Лидл ::36::

• 89 476
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Здравейте момичета,някой може ли да ми каже за тези метли къде сте ги виждали,за София става въпрос,в Надежденския Лидл вече няма,не съм в състояние да  обиколя всички,ако някой ги е виждал скоро,моля да пише  Party

# 707
В Овча купел ги няма - от днес е инфото.

И пише да не стои постоянно в зарядното, защото й се прецаква батерията, аз смятам да я пускам докато не й падне батерията и после 12 часа зареждам и така...

# 708
в Лидл на Ботевградско шосе преди час имаше десетина метли,ако някой търси  Party

# 709
  • Велико Търново
аз смятам да я пускам докато не й падне батерията и после 12 часа зареждам и така...

И аз мисля да процедирам така, вчера и днес изчистих и има още батерия. Мисля след като се изтощи да я включвам вечер на зарядното и до сутринта ще е заредена.

# 710
  • Viena
Този чай е супер..от много време ние го взимаме Peace

# 711
  • Варна
Ей, че ме е яд за тези метли сега Crazy Надявам се пак да ги пуснат, ама надали ще е на такава цена.

# 712
благодаря ви, за отговорите за чая   bouquet

# 713
Бях взела руска салата на промоция и сега като я отворих, тя вътре е течна направо.

# 714
Доматите, които купих последния път имат вкус на зелена слива.

# 715
  • София
 hahaha ами на какво да имат вкус зимата Simple Smile

# 716
hahaha ами на какво да имат вкус декември месец Simple Smile

Ами, занам ли  Laughing, аз по-принцип обичам кисели домати, тези обаче са прекалено.

# 717
  • Сливен
относно маскарпонето в Сливен имаше почти 2 кашончета.И да питам как изглежда горещия шоколад,днес ми се изгледаха очите ама не видях.

# 718
  • Севлиево
Има ли някой, който си е купувал инхалатора? Има ли доволни? А недоволни?

# 719
  • Пловдив
Заинтригувахте ме с тези метли  в Пловдив някой да е виждал останали?
В някакъв контейнер ли се събира боклука? А отдолу четката на какъв принцип е, като прахосмукачка ли смуче?

Общи условия

Активация на акаунт