Лидл ::36::

• 88 155
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
Мерси, ще купя!    bouquet

# 736
  • Щастлива мама на 3 слънца
Моля за бърз отговор-има едни дълги кексове, няколко вида са.Моля за отзиви от тези, които са купували от тях и кой вид се харесва най-много? newsm78
всички са хубавки
мерси за чая

# 737
Да попитам дали саламите на Лидл са хубави. Гледах, че от утре имат промоция.

# 738
  • София
Някой има ли наблюдения върху чопъра, мисля че са го пускали и преди, но все се чудя дали ще върши работа Rolling Eyes като гледам не е кой знае колко по-евтин от тези по другите магазини, със същата характеристика и без промоция newsm78

# 739
  • Пловдив
Някой има ли наблюдения върху чопъра, мисля че са го пускали и преди, но все се чудя дали ще върши работа Rolling Eyes като гледам не е кой знае колко по-евтин от тези по другите магазини, със същата характеристика и без промоция newsm78
Е,къде видя другаде за толкова пари newsm78 Ако са с по-големи параметри може.

# 740
Да попитам дали саламите на Лидл са хубави. Гледах, че от утре имат промоция.

В нас сме пробвали от всички и ги харесваме много, но всичко е въпрос на вкус. Мисля да взема "Амбарица", защото става страхотна пица с нея.

# 741
  • Пазарджик
Въпрос към тези , които са си закупили машинката за постригване на Remington от миналия месец- индикаторната лампичка свети ли и в опаковката имаше ли смазочно масло за машинката?

# 742
Ммммм кефира с боровинки е разкошен!

# 743
  • София
Е,къде видя другаде за толкова пари newsm78 Ако са с по-големи параметри може.

Ми в Техномаркет например, на нео - 250W, лидълския е 260, но това няма да се усети при работа.

# 744
Разликата е, че ако не Ви хареса, в "Лидъл" ще Ви го върнат веднага, а в "Техномаркет" се съмнявам. Моят чопър е същият и две години ползвам без оплаквания.

# 745
  • Варна
И аз вече имам метла, благодарение на съфорумка Hug Много съм хепи Laughing Кефир с боровинки купих за дребното, но още не съм му го дала. Хубав е, викате, а Mr. Green

# 746
  • Русе
Кексовете са хубави, купувам и от двата вида-с какао и без.На мен този без какаото ми харесва повече.
Да попитам ялите от тези кексове. По принцип не съм привърженик на готовите кексове, предпочитам да си го направя, за да знам какво ям. Но племенницата ми донесе същия от Германия, с какао. Много се троши, половината парче опадва на трохи докато го ядеш. Майка ми го хареса и иска да и купя. Тези тук така ли са?

# 747
Кекса е плътен, чак толкова ронлив не мисля...За тази цена си струва да се опита.

# 748
  • В една слънчева къща...
От саламите обожавам деликатесния по манастирски  Peace

# 749
Да, този салам и аз го опитах когато май миналия път беше на промоция и ми хареса. Дори дадох на малката. Изобщо не е мазен.

А дали има смисъл да си купувам чопър, при положение че имам робот и два блендера? Не знам каква работа точно върши чопъра и колко е голям.

Общи условия

Активация на акаунт