Лидл ::36::

• 89 477
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Шоколадовото фондю какво представлява. какво включва в комплекта. Някой беше писал че си го е купил

# 256
изпуснала съм любимата си темата ....
вчера си взех пъстърва с 30% намаление  и кашкавал на промоция

# 257
Купих таблет  newsm44 (но не съм го отворила, тъйкато е за коледен подарък на малкия)[/size]

# 258
  • София
Някой вече има ли мнение за пасатора - до каква степен може да замести блендера?
ПП: Няма да троша лед!

Моя го върнах, понеже беше с дефектен нож, все още има бройки обаче.

# 259
Някой вече има ли мнение за пасатора - до каква степен може да замести блендера?
ПП: Няма да троша лед!

Моя го върнах, понеже беше с дефектен нож, все още има бройки обаче.

Какво се прави в блендера  newsm78
Аз много си го харесвам моя, доста неща вече рязах, снощи правих крем супа- доволна съм, много даже  Peace, но не съм имала блендер и не мога да сравня Rolling Eyes

# 260
 Че моя блендер/и мощността му е 450 W/ си троши лед,то си пише на всеки продукт в упътване за какво е приспособен.

# 261
Някой да е взимал от подправките за кафе и какви са му впечатленията ?
На мен не ми харесаха.

# 262

Какво се прави в блендера  newsm78
Освен лед, ядки, разни семена / сусам, ленено семе/

# 263
Пасатора е много добър  Peace Снощи пробвах да смеля ленено семе в чопъра към комплекта - въобще не го наситни  newsm78 Щях да се откажа да пробвам, но все пак опитах с пасатора - страхотно се получи - наситни го доста. А чопъра преди това го бях пробвала с орехи и бисквити - никакъв проблем нямаше... Явно лененото семе е опърничаво  Laughing
Я кажете нещо за сешоара в брошурата за тази седмица - бива ли го? Че  ми е цяла одисея да си суша косата с този, който сега имам - един дребен, и с малко ватове  ooooh!
И последно - имате ли спомен кога са пускали кафемашини за последно - изчака ми се чакането за тази машина, и все я няма - да не взема да си купя сега по празниците, и да я пуснат скоро  Laughing

# 264
Ако сешоарът е червено и черно - супер е  Peace

# 265
Да, за червения сешоар питах (то май няма друг  Rolling Eyes). Благодаря ти Hug Мен до сега лидълска стока не ме е разочаровала, ама да си питам все пак, де  Wink

# 266
Аз го имам от около година и половина-две някъде. Единствено ако фунията беше една идея по-тънка щеше да е перфектен вече  Laughing Иначе има силна струя, суши бързо, има студен въздух, степени, за защита на косата, дифузер, за мен е отличен  Peace

# 267
Таблета изчезна от брошурата...Някой да знае причината?

# 268
  • София
Може да е свършил...

# 269
В брошурата си го има, няма го на сайта. По-скоро не са го получили, някой да е видял дали го има изобщо в магазина?

Общи условия

Активация на акаунт