Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Аз съвсем забравих за Бърбориното тази година. Сега погледнах, но няма промоция. Може още да не са я пуснали.

# 391
Бърборино ги пускат края на февруари до средата на март.

# 392
  • ГОре на черешата...
Най-новата от любимата ни поредица:

И понеже тези дни нещо не ми е добре - вечер ми чете Андриан Grinning.

# 393
  • у дома
Имаме тази , а сега видях ,че са излезли и тези двете - та ще се купуват  Peace

Жасмин знам,че и вие сте любители на този тип книжки,та няма да ви се размине закупуването и на вас  Hug

# 394
Тази поредица изглежда много интересна:)
Аз имам един страничен въпрос - за качеството на книгите... Имаме едно издание на трите повести за Карлсон на издатлество Пан, която при второто четене започна да се разпада, а книгите вкъщи се пазят доста... Знаете ли дали и къде да се поправят книги (на времето имаше такава услуга за подвързване Thinking)?
И имате ли наблюдение кои издателства произвеждат по-качествени книги, кои са за предпочитане, когато става дума за едни и същи текстове?

# 395
На ПАН специално почти нищо не купувам - те определено не са особено качествени. Мисля, че сега тези с твърдите корици, коит оса издали, може би са по-читави. Аз харесвам много изданията на Дамян Яков, на Жанет 45, на Изток-Запад и Миленуим. ФЮТ също като цяло ми допадат като качество, Колибри - не всичко, но са ок повечето, харесвам и на Ентусиаст качеството.

# 396
Светле, мерси, непременно ще ги купим.   Hug

Ние купихме цялата поредица на Тони Улф и сега я четем с интерес - но нещо объркахме последователността и първо четохме Великаните, после Джуджетата, сега ще четем Горските животни, а после Феите и Елфите.

# 397
Дъщеря ми имаше рожден ден и се сдоби с малко книжки подаръци от децата:

А тази си я поръчахме сами на една мама:

# 398
  • Sofia
Поздравления за придобивките, Гале! Simple Smile

И аз си получих "Призраци под виенското колело".   newsm44

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не съм сигурна дали съм пускала тук тези две филмчета, та затова, ето ги сега: Simple Smile

38 Попугаев,  по книгата "Гимнастика за опашката" на Григорий Остер

А и находката на Ру:

Котенцето Джав - също по едноименната книжка на Гр. Остер

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 15:25 от Morena

# 399
      На малката много и хареса енциклопедията със стикери на BILLA -„Приключения в океана"!            Ще  купя  и тази   ,за да се "гмурне " напълно във възникналия интерес към дълбините и обитателите му! Wink    http://www.book.store.bg/p93153/enciklopedia-na-moreto.html

# 400
  • Варна
Голяма радост...

# 401
  • Варна

Това са последните придобивки. Останах изненадана от Черният заек. Очаквах повече текст.

# 402
  • София
tsankova, за колко годишни деца е Черният заек?
А това е последната ни книжка

# 403
# 404
И двете ми деца харесват "Черният заек", но на дъщеря ми, почти на 3г., е много любима книга от доста време. Знае текста и си "чете" сама.
Сдобихме се с няколко занимателни книжки със стикери от една разпродажба, както и

Ето един сайт, където може да се четат детски книжки на английски онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт