Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 546
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 200
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Адри, като ви чета с Бубанка в последните дни, и се чудя- какви ли компенсации получавате, за да правите, каквото правите? Понеже досега не сте ми правили впечатление нито на надъхани, нито на заблудени, а още по-малко на така неприятно нападателни.
Казвам го с разочарование (не че трябва да ви пука Peace).

Shocked Не знам кога и къде съм била нападателна. Напротив даже, искрено се забавлявам и влизам в духа на темата  Laughing
А с риск да ви шокирам - модераторската работа е напълно безвъзмездна. Да! Плюят ни, обиждат ни, мрънкат ни за какво ли не, трием спам и разрешаваме спорове, вместо да си гледаме кефа във форума и всичко това само и единствено в замяна на една кофа потребителски негативизъм на главите ни всеки месец и нищо повече.  ooooh!
Точно защото е безвъзмездна (знам го и аз това Wink), се чудя защо така остро сте на контра тук. Хубаво, харесват ви промените, на нас не- ама аз на нито един от одобряващите не съм дала някаква квалификация, а за себе си чух доста, основно модераторски такива.

# 1 201
Духът на Коледа е виновен. Ще ти мине... afwitch

Къде е новият облик? Цяла нощ не спах от нетърпение да го видя. Тюхх... Tired

buttinsky, лягай си пак и си направи алармата за към 17-18:00 ч. Wink А който се е прекарал да се нацапоти от рано ще освежава грима до великия момент.

# 1 202
  • София
А кога ще навлезе официално новият облик на сайта?

До края на дена?  newsm78

И ние тръпнем в очакване  Mr. Green

# 1 203
  • В Космоса
Адри, не си нападателна точно. Просто от постовете ти лъха ирония. Ти сама каза - забавляваш се (и на гърба на недоволните, а те си имат причини и посочват конкретно това, което не им харесва.) А вие само защитавате безпочвено, без отговори дори и на дребни въпроси, без аргументация някаква.

# 1 204
"В първия един месец след регистрацията имате право да пишете само негативни мнения! В противен случай регистрацията Ви ще бъде анулирана"  Joy
Глупости, изобщо не става дума за това. Но е абсурд някой да се регистрира, че и за 2 седмици да успее да събере толкова впечатления, че да му пука, че ще има нова визия, че и да разбере колко е по-добра от предишната. Това е пълен абсурд. Когато съм се регистрирала в нови форуми последното, на което бих се радвала или възмутила е промяната във визията само дни след като съм се регистрирала. Това просто не би ме интересувало, ама грам. Писаното от angrybirds23 за мен звучи невъзможно да излезе изпод клавиатурата на обикновен прясно регистриран потребител.

Според мен е чиста проба провокация. Или нова регистрация на стар потребител, който е решил да си прави бъзик с останалите, или регистрация на някой "вътрешен", който е решил да си прави бъзик с останалите. И в двата случая е безвкусно и плоско. Във всички случаи приемайте насериозно потребителите си, защото те са тези, които ви правят сайта, трафика и ... парите. Безплатно.

# 1 205
Адри, не си нападателна точно. Просто от постовете ти лъха ирония. Ти сама каза - забавляваш се (и на гърба на недоволните, а те си имат причини и посочват конкретно това, което не им харесва.) А вие само защитавате безпочвено, без отговори дори и на дребни въпроси, без аргументация някаква.

Много точно, благодаря ти.

Аз имам още една конкретна забележка - прочетох, че темите в 'известия' няма да се виждат, ако в тях няма нови отговори. Намирам го за крайно неудобно. Това, примерно, е моят начин да пазя линкове към теми, които са стари, но съдържат полезна информация, която използвам с времето или пък не са много активни (в тях се пише рядко, потъват назад в страниците на своя раздел) така че не мога да разчитам на новите отговори за да ги намирам.  Confused

# 1 206
  • София
Аз самата също имам доста критики към новата версия и ги написах. Еднократно обаче. Това повтаряне по 60 пъти на едно и също от едни и същи хора ми е меко казано странно и затова влизам тук - да видя дали има някакво развитие и се пише нещо ново или се дъвче все това, за което вече ви писах няколко пъти, че е взето под внимание и се работи по въпроса, но някак явно не е изгодно да ми обръщате внимание и се правите, че не сте прочели и продължавате  ooooh!

# 1 207
Magrat и аз вчера ревах за това, ама никой не ме отрази.
Графиня дьо Адри́ ами ние сме тъпи бе, как да разберем че се работи и по кои въпроси та да спрем да ревем за едно и също. Ако има по-често и по-конкретно включване на вещите лица, мисля че и реването ни щеше да е по-малко и нямаше да се повтаряме. А така ще си викаме и ревем та дано да ни чуят

# 1 208
  • вятър в маслините, вятър над хребета
KOE е взето под внимание? Ще имаме поле по средата? Ще имаме поле за четене с човешки размери? Ще имаме четлив шрифт? Ще имаме шрифт на постовете, по-голям от този в подписите?Ще имаме лично инфо извън полето за четене? Ще имаме аватари? Ще имаме форумен живот, освободен от хороскопи и БГ-Дамма?
Кое по-точно е взето под внимание, Адри?

# 1 209
  • София
Всичко, Джой.

# 1 210
Извинявай, Адри, върнах се назад да видя в постовете ти дали има конкретна информация кое точно е взето под внимание. Съгласи се, че се споменават ужасно много неща, сериозно ли искаш да кажеш, че по всичко се работи и ще се промени? Ако е така - добре, но мисля, че мнозинството от нас не го вярват.

Редактирам се -

Ох, дано....

# 1 211
  • София
"В първия един месец след регистрацията имате право да пишете само негативни мнения! В противен случай регистрацията Ви ще бъде анулирана"  Joy
Глупости, изобщо не става дума за това. Но е абсурд някой да се регистрира, че и за 2 седмици да успее да събере толкова впечатления, че да му пука, че ще има нова визия, че и да разбере колко е по-добра от предишната. Това е пълен абсурд. Когато съм се регистрирала в нови форуми последното, на което бих се радвала или възмутила е промяната във визията само дни след като съм се регистрирала. Това просто не би ме интересувало, ама грам. Писаното от angrybirds23 за мен звучи невъзможно да излезе изпод клавиатурата на обикновен прясно регистриран потребител.

Според мен е чиста проба провокация. Или нова регистрация на стар потребител, който е решил да си прави бъзик с останалите, или регистрация на някой "вътрешен", който е решил да си прави бъзик с останалите. И в двата случая е безвкусно и плоско. Във всички случаи приемайте насериозно потребителите си, защото те са тези, които ви правят сайта, трафика и ... парите. Безплатно.

newsm10

Не говори добре фактът, че подобна тема се приема като забавна и хора, с някакъв ранг във форума, се забавляват точно тук  Tired Като ще се забавляваме, защо се търси мнение на потребители? Да заключат темата и толкова  Tired Леко подигравателно ми звучи цялата тази история  Rolling Eyes

Ха, дано на финала и двете страни да са доволни  Peace

# 1 212
Бе аз съм си още със стария вариант  Mr. Green

# 1 213
ами ние сме тъпи бе, как да разберем че се работи и по кои въпроси та да спрем да ревем за едно и също.
Много лесно - изчакай да тръгне новата версия, тогава ще разбереш дали и по какво са работили. И тогава ще имаш пълни основания да ревеш, защото ще знаеш за какво точно недоволстваш.

# 1 214
  • В един копнеж!
И аз съм постаро му... а със засилка влязох да видя как изглежда онлайн новата визия

Общи условия

Активация на акаунт