БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 736
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Или му сложиш друга, по-тясна рамка  Peace

# 316
Maлкоо сладко коте, оправи си го самичка. Предполагам, че другото момиче не го е направило нарочно, просто лошо стечение на обстоятелствата. Всичко се случва.

# 317
И на мен не ми харесва как е позиционирано- върни го в ателието, за да си оправят грешката.
За съжаление, не мога... Това ми е подарък от играта в другия форум...
И понеже ще изляза лошата, исках да събера мнения, дали бихте подарили нещо така направено на другарче/приятел/познат? Аз не бих...

Коте, опитай сама. Но мотивчето е хубаво и цветовете изглеждат свежи, това че е накриво, може да се поправи. Да, неприятно е че трябва ти да свършиш работата на някой друг. Извади го от рамката и виж дали има достатъчно панама отляво,  за да го центрираш. Ако е изрязано и няма достатъчно място, може да сложиш паспарту. Предполагам че след като вече ти е станало неприятно от този подарък, надали ще ти се занимава с него... Тук е и мястото да споделя с вас, че и в нашите игри има лоши изпълнения. Контактувам с доста от момичетата от тук не само в темите, но и на лични, по скайп, във ФБ, по телефона, а и с доста се запознах лично. Споделят ми че има участнички, които бързат да участват и само отбиват номер, без да влагат старание в подготовката на подарък за другарче. И в играта за РД има такива изпълнения, в Коледната също, със сигурност и в осмомартенската ще има. Никой директно не казва че подаръка, който е получил не му харесва. Всяка една благодари по един или друг начин, но после в лични разговори с други момичета се споделят неприятни впечатления от някои подаръци. Времето за всяка игра е достатъчно. Не върви и да се измъкваме с "В нашия град не се продават хубави неща". Ами, ще ви кажа че и в нашия няма хубави неща, но пък има достатъчно он лайн магазини. Много от момичетата тук пазаруват от чужди сайтове и се съгласяват да правят услуга на такива, които се страхуват да го правят. Аз също го правя и досега не съм отказвала на никой да поръчам нещо за някой. Даже изчаквам по две седмици докато дойде поръчката и чак след това ми пращат пари, въпреки че от картата ми се дърпат в момента на поръчката. Другият проблем е с това, което самите ние сме избрали да шием за другарчето- да е мотивче , което е хубаво и отговаря на вкуса на другарчето, да сме подбрали добре конците според ключа, а не според това, което ни е останало от други гоблени и не е точния цвят. Така това, което подарим ще остане за спомен , иначе ще бъде захвърлено в някой шкаф или директно в боклука. Не говоря за неспазване на регламента, защото поне в Коледната игра се опитахме да си докажем че може да приемем лек регламент и да го изпълним и подаръкът ни да стане хубав. Но определено има подаръци, които са според регламента, но не е вложено старание и желание да се зарадва получателката, а просто са направени, за да кажем че сме направили нещо и се надяваме тя да го хареса. Няма да споменавам имена, но нека всички се замислим това, което правим, ако някой го направи за нас дали ще сме доволни. Спокойно можем да се съветваме за избора си с други участнички, а не да се опитваме да пазим някаква тайна. Така или иначе доста от нас си споделят с другите какво подготвят. Факт е че новите момичета се постараха и се представиха на ниво, за разлика от някои по- стари участнички. Спирам до тук с надеждата в следващата игра да вложим повече старание, защото на нас самите няма да ни е приятно да получим претупан подарък.

# 318
  • София
Maлкоо сладко коте, оправи си го самичка. Предполагам, че другото момиче не го е направило нарочно, просто лошо стечение на обстоятелствата. Всичко се случва.
Оля, вярата ти в хората е наистина достойна за похвала. Аз не само, че я нямам вече, но и от други хора разбрах, че това не е просто недоглеждане...
Не знам дали ще го оправя, първо трябва да ми мине разочарованието.
Както и да е, исках да се пооплача тук, че в другия форум вече ме почнаха Confused
Ето над това се трудих толкова време и мрънках за черната панама. Вече е подарено, така че го показвам и тук:

Не знам защо ми излиза толкова 'избеляла' снимката, на телефона се вижда супер. Цветовете са по-ярки.
П.С. Роси, права си. Това написах и в другия форум - трябва да се спре това неказване на истината, а да се каже направо - съжалявам, другарче, не ми допадна това, защото... Примерно. Да, ще има разочаровани, но следващия път те ще са далеч по-малко, отколкото ако продължим да си премълчаваме.
П.П.С. Понеже наистина станах черната овца, както каза Дуданка - изтрих си мненията, за да не развалям празника на други хора. В крайна сметка, те не са виновни. Но това ми остави такъв горчив вкус, че се замислям сериозно дали да участвам в друга игра. Не се отказвам от тази тук (за рд), само защото няма да има кой да ме замести, и съм поела ангажимент.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 22:09 от Малко Сладко Коте

# 319
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Роси, като има недоволни в Коледната игра, защо никой нищо не каза, а после се говори. Аз не харесвам такива работи. Уважавам мнението на другите и харесвам, че Малко Сладко Коте си е казала, какво не й харесва. Друг е въпроса дали ще се съгласят с нея или ще стане "черната овца" както е в случая.
  bouquet

# 320
  • sf
Късно влизам, не успях да прочета мненията на Котето.
И аз не харесвам тези говорения зад гърба, като има недоволни да си казват.  Rolling Eyes
А като цяло не знам кой може да определи дали някой е вложил старание или не, на едни нещата се отдават леко,на други трудно, критериите пък на всеки са различни, другарчето може да е направило чудеса,но на мен да не ми допадат,както и обратното  Rolling Eyes 
Някакси ми горчи от такива разговори , и хем ми се играе,хем съм на кантар да спра  Tired

# 321

За кой форум става въпрос и за каква игра  Peace

Пишете там  ,плиийс.

# 322
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

За кой форум става въпрос и за каква игра  Peace

Пишете там  ,плиийс.

не съм сигурна с коя игра започна, но продължи с коледната игра тук  Tired

ммммда

# 323
  • Rotterdam
Момичета,търся тези две схеми
в Осинка намирам други различни и нечетливи
моля за вашето съдействие. Hug

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 08:21 от Ferhi

# 324
  • Пловдив
Точно заради това не обичам особено подаръците изненади. А пък тези игри не ги разбирам.Вместо всеки да ушие сам това , което му харесва си  губи времето да "зарадва " друг .

# 325
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Точно заради това не обичам особено подаръците изненади. А пък тези игри не ги разбирам.Вместо всеки да ушие сам това , което му харесва си  губи времето да "зарадва " друг .

не си права. имам подаръчета, и оригинални и шир-потреба (с остатъчни конци), на които много се радвам. сега имам един нежен шоколадник  Laughing който само си вадя от кутийката и все още успявам да опазя от домочадието. има една съвсем, ама съвсем обикновена торбичка от плат с коледни мотивчета от Иваничка, която даже не мога да пипна от синчето. истината е, че аз не бих си направила нито едното,нито другото, защото нямаше да се сетя  Blush

за мен не е проблем, че комплектовката може да е направи си сам, а конците са от стари гоблени, фактури и касови бележки за материалите не искам.
това, което много ме притеснява е това, което роси написа: говоря си с тях по телефона, скайпа, фейсбука и коментираме ...  Tired е нали има тема? защо не коментирате там? или ако ви е неудобно всички да четат, защо обиденият не напише лично съобщение на "виновния"?

# 326
  • Пловдив
Добри е права, момичета най-добре да се кажат нещата ясно и точно, кой от какво не е доволен. Наближава 2014 - започват рождениците. Ако ще си споделяме на скайп, телефон и т.н. няма смисъл, нека и човека за който се споделя да е наясно, че подаръка му нещо не е до харесан и какво точно. Не виждам смисъл да се казва  - ох, ах, благодаря и после на скайп се оплакваш. Казано ясно и точно ще се знае и ще се избягват последващи издънки..............

МСК, рамката лесно се маха. Разглоби го и направи както на тебе ти харесва, не и нужно да е в рамка..................

# 327
  • с.Николово, обл. Русе
Въобще няма да се обидя, ако някое от мойте другарчета ми напише, че нещо от мойте подаръци не му допада. За мен това е важно, защото ще разбера къде греша, а в някоя от другите игри от тази информация може друго другарче да се възползва. Вярно е, че сме доста хора с различни предпочитания и възможности /творчески и финансови/, но винаги съм си мислела, че целта на играта е да зарадваме даден човек.

Съжалявам за разочарованието ти Малко Сладко Коте. А твоето творение на черна панама е прекрасно. За пореден път се убеждавам, че коледни неща стоят доста добре и върху черното. Коледното ни дарче също е избродирано на черна панама и на мен много си ми харесва.

# 328
Момичета моля НЕ ПИШЕТЕ коментари за игрите в тази тема. Ина е права. Сега ще се опитам да копирам тези постове в темата за Коледната игра. Нека тези които не участват в игрите не се товарят да четат тук нашите коментари.

# 329
Няма нищо , аз снощи четох от телефон и не видях много хубаво снимката с този подарък на МСК , еми криво е .
Сега ще ида да потърся къде е тази тема , ако не са изтрили мненията вече.
Хубав ден на всички ...

Общи условия

Активация на акаунт