Аватарна тема 45 - Прозорец

• 21 066
  • 712
  •   1
Отговори
# 540

Може да има всъщност и опция комбинация едикоя си, но текс едикой си... Просто и за текста да има избор и да се гласува.

Съгласна

Шоко с табличка може, аз сега пробвам да видя как ще стане, дали ще има място, че не съм слагала текст.

# 541

Две малки ръкавички
на простора
ще слагам зимата...
Ще ти притоплям мляко
посред нощ...
и щом заспиш
над детското креватче
ще бдя загрижена,
заслушана във равното ти дишане,
притихнала, обичаща...

Мечтая те!
Ще дойдеш ли?
За да е истина...

Автор: Ралица Кочева - Momo

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето го и моя текст  Blush

Едно радостно сърце се ражда от сърце ,което гори от любов.
 Майка Тереза

и много моля някой да ми каже как става да сложа текста в подписа и да е с красив шрифт  Praynig

Съгласна и аз  Peace

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 23:33 от ~Artemis~

# 542
~Artemis~ понеже аз съм много зле с измислянето на текстове, ще разчитам на някоя от вас за ми предложи текст. Аз работя с фотошоп ама нямам кирилизирани шрифтове, така че и за това ще разчитам на помощ, май станах много нахална  newsm78
Снежанка с Фуста  много е хубаво
Акаша да нека да може да се избира отделно комбинация и текст си мисля аз, но нека всички да кажат, аз ще се включа тогава само с комбинация,

# 543
  • гр. София
А как мога да сложа целия текст и да излиза по вертикала до подписа отдясно?  newsm78

# 544
Докога ще даваме предложенията?

странно...при мен излизат старите ви аватари с нови подписи Rolling Eyes

# 545
Нещо с таблицата не се справям  Joy

# 546
  • В Космоса
~Artemis~, на мен и твоя текст не ми се струва подходящ. Все едно като не се получава, сърцето ти не гори от любов... Confused Извинявам се предварително на всички момичета, които са в ситуация, но от моя гледна точка би трябвало да е нещо като пожелание, като магически текст ( за по-мистичните натури  Crazy). Поправете ме ако не гледам правилно на нещата. Hug

Стихотворението ми харесва много, но ми се ще нещо по-кратко, като послание.

# 547

Мечтая те!
Ще дойдеш ли?
За да е истина...
Края много ми харесва, аз ще си сложа това ако може.

Страхотно е!
Може ли и аз?

# 548
Направо да се дават предложения от всеки комбинация + текст. Избираме с гласуване и готово. Peace

Може да има всъщност и опция комбинация едикоя си, но текс едикой си... Просто и за текста да има избор и да се гласува.
smile3521

Благодаря за разяснението,че същото се каня да пиша и нещо форумът докато ме пусне #Cussing out
 имена,пароли-докато ги налучкам Mr. Green

# 549
# 550
Акаша няма проблем ,аз го намерих готово като изречение и ми допадна ,но ще търсим подходящо да се хареса на всички  Peace

Иначе и аз съм за кратко и с точно послание ,но не съм творческа личност за да го измисля  Blush ,но ако попадна на нещо готово пак ще го предложа  Peace

# 551
Ооо, Акаша то стихотворението просто ми изкочи докато търсех нещо друго.
Определено слогънът е кратък, точен и ясен, а не в стихотворна форма.

Шоко, картинката ти трябва да е по малка на ширина и ето така изглежда подписа

[table*]
[tr*] [td*][img*]http://***картинката[/img*][/td*] [td*]

***стихчето[/td*] [/tr*]
[/table*]

Без червените звезди

# 552
  • гр. София
Успях.  Hug Hug Hug

# 553
Идеята ми харесва  и с радост ще се включа. Мисля, че първо трябва да намерим подходящият текст и по него да се направят комбинациите.  Peace

А за играта- ето и моите точки:
Шоколадче- 5т.
Акаша- 4т.
Незито- 3т.
Мереленда- 2т.
Виолетка- 1т.

Приз- Малвина

# 554
merelenda
moli88
Lofyou
plami
artemis

Идеята ми харесва  и с радост ще се включа. Мисля, че първо трябва да намерим подходящият текст и по него да се направят комбинациите.  Peace
И аз така си мисля. Аз си направих нещо с първоначалния текст и ще си го сложа, а като се реши окончателно ще се пременя.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт