Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Таласъмският пакет, може ли да се купи от книжарница, или трябва да поръчам онлайн?

# 196
Таласъмският пакет, може ли да се купи от книжарница, или трябва да поръчам онлайн?
Не може да се закупи от книжарница, а само онлайн. Причината е, че книжарниците взимат 50% от коричната цена и тя трябваше да е двойна. А иначе пакетът, заедно с картите за игра може да се поръча само още няколко дни, след 31-ви спираме да го предлагаме.
Благодаря на всички за подкрепата.  Hug

# 197
nraykov, след като се запознах по-детайлно с книгата, искам да кажа, че е наистина прекрасна, написана и оформена чудесно! Поздравления! Дъщеря ми каза, че това е един от най-хубавите коледни подаръци, които получи! А те никак не бяха малко и кой от кой по-желан, интригуващ.. Wink Така че, мисля, това е голямо признание! Wink Малкият също я хареса! Ще чакаме следващата! Hug

Освен книгите, които аз подарих, децата получиха и тези:

И искам да препоръчам, макар вече да не е актуално, една книжка, която е само за украса. Стилни и красиви десени на хартията, разнообразна и мнооооого украса като количество и краен резултат! Украсихме цялата вила, децата много се потрудиха и забавляваха!

И понеже коментирахме Инвентарна книга на социализма, искам да споделя, че много, много се хареса! Peace И съвсем не е само снимки, има и текст и то в съавторство с много любимия ми Георги Господинов.. Така че за мен си заслужава! Peace 

Отивам да ви прочета назад.. Hug

# 198
Честити нови книжки на всички и добре дошли на новите в темата! Hug

KayRenn, да, има го и при мен този момент с неоценените подаръци книги, но въпреки това аз не спирам да подарявам основно книги! Надявам се, че все пак ще уцеля и предизвикам интерес, за мен самата е предизивкателство да избера за конкретноте дете според това колко и какво чете. Няма да спра да подарявам и защото в крайна сметка виждам как покрай мен доста деца са открили много интересни книжки, родителите им също се допитват.. доставя ми удоволствие! А така или иначе трябва да подаря нещо, рискът да не харесат и другият избран подарък е също толкова голям!

slan4ogled, и аз от текста на Захариас не бях особено впечатлена, но кой ли го слушаше внимателно.. Simple Smile Последната за Дръндьото я подарих на едно момченце, много щастлив.

Лъки, мерси за безплатните коледни книжки за Киндъл! Hug Чудесни са! Честит ти ваучер от Хеликон и да се похвалиш за какво си го похарчила! Wink

svetlaem, страхотни муминтролчета! Hug

Мohita, имахме отдавна подобна на ПАН с твърди корици, в която Снежанка беше нарисувана като малко момиченце и накрая просто беше педофилско.. а друга героиня беше нарисувана с подчертано пищен бюст.. Беше ни подарена, аз по принцип избягвам ПАН, купувам от тях само книги, които не се издават от други. Принцесешки истории изглежда хубава, ще я имам предвид за подарък, че моята щерка порасна..

Solar Wind, много добър избор, и аз планирам да допопълня с тях поредицата.. Peace На щанда на Емас бяха изключително мили, много се зарадваха, че поредицата се харесва. Седмица от Събо-ти даже беше свършила и казаха, че ще има нов тирж, аз исках да взема направо и двете книги на Паул Мар.

Simantro, мерси, че ми напомни за Двойната Лотхен, ще я предложа скоро..

# 199
Не може да се закупи от книжарница, а само онлайн.  А иначе пакетът, заедно с картите за игра може да се поръча само още няколко дни, след 31-ви спираме да го предлагаме.
Ау, не знаех! Аз го търсих по книжарниците  ooooh! Отивам да поръчам, това ми е третата бройка Simple Smile Дано да пристигне преди 31-ви, че е за подарък!

# 200
Честита Коледа на всички големи и малки почитатели на книжките! Пожелавам на всички ни да имаме повече възможности и избор за чудесни заглавия през новата година.

Аз, въпреки че уж приключих с пазаруването на книги, пак имам едно кратко списъче за Нова Година Simple Smile В него е и Дневникът на един Дръндньо: Направи си сам книга за баткото, който много обича да ги рисува тези герои и ще е много разочароващо ако не я намеря, но пък бях доста болна по празниците и не съм могла да се разходя по книжарниците още.

Искам да похваля една чудесна книжка, за която бях взела билети на половин цена още преди 2-3 месеца, с цел подпомагане на издаването й и е голямо удоволствието, че успя да излезе за Коледа. Ето тази - чудесна книжка с прекрасни илюстрации и много луксозно издание, а историята е много интересна:

Понеже не видях на сайта да пише къде се продава, видях я в магазин Седжуик на Шишман в продажба, но по мейла ако им пишете, отговарят много бързо.

Аз също подарявам книжки, обикновено като допълнение към друг подарък.

# 201
Не може да се закупи от книжарница, а само онлайн.  А иначе пакетът, заедно с картите за игра може да се поръча само още няколко дни, след 31-ви спираме да го предлагаме.
Ау, не знаех! Аз го търсих по книжарниците  ooooh! Отивам да поръчам, това ми е третата бройка Simple Smile Дано да пристигне преди 31-ви, че е за подарък!
Да, разбира се - всички поръчки включително и тези от 30-ти ще пристигнат на 31-ви. Simple Smile

# 202
    Много се хареса първата приказка за повредата в машината на дядо Коледа от "Коледни приказки за послушни деца" и сега една от игрите на децата е да произвеждат кукли Алфи. От подаръците получихме положителни отзиви за

# 203
Честита Коледа, момичета! А скоро и Нова година!
Да сме здрави и живи и да ни е хубава Новата 2014!
Ще се включа набързичко при вас с един очарователен подарък за моето хлапе, което му донесе Дядо му Коледа / Wink/
Ето тази книга:

Получи и по - малки от чувала:

а вчера много се зарадвахме като получихме и книжката подарък от издателство Еко Кидс
Боб и падащите звезди

Много сме очаровани! Аз и таткото я прочетохме и решихме, че Дядо Мраз ще я донесе довечера ....  Laughing
Писах вече на издателството с благодарност и чакаме следващите Grinning

# 204
  • ГОре на черешата...

Честита Нова година на всички  bouquet! Нека в нея да има много здраве, щастие и повече време за хубави книги!

За празниците децата получиха тези - за малкия:

И за големия:

# 205
Мари_ета може ли да дадеш някакви отзиви за "Енциклопедията на пътешественика: Европа"?
Тези дни й се чудя дали да я поръчам.

# 206
  • ГОре на черешата...
Лично на мен много ми хареса - прекрасни снимки, интересна информация, бележки за климат, необходими вещи при посещение на дадената забележителност, локация, най-близко летище, места за настаняване и т.н. Снощи разгледах само снимките, но ще я прочета основно, струва си определено Peace! Онлайн я мернах някъде с намаление, така че не се чуди, поръчвай смело, особено ако сте любители на пътешествията като нас.

# 207
Най-после стигнахме и до Таласъмския пакет и честно казано, въпреки всички много хубави отзиви в темата, не очаквах, че толкова ще ми хареса тази книжка! Просто ми надмина очакванията!
Дъщеря ми също много я хареса, смя се на всяка глава, защото имаше страшно остроумни и добре премерени реплики. Накрая заяви, че това е най-хубавата книжка, която е получавала  Laughing Тя има склонност към подобни гръмки обобщения, само днес имаше няколко такива, но важното е високата оценка!
После няколко часа без прекъсване игра с картите, предимно на измислени от нея игри. Предполагам, че още доста време ще си измисля игри с тях, преди да поиска да чуе написаните правила Simple Smile
Картите са страхотни!

# 208
ЧНГ и от мен!
Не мога да не споделя и нашия Дядо Коледовски подарък- книжката от любимото ми филмче като малка!!! Simple Smile
ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ!!!
Толкова бях щастлива като я видях в книжарниците /честно казано не съм знаела, че филмчето е по книга/!!

малката е много впечатлена /особено много се впечатлява като и разказвам как това е било едно от малкото филмчета, които са давали за децата по телевизията, когато мама е била малка!!! ...с такова неразбиране ме гледа, че... Party/

Не бях в града по празниците и вчера ме изненадаха и мен с доставката на книжката "Боб и падащите звезди". На малката обясних, че едни добри хора, които правят книги са й я изпратили като награда, защото през изминалата година много е обичала книгите и си ги е пазила грижливо и тя така се впечатли, че е лично за нея, че я разнася из цялата къща цяла вечер и я четохме 2 пъти за лека нощ:)
На мен много ми хареса книжкат, а аз съм доста придирчива към книгите поначало.. малката ме пита кога щяло да има анимационен филм..? Заинтригувахме се и ще очакваме следващата.

Искам да попитам г-н nraykov дали може да се купи все още този таласъмски пакет!!? много се заинтригувах, а май съм изпуснала момента...

# 209
Искам да попитам г-н nraykov дали може да се купи все още този таласъмски пакет!!? много се заинтригувах, а май съм изпуснала момента...
Благодаря за интереса. Има останали около 20-30 кутийки с карти. Ще Ви пиша на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт