БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 423
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте!
Подариха ми една топка на Коледа и толкова ми хареса, че ми се прииска и аз да се науча да шия.Ама никога до сега не съм хващала игла и не зная дали ще се справя.А тука видях толкова красоти, възхищавам ви се!  bouquet Като начало трябва да намеря форуми за начинаещи, но се записвам и тук да ви следя.

# 496
  • София
Здравейте!
Подариха ми една топка на Коледа и толкова ми хареса, че ми се прииска и аз да се науча да шия.Ама никога до сега не съм хващала игла и не зная дали ще се справя.А тука видях толкова красоти, възхищавам ви се!  bouquet Като начало трябва да намеря форуми за начинаещи, но се записвам и тук да ви следя.

Тук си на най-доброто място  Peace Виж на първа страничка - има различни линкове, там ще откриеш съвети и снимки, по които да се ориентираш. Изобщо не е трудно, по-скоро е въпрос на навик. Моят съвет е да си вземеш по-голямо парче панама (и гергеф), а после да си изрежеш мотивчето, защото на мъничко парче ще ти е безумно трудно да бродираш  Peace

# 497
  • там където има винаги вятър
Влизам в последния ден на старата година с тези картички и тяхната съдба  Sad
Тази отдавна, отдавна е в Тулуза

Тази "тръгна" на 21 за Пловдив и едва ли ще стигне  #Cussing out

Два дни по-рано пък "тръгна" друга/която забравих да снимам/, за Бургас и както изглежда  също не е пристигнала  smile3518
Може ли пък за такива дребни неща човек да използва куриерска служба, за да е сигурен че ще пристигнат  #2gunfire

Пожелавам на вас и вашите семейства здрава и щастлива Нова година! Нека тя ви донесе всичко, което старите не са успели!
На всички "заразени" от хобито-гоблени, много свободно време, за да ушиете поне част от плануваното през следващата година/като гледам плановете ви - никак не е малко Wink/
Hug   bouquet

# 498
Идвам да се похваля за един подарък който сама си направих  Crazy Взех си каталог ДМС на конци, най-после. Ту го исках, ту се отказвах, накрая реших да се предам...

Относно започването на гоблен на 01.01 - не знам дали ще съм в кондиция и настроение да бродирам, но определено първите дни ще започна нещо ново. Колежка трябва да ражда началото на януари, и съм подготвила всичко за бродерийката Simple Smile

Желая ви весело изкарване довечера на всички, много усмивки през новата 2014г.  Hug Ще се видим до година   bouquet

# 499
  • София
Тук няма нищо. Дава не съществуваш файл.
tuitito благодаря, че се отзова, но тези са ми много големи- търся по мънички.
Благодаря за помощта все пак.

# 500
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Последните дни не съм влизала във форума, но пък това не означава че не съм шила  Twisted Evil

Тези два гоблени си ги купих преди 15-тина дни, но реших, че трябва да ги свърша преди НГ - и вече са готови. Днес приключих с контура на втория, изпрах и изгладих и сега съхнат
Успех в делата на Панна
Скрит текст:
и Торбичка с щастие на Панна  
Скрит текст:

Вече спокойно мога да отида и да подготвя нещата за Утрешният проект

Почистих къщата, подготвих трапезата и съм спокойна  smile3534 дано обаче черният ми дроб и стомаха издържат на напрежението.  Praynig  Twisted Evil

Желая на всички весело и ненатоварващо посрещане на Новата година

В личен план изпращам една тежка за мен година!
Но искам да я изпратя като помня само прекрасните моменти от нея, като се гордея, че всички Вие сте част от прекрасните моменти.
Желая всичко лошо да остане за гърба ми и да гледам само напред с надежда и вяра.
Но за всичко това ми е необходима СИЛА, която Вие тук доста често ми вдъхвате.  Hug
На всички желая  силата и издръжливостта на коня, защото силни ли сме, всичко е по-лесно..
Весело посрещане на 2014 !
Усмихвайте се, хубавото предстой!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 501
Бачийска, много подходящи гоблени си ушила като пожелание за новата година!
Всички да са здрави, да се обичат, да бъдат щастливи и да творят красота във всяка област от живота!

Чакам търпеливо утрешния старт:  Mr. Green

Притеснено ми е как ще се справя с такъв гоблен. Предполагам, че ще правя чести паузи с дребоси. Но толкова ми харесва, че надъхах цялото домочадие.  Grinning
Успех и на всички вас с нови или довършителни проекти!

# 502
  • Пловдив
Привет и от мен, от отдавна не съм писала, но шия непрекъснато. 3 години ших едно чорапче за едната ми дъщеря и го завърших на 17,11 и къде на шега, къде на истина другата ми дъщеря каза - Е след 3 години и аз ще си имам чорап........... Голям срам ме хвана и започнах на 18,11, за Коледа не успях, но до края на дена надявам се да приключа - остана ми има няма около километър контур........... Снимки ще покажа утре или на 2-ри като го изпера и изгладя и сега ще имам цяла година да си намеря професионален шивач да ми ги сглоби.
В това време си купих и много изгодно конци на Анхор - 100 броя, че ми трябват за новият проект.  Снимки няма да показвам, защото е анонимен конкурс на тема Майкъл Пауъл. Записах се и за друг, пак анонимен и пак няма да покажа, но определено утре стартирам с единият..................

Пожелавам Ви весело посрещане на Новата 2014 и здраве, успехи и благоденствие през нея...........

# 503
  • Юпитер- Сатурн
Да ви пожелая леко посрещане на новата година. А, през 2014 да се оплаквате от усмивки, хубави моменти и много красоти изработени от вас  Grinning

Да покажа две неща, които завърших и днес ще покажа.
Младежа: в действителност конците не блестят, но това е пореден път за фотографиране и не се получава
Една красавица заслуги за реализирането имат Деси и pepen  Hug Hug и

Нещо което съм се зарекла да довърша

# 504
  • София
Ех, Бяло Цвете, как ти завиждам, че ще започваш тази красота  Hug

# 505
  • Бургас
Момичета, остават по- малко от 6 часа до настъпването на Новата Година. Искам да Ви пожелая много, много семейно щастие. Бъдете живи и здрави и нека новата година ни направи по- добри.
Прекрасен празник на всички

# 506
Нека в този светъл нощен час
до Вас достигнат моите пожелания
за здраве, щастие, добър късмет
и кошница със сбъднати желания!
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни
от старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

# 507
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много е хубава тази палавница  Laughing

весело посрещане и много смях и радост в къщи

# 508
  • Плевен
 Hug Heart Eyes Peace Трябва да са тези

# 509
Аз да се похваля, макар и без снимка. Завърших си снощи подаръка от Деси в коледната игра. Мама днес го изпра, изглади и монтира. Направо свети и е такъв симпатяга, че не мога да му се нарадвам. Хайде весело изкарване на новата година от мен и Наздраве cheers

Общи условия

Активация на акаунт