БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 488
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен момичета.
И честит Рожден ден на Добри и Шерлок   bouquet
Най-сърдечни пожелания за щастие, късмет, успехи и сбъдване на всичко за което си мечтаете.  newsm51 newsm51 newsm51
Нищо не съм завършвала и не съм започвала. Исках да си довърша подаръка от коледната томбола, и си го носех с мен, но само го разходих и даже не успях да го извадя от куфара  Blush
Но пък имам още 363 дни  Mr. Green Hug

# 586
Ferhi, Дядо Коледа и по-бързо щеше да стане, ама 1 месец се занимавах с коледни дребоси  Peace

# 587
  • Дълбоката провинция
  Честита нова година на всички!Много здраве,щастие и късмет ви пожелавам!
Честит рожден ден на Добри и Шерлок! newsm59
Аз започнах Тайната на Дядо Коледа ,но така съм му набрала,че може и да го запокитя.Каквото ших цял ден трябваше да го разшивам #Cussing outА как се разшива от тая 18-ка не ме питайте smile3511
Бачийска,много са ти сладки Буйчовците!И страхотни чорапи видях.Човек не мож 'ви смогна на красотите!

# 588
Момичета, за много години!

и време безкрай за хобито!

Честит рожден ден на Добри и на Шерлок!

Страхотни готови неща видях и страхотни първи бодчета! Аз реших, че няма да започвам нищо ново, докато не си довърша започнатите 4 броя Blush. Дали ще устискам обаче, още незнам, но 5 ми е май някак си по-благозвучно Mr. Green.

# 589
Да покажа най-накрая снежкото, който беше успешно завършен през миналата година. Деси, благодаря отново.

Не е ли страхотен сладур, а?
И аз започнах нещичко за новата година, но понеже е мъничко, мисля да покажа като го завърша. А дано да е до края на ваканцията и да продължавам, че си имам вълк за довършване.

# 590

Ето го началото на моята ЛУНА - отдавна подарен ми от скъп приеятел! Надявам се тази година на коня да успея да го завърша!

# 591
  • Ловеч
Минавам да поздравя едно другарче, Албенка, за гоблените който е показала на изложбата в Орешак ./снимки има в новия брой на Галерия бродерия/
Иначе много хубави буйчовци на Бачийска и Добри.
Инат много хубаво се е получило, но след контура ще е още по... И снежкото на Вики с тези бузки.
Аз за новата година не съм започвала нищо, дошивам си пълнолунието на Риолис, че имам срок този път, а ме чакат и флоксовете за дошиване.

# 592
  • Димитровград
Да се запиша и аз с последния,завършен през миналата година .Вместо предвидения за 01.01. започнах този

# 593
  • В страната на мечтите
Започнала си?! Та той е почти готов, браво! Само за два дни...

# 594
ЧЕСТИТА НОВА 2014г. и от мен момичета Hug
Пожелавам ви да сте здрави, да са здрави и любимите ви хора. Пожелавам ви и късмет, за да осъществявате желанията си с лекота. Повечко усмивки и още.......ако може и повечко свободно време Hug

Да са живи и здрави рожденичките Добри и Шерлок и да са все така позитивни и отзивчиви Hug

Връщам се да ви чета, че изпуснах доста теми и страници ooooh!. Ще се включа пак по-късничко със снимки.

# 595
  • Димитровград
Започнала си?! Та той е почти готов, браво! Само за два дни...
Това е резултат от две много спокойни нощни смени.На практика около 20-21 часа шиене от 24 възможни.Пълен релакс.

# 596
Честита Нова година и от мен!
На вчерашните рожденички, Добри и Шерлок, пожелавам много здраве, много късмет и достатъчно време да изпълнят всичко, което им е на сърце!   bouquet
did_tag, страхотни са и вярвам, че ще успееш и да ги сглобиш. Аз след малко отивам да си взема панамата, която си поръчах и ще започна по някое време на годината чорапчета за децата, надявайки се, че до следващата Коледа ще са готови.
На 1-ви започнах и нещо ново, което трябва да стане много бързо, но да видим. Не съм снимала обаче още. Не за друго, но не знам дали ще ми хареса, че промених цветовете, то си беше само с един цвят, аз реших, че ще бъде с два.  Mr. Green Ако резултата е задоволителен ще ви го покажа направо готово.

# 597
# 598
Момичета, ето линк към "ИГРА НА ЦВЕТЯТА" - 2014год.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755575.0

Скрит текст:
Регламента е следният:
1.Мини комплектовка  - темата да е любимото цвете или букет от цветя на своето другарче (за сумата до 20лв).
2.Мартеничка
3.Картичка с най-сърдечни пожелания- купена или шита (според желанието на изпращащия)
4.Великденско яйце. Стиропорено или в рамчица, може напълнено с ватичка - който каквото може.
5.Нещо за хапване.

Записване до 24 януари (на 25 ще изтегля имената)
Изпращане в седмицата от 24 до 28 февруари

# 599
  • София
Вики,   bouquet Имах известни притеснения за рамката, но се е получило много хубаво!  Peace

Полина, още две такива смени и си готова  Simple Smile Схемата е много приятна, но контурът после....  ooooh!

Момичета, чудни етапчета и завършени красоти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт