В кой месец ви бяха най - силни коликите?

• 5 844
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Как 5 месеца  smile3511
Милото така да се мъчи по цял ден още 3 месеца...не мога да си го представя Cry

# 31
спокойно ,може сега щом са много силни и продължителни да спрат скоро , пожелавам ви го от сърце защото знам какво чудо са, моето бебче го хващаха веднъж на ден след 7 часа за половин час, но ми стигаха за цял ден , ако искаш пробвай да го слагаш на коленете си по коремче, нашата така спираше да плаче, явно по този начин и се затопляше коремчето и имаше малко затишие

# 32
  • Стара Загора - на баира
Във втория месец на Тони и бяха най-силни коликите. А в началото на 3 мес. отшумяха.

# 33
в първия - започнаха в 12-я ден и продължиха 3 седмици. ама не се оплаквам - виждам, че при повечето бебета траят 2-3 месеца. на този фон моето си е огро-о-мно намаления

# 34
Във втория - почти целия  Sad

# 35
Втория беше бая зле...

# 36
втори и трети месец. Беше ад #Crazy

# 37
  • Бургас
не ги усетих кога дойдаха и кога си заминаха и дали въобще имахме или от друго си поплакваше малко

# 38
Пърия месец, но за щастие продължи само една седмица.

И ние така , но е рядко да е така , късмет си е,ох...Пожелавам така на всеки....

# 39
Nashite biaha nai silni vtoria mesets.Sega sme na tri i polovina i veche niamame koliki.

# 40
При нас най-силно бяха изразени коликите в първите два месеца. След това постепено отшумяха.

# 41
  • София
Започнаха н а20дни и продължиха д о2 и половина месеца- най-силни ми се струва че бяха някъде по-средата на периода- но той по начало имаше силни  Cryколики само вечер от 21,00 до 23,00- ама беще страшно- рев до посиняване...

# 42
Трети месец, преди да свършат.Като че ли след пика започват да изчезват полека - полека.

# 43
При нас най-силни бяха 2-ия и 3-ия месец-предимно вечер от 22.00-24.00 Sad. До края на 4-ия отшумяха.

# 44
  • При хората, които обичам
Не искам да те плаша, но на Василена продължиха до края на седмия месец. Някъде към средата на петия като че ли беше пика - тогава няколко дни плачеше от 11ч. сутрин до към 1ч през нощта. Оставаше без глас милата, само сълзички пускаше. Една мама ме научи да слагам топли кърпи на коремчето и да я гушкам към мен. Докато изстине кърпата има ефект.
Дано минат скоро, знам колко ви е зле.

Общи условия

Активация на акаунт