Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 530
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Варна
"В първия един месец след регистрацията имате право да пишете само негативни мнения! В противен случай регистрацията Ви ще бъде анулирана"  Joy
Глупости, изобщо не става дума за това. Но е абсурд някой да се регистрира, че и за 2 седмици да успее да събере толкова впечатления, че да му пука, че ще има нова визия, че и да разбере колко е по-добра от предишната. Това е пълен абсурд. Когато съм се регистрирала в нови форуми последното, на което бих се радвала или възмутила е промяната във визията само дни след като съм се регистрирала. Това просто не би ме интересувало, ама грам. Писаното от angrybirds23 за мен звучи невъзможно да излезе изпод клавиатурата на обикновен прясно регистриран потребител.

# 1 186
Къде е новият облик? Цяла нощ не спах от нетърпение да го видя. Тюхх... Tired

# 1 187
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Адри, като ви чета с Бубанка в последните дни, и се чудя- какви ли компенсации получавате, за да правите, каквото правите? Понеже досега не сте ми правили впечатление нито на надъхани, нито на заблудени, а още по-малко на така неприятно нападателни.
Казвам го с разочарование (не че трябва да ви пука Peace).

# 1 188
  • София

След толкова напрегнато очакване най-накрая ще въздъхнем с облекчение, когато се случи...

# 1 189
Много полезни са последните 2 страници  Laughing
Дадохте добра идея - при регистрация във форума да излиза съобщение с големи червени букви:

"В първия един месец след регистрацията имате право да пишете само негативни мнения! В противен случай регистрацията Ви ще бъде анулирана"  Joy
Благодаря за разбирането Simple Smile
Няма все още бутон "Харесва ми" затова си позволявам да благодаря с пост Simple Smile

Не е нормално, да бъдат нападани новорегистрирани потребители на форума, само заради това, че са си позволили да изкажат положително мнение за готвените промени и за форума като цяло.  Peace

# 1 190
  • София

Аз пък си спах спокойно след като ме уверихте, че adblock ще работи в новата версия  Simple Smile Досега не го ползвах, но ще ми се наложи  Whistling

angrybirds23, и ти от 02.12.13г. до днес успя да сравниш двете версии по функционалност, след като нямаш нито едно мнение,  изпадна в екстаз от новата версия и реши да дойдеш да попееш "ода на радостта"  Tired Безумие  ooooh!

Не смятате ли, че супата вече се пресоли и доста от редовните потребители са леко обидени от отношението  newsm78

# 1 191
  • София
Нямам нищо общо с екипа, нито шефовете на форума са мои шефове.
Просто изразявам мнение на обикновен потребител доволен от новите промени. Считам че това е правилната посока за развитието на сайта. Simple Smile
Засега си единствения доволен и евала, много бързо го разучи и разбра какви са предимствата на новия, още преди да си опознал стария!  hahaha Joy

# 1 192
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Как така новорегистриран има право на тест на новата версия? Shocked Shocked Shocked

Аз нямам! Не, че ми пука особено, ама се чувствам дискриминирана. Mr. Green

# 1 193
  • София
Как така новорегистриран има право на тест на новата версия? Shocked Shocked Shocked

Ходи работи и ти по новата версия и няма да се чувстваш дискриминирана! Peace

# 1 194

Ми то никой не ми я дава за тест, камо ли да ме викнат в екипа по дизайна...та в този ред на мисли си оставам дискриминирана. hahaha

# 1 195
  • София

Joy hahaha Joy

Човекът каза, че "шефовете му са ...." после вика, че шефовете не са това, което са  Grinning Да бяха пуснали поне някой, който да има хабер от общуването в този форум и нагласите  Rolling Eyes

Зиз, те ако те бяха взели в екипа, можеше да сътвориш нещо къде, къде по-прегледно и то с "непрофесионалните" си възможности  Mr. Green

# 1 196
  • София
Абе, Адри, като ви чета с Бубанка в последните дни, и се чудя- какви ли компенсации получавате, за да правите, каквото правите? Понеже досега не сте ми правили впечатление нито на надъхани, нито на заблудени, а още по-малко на така неприятно нападателни.
Казвам го с разочарование (не че трябва да ви пука Peace).

Shocked Не знам кога и къде съм била нападателна. Напротив даже, искрено се забавлявам и влизам в духа на темата  Laughing
А с риск да ви шокирам - модераторската работа е напълно безвъзмездна. Да! Плюят ни, обиждат ни, мрънкат ни за какво ли не, трием спам и разрешаваме спорове, вместо да си гледаме кефа във форума и всичко това само и единствено в замяна на една кофа потребителски негативизъм на главите ни всеки месец и нищо повече.  ooooh!

# 1 197
Въпроса на деня "Те шефовете ли са...ли не са?" Rolling Eyes Rolling Eyes
Абе, инвазията работи на макс...а, совите не са това което са.

Кога ще режем лентата? Вече нямам търпение. Grinning
Приготвих си тоалета и диамантите и чакам коктейла.  Party

# 1 198
А кога ще навлезе официално новият облик на сайта?

До края на дена?  newsm78

# 1 199
  • Galaxy 13197853088
Има един от екипа тук, чете в момента, пишете му ЛС ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=450585

Общи условия

Активация на акаунт