БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 477
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Имам гоблен :"Пътят към църквата", но съм загубила една от схемите.Някой може ли да ми помогне? Комплектът е на Милена стил с конци Аnchor. Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 19:50 от mi6liak

# 601
  • Троян
Обичам когато Темата се пълни с красоти,Браво на всички  Hug
Благодаря на Дарина ,че каза за списанието,не знаех че е излязло,та си го купих ,сега ще се фръцкам пред родата  Mr. Green

# 602
  • Димитровград
За Радика  специално.Моето голямо разочарование от Дименшънс са точно щампираните им гоблени.По отвратително нещо не съм шила.Купих си го с желание,няколко пъти опитвах упорито да го шия и това е най-добрият ми резултат.Ако не се шиеше частично,нищо нямаше да ме спре да го започна на обикновена панама.Никога,ама никога няма да си купя подобен гоблен отново!!!Най-вероятно и този няма да завърша.

# 603
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Благодаря на Дарина ,че каза за списанието,не знаех че е излязло,та си го купих ,сега ще се фръцкам пред родата  Mr. Green

Че ти трябва да си вземеш и предходният брой - и там имаше снимки от Вашата изложба  с твоите гоблени вместо от изложбата от Бяла Слатина. Но поне сега бяха написали извинителна бележка.

Това е резултат от две много спокойни нощни смени.На практика около 20-21 часа шиене от 24 възможни.Пълен релакс.

А не ти ли досажда това непрекъснато шиене? При мен след 3-4 часа вече ми досажда и се разведрявам с нещо друго.

# 604
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За Радика  специално.Моето голямо разочарование от Дименшънс са точно щампираните им гоблени.По отвратително нещо не съм шила.Купих си го с желание,няколко пъти опитвах упорито да го шия и това е най-добрият ми резултат.Ако не се шиеше частично,нищо нямаше да ме спре да го започна на обикновена панама.Никога,ама никога няма да си купя подобен гоблен отново!!!Най-вероятно и този няма да завърша.

на мен точно частичните бродерии на Дим ми харесват най-много  Blush и на Кандамар де, но с Дим почнах  Hug

много са дребни снимките и не виждам какво си направила, но знам, че тези са на "корабно платно" (прилича на едновремешния американ) и няма никакъв шанс да се направи както трябва без гергеф или рамка  Hug

# 605
  • Троян

Че ти трябва да си вземеш и предходният брой - и там имаше снимки от Вашата изложба  с твоите гоблени вместо от изложбата от Бяла Слатина. Но поне сега бяха написали извинителна бележка.

Това е резултат от две много спокойни нощни смени.На практика около 20-21 часа шиене от 24 възможни.Пълен релакс.

А не ти ли досажда това непрекъснато шиене? При мен след 3-4 часа вече ми досажда и се разведрявам с нещо друго.

И предния брой си купих само заради моите гоблени  Blush
Интересно ми е как се разведряваш ,с пасианси ли,с кво ли  Mr. Green

# 606
  • Димитровград
st. Dobri,точно това корабно платно ме отказа.Не мога да шия с рамка и с гергеф също.Изобщо не ми е удобно.Въпреки всичко ще се пробвам още един път и ако пак е токова ужасно,направо ти го подарявам.Като казвам ужасно имам предвид начина по който се чувствам,докато шия,а не толкова кръстчетата(горе-долу са поносими,макар и прекалено едри за моя вкус).За мен бродирането винаги е било върховно удоволствие,а този гоблен го превърна в мъчение.
Бачийска,когато не съм смущавана от странични дразнители мога да прекарам много часове с гоблен и филм,без изобщо да ми стане досадно.А на работа направо ми е голям кеф-шила съм 12 часа с прекъсване само за тоалетна и храна.И кафето си го пия с гоблена.Основната ми работа е такава,че съм закотвена пред един голям пулт и денонощно следя разни диаграми,лампички и сигнализации.Ставам от там само в аварийни ситуации.Без гоблен през нощта направо ще полудея.Изобщо не ми идва на ум да се разнообразявам с нещо друго.Като изключим книгите,които през деня чета със същата страст.

# 607
  • София
И аз така шия - пред телевизора  Mr. Green И изобщо не усещам кога минава времето.

Тези нарисувани кръстчета чак ми станаха интересни. Добре че Малкото Коте ми подари едни страхотни пеперуди за рождения ден, ще взема да ги извадя и да пробвам  Simple Smile

# 608
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri,точно това корабно платно ме отказа.Не мога да шия с рамка и с гергеф също.Изобщо не ми е удобно.Въпреки всичко ще се пробвам още един път и ако пак е токова ужасно,направо ти го подарявам.Като казвам ужасно имам предвид начина по който се чувствам,докато шия,а не толкова кръстчетата(горе-долу са поносими,макар и прекалено едри за моя вкус).За мен бродирането винаги е било върховно удоволствие,а този гоблен го превърна в мъчение.
...

Laughing уредих се значи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

не се отказвай толкова лесно  Hug

# 609
  • София
Да се включа и аз най-накрая!
Честита Нова година, нека е по-добра от предишната във всички отношения!
Честити празници на всички, които пропуснах - именници, рожденици! Да сте живи и здрави!
Нищо не започнах, нищо не завърших, не ми остава време да боцна едно бодче. Само на 31ви се отчетох с едно конче по маслинките, това беше!
По повод щампите на Дим: с голямо желание си купих сезоните, без хич да погледна на какво са, защото съм виждала ушити на Аида. Е, голяма изненада беше, като видях тоя плат. Не мога и не мога да направя хубави кръстчета, ама каквото се получи, това ще да е, нямам нерви да разшивам на тоя плат. С гергефа опънат, и пак е кофти. Зарязах го след няколко дни мъчене. Ще го дошивам...някога.
Деси, за разлика от сезоните, пеперудките много лесно ми вървяха, само ги опъни на нещо, ако ги почваш.

# 610
Момичетаааааааааааа, за много години! Живи и здрави да сме всички и близките ни и всичко лошо да е останало в старата година. Дано само хубави неща ни предстоят.
На 01.01. започнах възглавничката, която си бях намислила да започна. Имах време тогава и ми тръгна много добре и си наумих че ще се похваля направо с готовата възглавничка. Мислех че за два три дни ще успея да я ушия, кръстчетата са големи, но въпреки усилията ми още доста ми остава. Харесва ми как се получава. Щампа е, но на канава. Има и схема на хартия. Не шия с гергеф или рамка, не ми е удобно, но тук става доста дебело и с ръка неудобно се държи, но няма да й се дам. Показвам я сега, защото няма шанс да я завърша тези дни, а исках да ви поздравя за новата година и все пак да покажа какво започнах.

# 611
  • Пловдив
Роси 123 много е красива !

# 612
  • sf
Коте, и аз едно време си купих сезоните на Дим и изпаднах в ужас от тоя плат  Rolling Eyes направо на Аида си ги уших, той така си и седи вкъщи.  Mr. Green

# 613
За кои сезони става дума? Моля някой да покаже.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт