БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 485
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
 cheers Drunk за сега без мезе.
    Писах,писах и ....профилактика Laughing
 Hugи БЛАГОДАРЯ !!!!
     Благодаря ви,мили момичета!!!

# 571
  • Пловдив
Ferhi , оригинални комплекти са.....
То ще е срамота да не ги сглобя за 1 година,  Embarassed

# 572
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАМИ! УСМИХВАЙТЕ СЕ И СЕ РАДВАЙТЕ НА ВСИЧКО КОЕТО ВИ ЗАОБИКАЛЯ!

ШерлокHug

ДобриHug

# 573
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мили момичета, Благодаря на всички ви за милите пожелания  Hug

# 574
  • София
Честита нова година, да е спорна, мирна, здрава и късметлийка. Честито на рожденничките, да са здрави, засмени, обичани и с достатъчно свободно време за удоволствия!
Наздраве!
 Hug  bouquet

# 575
  • Ловеч
Тъй като компютъра ми вече е при мен /върна се от ремонт/ искам първо да честитя новата година на всички. Нека донесе на всички най-вече здраве , много късмет, турбо игли и не на последно място повечко свободно време.
Честит рожден ден на Добри и Шерлок. Момичета нека всичко което си пожелаете ви се сбъдне.
А аз да се похваля, че едно пеещо пиленце на шоколадница долетя при мен от Hrisi прекрасна елхичка-играчка и картичка с пожелания.
А от Вики имам гирлянд с ангелчета, красиво снежно човече /което ще стане играчка за елхата/ и бонбони ЛиндорСнимки обаче ще покажа след като си кача програмата за сваляне на снимки, т.е. по-късно.

# 576

Добри и Шерлок

# 577
да покажа "Първия за годината"  Laughing

# 578
Добри, какво трябва да се получи?

# 579
  • До сърцето...

нали знаете какво е да те потегли гоблен?

# 580
  • sf
donsita включи се Simple Smile върнах се три теми назад докато намеря това което знам че бях видяла. Ще споделиш ли за дървото на парите от къде си купи "парите" за дървото
За много години,момичета, да сте живи и здрави  Hug

От книжарница Слънчоглед си купих паричките, ама скъпи ми се видяха, едната е 20ст  Rolling Eyes

# 581
Честит празник на рожденичките! Бъдете здрави и много щастливи!
Аз не съм започвала нищо, довършвам си нещо започнато. Почти на финала съм Simple Smile

# 582
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
да покажа "Първия за годината"  Laughing

Пу, пу, пу, приличаме си си - особено в кръжащите винарки около главата  Mr. Green Би ли споделила откъде се сдоби с "моя портрет"?

Цял ден съм без нет на работа - откраднали са кабели по трасето  ooooh! после на РД на една колежка - та до сега  Drunk Мъка, мъка!  ooooh! Вече не знам дали ще издържа!  Drunk

А как да пропусна Гудето и Шерлок ! Не мога  Stop Сърце не ми дава! А така искам да да съм серИозна, че чак не мога да се позная. Но това не съм аз.

Момичета, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  
Бъдете весели,
бъдете щастливи,
бъдете здрави!

Поднасям Ви  Wink цветя
Скрит текст:
Обожавам тези цветя!
Имам предвид Антуриума! Вие какво си помислихте?

Аз започнах на 01.01. Риолис Бонзай Сакура - просто няма такъв кеф - минимум усилие, максимум удоволствие и направо само си се шие. В момента не съм състояние да снимам, но и да шия не мога - та като се поокопитя ща снимам.

# 583
бачийска  Joy аз подозирах, че имате нещо общо с половинът, сега и ти си призна Simple Smile

това е комплект на Анхор, купих си го от ибей Wink много финансово красив беше - не можах да му устоя  Blush

# 584
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Надписа му ми звучи като "Клетият  стар... " за мен е бухал .
Докато шиех последните два на Панна - бухалчетата ММ казваше "... буйчето" .

Та това за мен е "Клетият стар буйчо".  Mr. Green
Ама виж кви сме сладички - чак чу идва на човек да ни ушие - такива сме красавци.  bowuu Че и винарките покрай нас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт