БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 419
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета някой има ли схема за бабин ден ?С букетчета и животинки много ,но ми се ще да е нещо с истинска баба.Намерих само с баба Яга  afwitch обаче не е подходящо .

преди време някой показа ушито това, нямам схема, но може би може да се намери Simple Smile и не е нужно да има и дядо Simple Smile той ще почака за дядовден Hug

# 481
  • София
Добри, ако преведеш надписа под бухала - цена няма да имаш  Hug

# 482
Момичета някой има ли схема за бабин ден ?С букетчета и животинки много ,но ми се ще да е нещо с истинска баба.Намерих само с баба Яга  afwitch обаче не е подходящо .

преди време някой показа ушито това, нямам схема, но може би може да се намери Simple Smile и не е нужно да има и дядо Simple Smile той ще почака за дядовден Hug

love001 благодаря ! Точно нея намерих  Wink пускам я може и на друг да потрябва :
http://tuitito.snimka.bg/other/jivotni.794706.32291966.big

# 483
Добри, ако преведеш надписа под бухала - цена няма да имаш  Hug

рускините са го превели като "Таинственный старый филин"  Crazy
 Thinking "нещастен стар бухал" би било по-точно, но аз бих импровизирала и бих сменила това-онова в надписа Laughing

Скрит текст:
ако намекваш за  'twit-twoo!' според American, English и Urban slang забрави  Peace

# 484
  • София
Добри, ако преведеш надписа под бухала - цена няма да имаш  Hug

рускините са го превели като "Таинственный старый филин"  Crazy
 Thinking "нещастен стар бухал" би било по-точно, но аз бих импровизирала и бих сменила това-онова в надписа Laughing

Скрит текст:
ако намекваш за  'twit-twoo!' според American, English и Urban slang забрави  Peace

Баш за това в скрития текст питам  Simple Smile
Може би най-точно е
Скрит текст:
Задумчивый придурковатый филин

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 21:21 от -=Деси=-

# 485
  • София
Здравейте момичета!
Имам нужда от вашата помощ.Трябват ми малки схемички за цветя и от два дни се ровя в темите назад и не мога да ги открия едни момиченца подобни на коледните феички с по един два цвята. Миналата година съм ги шила и съм подарила такава картичка и сега ме помолиха пак да ги ушия, но не ги намирам.
Знам, че ги имах, но нали компютъра ми прецака папката със схемите и сега не мога да ги намеря.Ако не се лъжа Пепен ги беше пуснала, дано да се включи. Praynig
Лека вечер
Предварително благодаря.

# 486
# 487
  • Димитровград
Предпразнично да ви изкуша с новия каталог на Риолис и да ви пожелая през Новата 2014 много здраве за вас и семействата ви-останалото са подробности. Hug
http://www.calameo.com/read/0011042146b9746030111

# 488
Записвам се да ви следя.
И на по.късен етап ще покажа нещо и аз скоро ушито! Grinning

Весело посрещане на 2014 година

# 489
  • До сърцето...
нали знаете какво е да те потегли гоблен?
ей това ме дръпна за ухото и на първи януари започвам него  Hug

Ти нямаше ли друг да почваш, шоколадке?  Mr. Green
Ама като те тегли... та чак бута  Hug

А за надписа, мисля, че по ще му ходи нещо по-лековато (не че някой ме пита де)  Mr. Green

Скрит текст:
Раздумки мудрого филина или нещо подобно

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 00:16 от Radika

# 490
Край на залаганията  Mr. Green

надписът отдолу ще е "Енергичен млад пенсионер" - няма да обяснявам защо  Whistling

Ради, права си, мъка е Hug но тук ме тегли  Hug

# 491
Здравейте момичета!
Имам нужда от вашата помощ.Трябват ми малки схемички за цветя и от два дни се ровя в темите назад и не мога да ги открия едни момиченца подобни на коледните феички с по един два цвята. Миналата година съм ги шила и съм подарила такава картичка и сега ме помолиха пак да ги ушия, но не ги намирам.
Знам, че ги имах, но нали компютъра ми прецака папката със схемите и сега не мога да ги намеря.Ако не се лъжа Пепен ги беше пуснала, дано да се включи. Praynig
Лека вечер
Предварително благодаря.
Може би е това :http://club.osinka.ru/picture-2198015?p=6552057

# 492
ЧЕСТИТА КОЛЕДА ! Мили момичета дано магията на святата коледна е нощ е влязла във  вашия дом и е озарила вашите мечти.Бъдете най - вече здрави, както и вашите семейства.

Аз със моите пътувания и отсъствия все ви изпускам, после наваксвам с четенето няколко дни и така е постоянно,но винаги ме очаровате с творенията си.Прекрасни сте!  love001

Сега да се отчета и аз с коледни дребоси.Топки правих за първи път и ми бяха малко трудни за опъването,но следващите дано да стнат по - хубави.(собствениците им се зарадваха много и не обръщаха внимание на малките дефекти)

от тук назад са новите творения.

Относно новото начинание на първи мисля да започна "Пробуждане" на Любов Ющук.
Кажете ми ако имате резерви към този гоблен,ще започна друг.
http://prikachi.com/images/250/6905250a.jpg
Пожелавам ви весело и приятно посрещане на Новата година.(отивам да готвя Wink )

# 493
  • София
Офелия, виждала съм и по-добра снимка, но сега не я намирам. Има разлика с картинката, но никак не е лош  Peace

Поли, тъкмо гледах каталога преди няколко дни. За мой късмет нищо не ми хвана окото  Mr. Green

# 494
  • Плевен
Реших и аз какво да започна на 1 .2014 г Mr. Green

Панама ,конци , всичко е готово !Нали съм много "умна" ,та при купуването му, не съм видяла че е само схемата -да се смея или да плача , ама си го харесах.Хем летен , хем коледен.Белким до другата Коледа го завърша ,че ме чакат още 4 почнати и 10 нови  Laughing

А на вас пожелавам Весело посрещане на Новата Година  Hug

Приемете моите най-светли пожелания
 за здраве, много слънце и вдъхновение
 през новата година!
 Нека в дните й да ви съпътстват
 любов и много истински неща!
 Нека се научим да прощаваме,
 нека бавно остаряваме,
 нека повече да се обичаме,
 на себе си да приличаме,
 Нека бъдем по-добри
 не само в празнични дни!
 Нека да има много нови начала ,
 щастието да е ваша сбъдната мечта!
 Щастива Нова година!  

За Новата Година за нова  игра се пригответе  GrinningЕто тука прочете и сами решение си вземете.Нека някой пожелае новата игра да води  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755575.0

Общи условия

Активация на акаунт