БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 496
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
За много, много години пълни със здраве, щастие и красота! Спорна и плодотворна момичета!
Аз в духа на годината на коня започвам ето това:

но само ще го започна, защото имам доста за довършване  Embarassed

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да взема да почерпя, а?

# 542
  • Бургас
Показвам и аз едно Новогодишно начало  Party от .
Вчера от мерак съм шила до полунощ  Heart Eyes

# 543
За много години, момичета!!!
Всичко най-най-най- хубаво, прекрасни моменти, приятни новини и щастливи изживявания! И време за хобито!!!

# 544

Честит рожден ден, Добринкеейй, жива и здрава  Hug

Шерлок също да почерпи..

Аз нищо ново не започнах ,то само ядене и пиене  Tired

# 545
  • БЪЛГАРИЯ
       За много години, съкровища безценни! Да сте здрави и успешни! Да сте щастливи и обичани! И: Лека да ви е ръката- в нея да хвърчи иглата; останете ми дружина и сега, и догодина! Амин!

Гуде, сестро, да си здрава, права и корава! Имаш всичко най-ценно на този свят, радвай му се и си го къткай! А от мен- цунки и гушки!

Гледам, че сте спазили обещания и изпълнили поверия- потекли са красотщини! Ръкопляскам ви, поздравявам ви и ви завиждам най-приятелски и незлобливо! Чакам да видя и какво сте завършили през Старата... Wink

# 546
  • Плевен
Нищо не съм започнала,  чак ме е срам BlushДано днес успея две кръстчета да направя ,но минавам на бегом   animal037 да не изпусна добричката Добринка  Heart EyesГолем ден е днес за теб ,помня те аз от преди ...лета че днес е твоят ден рожден и трябва да се отбележи подобаващо . С букет от рози те дарявам ,почерпката ти одобрявам и с целувки те дарявам.  love001  love001  love001  love001  love001

Пожеланията си ги знаеш от миналата година .Продължават да важат и за тази  PeaceНема да абим букви сега  Mr. Green

Май и Шерлок днес ти е другарче , що не се включи  Thinking ,една виртуална почерпка да качи ,че тия кила с нещо требе да се поддържат .Честит рожден ден и на теб другарче мило. Сега ще ти пратя една китка и за теб

Да напълня форума че вчера хич го нямаше  Sad

Весел и празничен ден ви желая  newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 Tada  ura

Наздраве:  Drunk

# 547
  • София
Добри, Шерлок, честит рожден ден!!!   bouquet Да сте живи и здрави!!!  Hug

# 548
За много години мили момичета, живи и здрави през новата 2014г., много сбъднати мечти и повече ушити гоблени! Kissing Heart

# 549
Честит рожден ден на Добри и Шерлок. newsm59много ,много здраве и само хубави неща да ви се случват.

# 550
Лудо влюбена схемата може да си я смъкнеш от тук:

http://tani211.ru/index.php/foto/category/16-ptitsy

кликваш върху кламера и автоматично си я сваляш. Файлът е в pdf формат.
Благодааряяя

# 551
 Hug  и пак съм аз,щях да питам коя беше шила това..... дървото на парите. как се шие това чудо бе 1:1,  1:4 ....  вчера го започнах 1:1 и даже го свърших ма то щото толкова малко ми се получи чи просто.... едно такова миниатюрно,а си спомням че някой го беше шил и показва снимка стори ми се по големичко

# 552
лудо влюбена аз го ших за подарък,но с кръстчета.Това е снимка на полу-готовото дърво .Рамкирано е 13/18см.Пропуснала съм да го снимам готово,а вече е подарено на сестра ми.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 12:35 от Нели _Б

# 553
лудо влюбена аз го ших за подарък,но с кръстчета.
и колко голямо ти се получи долу горе ,моето стана около 7-8см на височина
ясно,е значи не е чак толкова голямо колкото си мислех  Grinning

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 12:41 от лудо влюбена

# 554
  • Пловдив
Добри, Гуде, Гуденце............. Защо не казваш, че днес си празнуваща, а аз от сутринта те занимавам с глупости.................

Честит рожден ден и на теб и на Шерлок,   bouquet

Много здраве и усмивки. Само хубави неща да Ви се случват от тук нататък................

Общи условия

Активация на акаунт