БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 491
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Rotterdam
  bouquet Честит рожден ден на Добри и Шерлок бъдете здрави  bouquet

# 556
ЧРД, Добри! Да си получиш желаното, да си достигнеш мечтаното! И всичко да е умножено по... колкото си искаш!

Шерлок, ЧРД! Всички хубости на земята да ти се изсипят на главата!

# 557
  • София
Честита Нова година, Момичета!
Пожелавам Ви много здраве, успех в начинанията и бързи игли.
ЧРД, момичета! Пожелавам ви здраве и всичко, което си пожелаете да Ви се сбъдне. newsm59 smile3510
На патерици да честитя именния ден и на именничките от вчера. baloni newsm51

Пепен, много благодаря за помощта.

# 558
Честита Нова Година на всички  Hug. Нека да е здрава, спорна и благодатна.

Честит Рожден Ден на двете рожденнички    bouquet

И аз го обмислям това дърво на парите ама по скоро обмислях паричките - какви да бъдат, и как да се закрепят. Гледах тези китайските монети с дупката  newsm78 , или дали се продават някакви други някъде.
Нели _Б ти как ги закрепи тези стотинки newsm78

# 559
Честита Нова Година на всички  Hug. Нека да е здрава, спорна и благодатна.

Честит Рожден Ден на двете рожденнички    bouquet

И аз го обмислям това дърво на парите ама по скоро обмислях паричките - какви да бъдат, и как да се закрепят. Гледах тези китайските монети с дупката  newsm78 , или дали се продават някакви други някъде.
Нели _Б ти как ги закрепи тези стотинки newsm78
някой беше дал линк с тези монети,бяха доста евтини но не помня в кой сайт ги имаше

# 560
Понеже не намерих в момента от китайските монети избрах по-лъскави жълти стотинки и накарах сина ми да ги пробие с най-тънката бургия и после ги приших с червен конец.

# 561
Честит рожден ден, Добри и Шерлок. Бъдете здрави, щастливи и обичани  Hug

Да покажа и аз нещо готово

И всичко ушито през годината

# 562
Честита Нова година на всички.Желая на вас и вашите семейства здраве,здраве и здраве,защото когато го има човек е способен да постигне всичко друго.
Момичета,показали сте много красиви завършени и започнати неща. В последния ден на 2013 аз завърших това. Още не съм го водила на баня и фризьор, но и това ще стане.
Сега почнах това. Ето и едно етапче,порядъчно измачкано за което се извинявам.

Честит рожден ден,Шерлок и Добри -много много щасте

# 563
  • София
Честита Нова Година и от мен!

Честит рожден ден на рожденичките Добри и Шерлок! Бъдете здрави и щастливи!

Много хубави неща показвате всички   bouquet
Аз нищо не съм завършила и нищо не съм започнала, защото си нямам никаква готова комплектовка, а имам два започнати за довършване. Ама нещо не ми се шие никак тези дни.

Особено много ми харесаха гобленчетата на Панна на Бачийска - чудесен финал за годината.  bouquet

# 564
donsita включи се Simple Smile върнах се три теми назад докато намеря това което знам че бях видяла. Ще споделиш ли за дървото на парите от къде си купи "парите" за дървото

# 565
 Честита Нова Година, момичета да сте живи и здрави и леки кръстчета.
Честит Рожден Ден на Добри и Шерлок.
Нищо не съм почнала, шие ми се много, но съм много болна, още от старата година ме хвана хрема и досега няма спиране, и кихам, и цялото тяло ме боли, и направо си проспивам времето.
Следя ви кой какво е започнал или завършил. Това е единственото хубаво нещо, което ми се случва.

# 566
  • До сърцето...
Добри, честит ти празник!
Поздравче за теб (да го изтанцуваш както си знаеш!)

# 567
  • Пловдив
Завършени като шев, оформянето ще го спретна да следващата Коледа....................  Joy Joy Joy

# 568
  • Rotterdam
Завършени като шев, оформянето ще го спретна да следващата Коледа....................  Joy Joy Joy

bouquet did_tagСтрахотни са,дано преди Коледа ги оформиш  Simple Smile
готов комплект ли са или ти си ги събра?

Аз днес се сдобих с "тайната на дядо коледа" като гледам Хриси го завърши много бързо,Браво  bouquet

# 569
  bouquet Честит рожден ден Добри и Шерлок!   bouquet
Желая ви много здраве, щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт