223
  • София
....
Повече не смятам да пиша в тая тема, каквото стане това. След това ще видим.[/td] [/tr]     [/table]

....

И аз така смятам, че няма смисъл. Нека тръгне новата версия, да видим какво се е взело предвид и тогава ще има преброяване на зайците  Peace

# 1 224
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

ами ние сме тъпи бе, как да разберем че се работи и по кои въпроси та да спрем да ревем за едно и също.
Много лесно - изчакай да тръгне новата версия, тогава ще разбереш дали и по какво са работили. И тогава ще имаш пълни основания да ревеш, защото ще знаеш за какво точно недоволстваш.

Реването на толкова късен етап би било безпредметно. Peace

Извън това - много харесах подписа ти!  Wink Hug

# 1 225
  • в сърцето на един мъж...
Адри, мисля, че се прекалява вече, вие съвсем за тъпи ни взехте - то не можем да си сметнем менюто, то не може да си подредим информацията, че и разни птички ни пускате тука да ви хвалят, а сега и ни крещиш... Моля ти се, забавлявай се на гърба на някой друг. Най-малкото не е уместно.
П.С. Да, не се плаща на модератори, но пък им се дава известна свобода, като например да представят собствения си блог и да го направят приложение на форума.

# 1 226
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ние, или по скоро аз, се забавлявам на това как си лаем и друг също се забавлява с нашия вой. Joy Joy Joy Joy Joy

Аз бих призовала босовете...МОЛЯ не ни причинявайте това. Оставете ни сами да изберем версията. Лично аз само от скрийншоповете които видях получих стрес. Crazy Не ме стресирайте моля! Whistling
Да се причинява стрес е забранено и по европейската конвенция.

# 1 227
  • Ямбол
....Не ме стресирайте моля! Whistling
Да се причинява стрес е забранено и по европейската конвенция.[/b]
А ти защо стресираш другите?

# 1 228
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
....Не ме стресирайте моля! Whistling
Да се причинява стрес е забранено и по европейската конвенция.[/b]
А ти защо стресираш другите?
С кое??? Mr. Green

# 1 229