Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 490
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 335
  • в сърцето на един мъж...
А на сегашните рангове какво им имаше newsm78

# 1 336
  • В Космоса
Момичета от турските сериали, не разбирам от какво се обидихте! Някой се пошегува, че сте един човек заради дублирането в никовете, друг изрази предположение, че сте от конкретна група, което е очеизвадно. И? Thinking

# 1 337
Тука е тема да се пише за новия облик на сериала,а не на ,кой не му харесвали подписите и му пречили  Peace Всеки избира сам как да се облече като ви бърка това,ами подминете поста и всичко е ток и жица  ooooh!

# 1 338
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета от турските сериали, не разбирам от какво се обидихте! Някой се пошегува, че сте един човек заради дублирането в никовете, друг изрази предположение, че сте от конкретна група, което е очеизвадно. И? Thinking
Разбрахме се,да не задълбаваме темата ,че ще стане махленски събор наистина  Peace
Между другото да вметна,че аз гледам и "Анатомията"и "Дневниците'.

# 1 339
  • Под Сините камъни
Не става въпрос само за днешното писание.Още в самото начало ви избоде очите нашите аватари и подписи.Ами и аз не харесвам на някои съфорумки подписите ама си трайкъм.Всеки има право на избор и си слага това което му харесва.Аз отскоро съм с мърдащ подпис преди това си имах лентички с децата,но ми омръзна и си ги смених.И иронията на някои пишещи тук е дразнеща.Това че се подвизаване в даден подфорум,не значи нищо.Утре може да ни омръзнат турските сериали и да спрем да пишем там.Аз гледам и Красавицата и звярът и Имало едно време и....

# 1 340
Не съм от дамите с флорални имена,но съм пък от дамите с подпис и аватар който къса очните нерви  Mr. Green.По принцип не обичам да влизам в конфликт,но се изнервих на някои изказвания тук.Това,че пишем в подфорума за турските сериали не ни прави по малко хора от някои други.Много е обидно това да ти се подиграват на това което харесваш.Все пак ние не сме тръгнали да се подиграме на тоз и на онзи защото пише еди къде си.Писала съм и на времето в други теми,НО в темата за ОС открих сродни души и разкошни приятели.Така че ако някой има нещо против нас редно е  да се защитим.
Сори за спама  Hug
newsm10

# 1 341
  • Варна
Тука е тема да се пише за новия облик на сериала
Joy Joy Joy

# 1 342
  • София
   Темата е много сериозна, дайте да не я обръщаме на чат и лигавщини. Praynig От моята любима тема, никой не се интересува как ще изглежда форума, стига да го има. Peace

# 1 343
  • София
Мен също не ме вълнуват ранговете, но като стана въпрос - дали не се е имало пред вид, че всеки потребител сам за себе си да определя ранга си  newsm78 ?

# 1 344
на форума аз от толкова прочетени мнения взех да се бъркам  Joy

# 1 345

Joy И аз. Май групичката от сериала е в грешния подсериал.  Joy Не, не, стресът определено е в повече във форума.  Joy

# 1 346
и от моя любим аватар никой не трябва да се интересува. Убавец съм  hahaha

# 1 347
  • В Космоса
Не става въпрос само за днешното писание.Още в самото начало ви избоде очите нашите аватари и подписи.Ами и аз не харесвам на някои съфорумки подписите ама си трайкън.Все има право на избор и си слага това което му харесва.Аз отскоро съм с мърдащ подпис преди това си имах лентички с децата,но ми омръзна и си ги смених.И иронията на някои пишещи тук е дразнеща.Това че се подвизаване в даден подфорум,не значи нищо.Утре може да ни омръзнат турските сериали и да спрем да пишем там.

Е, аз говорех за конкретната ситуация. Peace
А че ми бодат очите мърдащи картинки, така си е , но и аз си трайкам. Wink Всеки си има виждане за естетика и не е задължително то да съвпада с това на другия.

По темата - рангове, плюсове, минуси - нямам нищо против. Peace По-точно, безразлично ми е дали ще има или няма.

# 1 348
  • София
Взе да ми зарежда все по-трудно форумът, вероятно всеки момент ще пристигне новата версия  newsm78

# 1 349

Joy И аз. Май групичката от сериала е в грешния подсериал.  Joy Не, не, стресът определено е в повече във форума.  Joy
стават грешки да мислиш едно и да пишеш друго  Mr. Green какво от това интересно ми е ,защо не се пише за форума ,ами се чешат езици тука  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт