БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 414
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Simple Smile браво аз май няма да започвам нищо ново на 1ви защото съм започнала 4 и никой от тях не е довършен.  на единия ми истана съвсем малко и не ми се шие,докато го свърша вече не ми харесваше толкова Sad

# 466
 Simple SmileИ в тази тема да ви пожелая усмихнат ден, писала съм в предишната.
Днес силно се надявам да ни пуснат по-рано и да но успея да отскоча да си купя някое гобленче, че нямам нищо за започване през новата година.

# 467
Да покажа едно етапче от Дядо Коледа

Преди

След

# 468
Добро утро ! Моля за помощ , ако ви се занимава с мен  Embarassed
изпратиха ми схема тук: http://files.mail.ru/88C376A11ED143649E32545A430F4B63
Аз обаче не мога да я отворя вече 1 седмица ,   helpuu Регистрирах се (мисля ) Blush и пак не става !
това трябва да е схемата на две котенца ли туити?

Да, те са. Прехвърлих ги в Докс http://dox.bg/files/dw?a=7a164ca800

Аз съм готова за 1-ви януари  Mr. Green
Скрит текст:

Много благодаря   bouquet newsm51   love001 И аз опитах но даваше грешка  Rolling Eyes сега имам котета  newsm44 newsm44 newsm44 Точно тях ще започна на 1.01
Правя си планове аз , дано не са без кръчмарите  tooth
Хриси много е красив , а етапчето си е етапище  Grinning
 П.С. сега погледнах ключа - мисля ,че е с ДМЦ или греша  newsm78

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 12:30 от tuitito

# 469
  • Бургас
 И аз подготвих гоблена за стартиране на новата година- Балоните на Дименшън. В упътването пише, че се шие на панама слонова кост, но аз ще го шия на екрю- как мислите голяма ли е разликата в тези два цвята. Аз в общи линии, не спазвам на 100 % инструкциите- но си мисля, че точно тази корекция която всеки си внася от себе си създава самата идентичност на самия гоблен.
Весело посрещане на НОВА ГОДИНА момичета- бъдете здрави и щастливи Вие и Вашите семейства.   Nature Snowman   Nature Snowman Nature Snowman
Забравих да Ви споделя реакцията на колежките когато им подарих картичките - останаха толкова приятно изненадани- то бяха прегръдки, целувки  Two Hearts Two Hearts Two Hearts - наистина ме направиха много щастлива

# 470
  • София
Много благодаря   bouquet newsm51   love001 И аз опитах но даваше грешка  Rolling Eyes сега имам котета  newsm44 newsm44 newsm44 Точно тях ще започна на 1.01
Правя си планове аз , дано не са без кръчмарите  tooth
Хриси много е красив , а етапчето си е етапище  Grinning
 П.С. сега погледнах ключа - мисля ,че е с ДМЦ или греша  newsm78

Няма защо  Hug

Ключът е в "Анхор", ето тук можеш да си го обърнеш в ДМЦ
http://www.fabrics.ru/color_map/Muline3Anchor.htm

Шошка, според мен цветът на панамата няма никакво значение, защото се шие изцяло, няма празни участъци Peace

# 471
   Шошка може ли схемите на картичките?Прекрасни са!Браво!

# 472
O няма да обръщам  Grinning Анхор ми харесват повече май  Wink но повече съм шила с ДМЦ  Hug
Шошка такава красота ,как няма да те прегръщат  Heart Eyes

# 473
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чудни картички шошка  Hug

аз искам да се похваля с още едно подаръче  Blush не мина без проблеми, но най-накрая шоколадницата е в ръцете ми  Hug Hug
правилно четете, шоколадницата е в ръцете ми, шоколада е минало  Whistling имам и един мишок с пълно коремче и омазана до ушите муцунка  Laughing

за снимка  Blush Blush Blush Blush както винаги  Blush Blush Blush

# 474
  • Троян
шошка(Силвето) По повод на балоните на Дим,ето един мини етап от мен

Панамата е почти бяла бих казала и има участъци в небето които не се шият .Няма как да снимам реалния цвят на панамата  Thinking
Хриси ,следващият етап очаквам да е завършеният гоблен  Hug

# 475
Здравейте момичета! Първо хиляди благодарности  на шошка (Силвето) за схемите на картичките. И аз съм си набелязала балоните на ДИМ и имам питане тъй като все още съм прохождаща в тази област - от къде мога да си закупя комплектован гоблена или дали сама мога да си го комплектован /панамата не е ли щампована?/ .

# 476
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нали знаете какво е да те потегли гоблен?

тегли, тегли, та чак бута  Crazy

ей това ме дръпна за ухото и на първи януари започвам него  Hug
купила съм го миналата година за годишнината на половинЪТ, дано го завърша тази, че да е за годишнината ни  Blush

# 477
Здравейте момичета! Първо хиляди благодарности  на шошка (Силвето) за схемите на картичките. И аз съм си набелязала балоните на ДИМ и имам питане тъй като все още съм прохождаща в тази област - от къде мога да си закупя комплектован гоблена или дали сама мога да си го комплектован /панамата не е ли щампована?/ .
Ето тук го има
http://www.123stitch.com/item/Dimensions-Balloon-Glow-Cross-Stitch-Kit/K35213
Може и в ибей да го потърсиш. Този гоблен не е щампа и може да си го комплектоваш и сама ако имаш опит.

# 478
  • Юпитер- Сатурн
Зарекох се Щъ започна новата година с розите на ГК (тези от аватара ми) и ще довърша риолиса. Туй гергефа или аз както му казвам гевгира  Laughing голямо помагало. Май ще ми върви на цветя тази година   Wink

# 479
Момичета някой има ли схема за бабин ден ?С букетчета и животинки много ,но ми се ще да е нещо с истинска баба.Намерих само с баба Яга  afwitch обаче не е подходящо .
П.С намерих една в осинка (задобрявам с руския  Mr. Green) ако не се намери друга тя ще е  Thinking

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 19:33 от tuitito

Общи условия

Активация на акаунт