БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 472
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Rotterdam
Деси, прекрасен е. На втората снимка се вижда не само размера, а и  в дълбочина,гоблена е много красив, поздравления     bouquet

ИнаТ, както винаги нещо ново и стилно показваш от къде мога да се сдобия със схемата на картичката?
  Хриси, дойдоха ли ти конците?

# 631
Деси, благодаря ти! На фона на твоя гигантски гоблен, моето иглениче съвсем се губи Simple Smile На село има брезова горичка, която ми е много любима, но съм я виждала само през пролетта. Заради твоя гоблен, ще трябва да я видя и на есен  Heart Eyes Есента винаги ми е навявала много тъга, но от твоята есен лъха такава пъстрота...
Ferhi, от едно списание ми е схемата. Мога да сканирам, но утре ще мога.
На моето гобленче приключих с кръстчетата и започнах контура. Трябва да го завърша, не мога да го оставя така. После ще направя едно едничко нещо за базара в Пз /само, за да знам, че съм започнала/, искам и един портрет на Левски да направя за училище, ако се сещате черно-белия от миналата година. Децата имат някакви поръчки и така - много работа, много нещо Simple Smile

# 632
Мили дами, обръщам се с една молба с повишена трудност към всички вас Simple Smile Наскоро видях едни малки гобленчета шити само с черен конец върху чисто бяла панама. И честно казано изглеждаха страхотно Simple Smile  Heart Eyes Бих искала да помоля някоя от вас, която има схемите на въпросните да ги сподели ако е възможно. Много искам да си направя 2-3 от тях (аз видях трийсетина наредени на една стена). Моля помагайте!!   bouquet

Моля, снимки! Наистина е с повишена трудност въпроса ти! Това тук се шие само с черен конец на чисто бяла панама, но не знам дали ти върши работа newsm78
Със сигурност ще се намери някой, който има схемите, но поне малък тласък ни дай.

Благодаря за бързия отзив Simple Smile И да, точно това търсих. Нямам търпение да направя някое от гобленчетата. Наистина са страхотни  Party

# 633
На 7-ми ги чакам.

# 634
Момичета, търся схемата на един гоблен. Казва се индианка с вълк. Почти е ушит, но знаците, които са в лицето на момичето ги няма в легендата. Затова ми трябва освен схемата и легендата с номерата на конците. Моля помагайте!

# 635
  • sof
Здравейте, на патерици ЧНГ 2014! Да сте живи и здрави и всички около вас, другото са подробностите, които ни правят живота интересен. Искам тук да ви благодаря, че ви има и даже така бързо действате и по празниците - до сега четох и съм възхитена, считам за едно от стойностните неща от изминалата нелека за нас година, е че ви открих! Освен че се школувах при една  разкошна жена от този форум и посмях да се спазаря в ebay и единият ми само-подарък за себе си е бродерия. А пък се оказа и че съм впечатлила семейството и също така получих бродерия за подарък по Коледа, хаха. Сега съм така запасена, че чак не знам какво и кое по-напред, а пък ми е жално, че и време нямам толкова, колкото ми се иска; направо страх ме хваща, да не ми се случи нещо преди да си ги изшия... Аз по начало бавно действам, така че всичко което мога да покажа е докъде съм стигнала, тази година още не съм бродирала, но надявям се в близките дни да имам възможност. Сърдечни поздрави, бъдете все такива истински!

http://zlatad2.snimka.bg/details/za-bg-mamma.751309.32327556

St. Dobri, на патерици, та чак кокили, НАЗДРАВЕ!!!

# 636
Деси, страхотен е и добре, че го показа с 2-рата снимка, защото така ясно видях размерите му и съм впечатлена. Ми ти си го ушила за изключително бързо време, не мога да разбера как така бързо шиеш..... Heart Eyes Hug Поздравления отново!
Ще чакам да го видя и в рамка. Мислила ли си как ще го рамкираш?

# 637
Деси, браво- страхотен е!

Редактирам си поста, за да сложа схемичката на картичката на Инат. Надявам се че тя няма да има нищо против че го правя вместо нея.

а тук е ключа

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 22:26 от Роси 123

# 638
  • Димитровград
Деси,разкошен е!Като го гледах в сайта на КадифеКрафт се чудих защо му е толкова висока цената,но сега вече ми е ясно.Голям и красив!  bouquet

# 639
  • Троян
Деси  прекрасен е Heart Eyes Hug направо съм влюбена

# 640
  • В страната на мечтите
Деси, поздравления - Есента е невероятна!

# 641
Деси, есента е невероятна
Аз минавам да се похваля. Мама днес навести Пепен, аз останах вкъщи да решавам листовки и да шия. Мама обаче се прибра с една голяма торба пълна с подаръци. Показвам обща снимка на всички неща и разяснявам, защото отделните снимки не ми се получиха добре.

Получих магнитче с коледно чорапче, което е вече закачено на хладилника. Освен него имам кутия за моливи на Лондонска тематика. Кутийка, в която имаше часовник, който вярвам е измислен да стои на врата ми, но пък аз ще си го окача някъде, и без това в стаята си в общежитието нямам часовник. Освен него, в кутийката имаше поставка за яйце: Пепен, само ми създаваш работа - сега трябва да си ушия яйце и да се науча да го оформям. Имам си верижка с чорапче и още утре ще се накипря с нея. Получих и каталог на ДМЦ, виждала съм само на мама Вилеровите каталози, но сега си имам и собствен. И накрая, но не на последно място, а накрая, заради интересната история - чанта-органайзер на ДМЦ. Мама ми разказа, че понеже Пепен искала да я подари на някой млада надежда, която да продължи хобито, а нито дъщеря И нито снаха И проявяват интерес към него. Затова на мен я е подарила.

# 642
Hug Инат, Donsi, Деси - страхотни красоти!  Hug

Шошка - ще те следя изкъсо - желая ти бърза и спорна игла!

Ето и поредното ми етапче:

# 643

Много си напреднала ,КРК , супер става  Heart Eyes
Страхотен стимул да свърша тоя моя  Blush

и всички продължавайте да показвате !

# 644
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Аз по начало бавно действам, така че всичко което мога да покажа е докъде съм стигнала,

...

Hug Hug Hug много е нежна Simple Smile и почти не остана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт