Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 082
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Книжката "Лулу" на Петя Кокудева, ама тя се оказа май за възрастни.Иначе е чудна за мен!

# 376
  • Варна
Съвсем нова книжка от поредицата "Детективи с машината на времето" на Фют:

А преди нея предпоследните ни две покупки (от които едната вече изчетена) са отново на издателство Емас " Големите разказвави на 20 век:
(прочетена за няколко дни)

# 377
  • София

SZA,книжките  „Първа среща”, „Елхичке светни” и „До пролетта не ме буди!”са с текст,илюстрации-точно по-сериала.Ще се харесат на децата!  newsm10
Да, по сериала са. Моите ги харесаха. И като изказ стават т.е. историята звучи прилично.

Но за тези пари, 2.99 бройката, да бяха използвали по-читава хартия. Купихме ги вчера, четох ги за обедния сън на малкото и за вечерния. Т.е. имат 2 прочитания и едно неволно пипане с мокра ръчичка и вече изглеждат захабени ...
А книжките на Франклин са на същата цена (3-3 и нещо) и няма нищо общо като качество.

# 378
  • Sofia
Честити ви придобивки! Simple Smile

"Виплала магьосникът"  ще се купува непременно!  Интересно звучи разбира се и как иначе, като е на Ани М.Х.Шмит - авторка и на любимата ни "Малкият Плюк от голямата къща" . Simple Smile

# 379
  • Варна
Мисля да купя "Невероятните приключения на Уинки Марлюнки" и ако се хареса, ще продължим с "Унки пътешества в Космоса".

Нямам отзиви за тези книги, надявам се, че ще са удачен избор.

# 380
    Manzhelka,прекрасни книжки! И 3-те ще са ми в списъка за подарък на децата !Благодаря,че сподели за тях!    V_spasova ,нашите "Маша и Мечока" също много се намачкаха...Харесват ми шрифтът и кратките,ясни изречения.Чудесни за децата,които се учат да четат! Wink И рабира се илюстрациите,които са на всяка страничка и за отмора на малкия читател! Уви,хартията е мека и лесно мачкаема.  Morenka,мерси за ревюто на "Виплала".   bouquet

# 381
Kina-Rina, на кориците на последните три нови книжки за Франклин са дали, че ще издадат още 5.

Направих отделна тема само за детски електронни книги, който желае да заповяда - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763939.msg27365531#msg27365531 Мисля да кача там като ми остане време и тези, които Светлето беше сканирала! Peace Смятам, че ще е полезно!

# 382
   Благодаря,Сиси!           С нова книжка сме от"Приказната колекция",на "Егмонт" /с твърдите корици/     Намирам голяма разлика от старите издания на тази поредица- текстът е ясен,интересен,смислен.В предишните,беше като извадени реплики от филмчето оттук-оттам,с прескачане. Илюстрациите са прекрасни,а хартията е много качествена-отпечатана е книжката в Полша!  Същото важи и за новото издание на"Дъмбо".    http://www.book.store.bg/p78827/prikazna-kolekcia-lisicata-i-hrytkata.html 
Скрит текст:
  Има и филмчета-1 и 2 серия, в Замунда,но със субтитри !   

# 383
  • Sofia
Очаквам да получа книжка, за чието съществуване до преди един час не подозирах изобщо, за разлика от филма. Много, много се радвам, че ще я имаме!   newsm44

клик за ел. вариант

# 384
Очаквам да получа книжка, за чието съществуване до преди един час не подозирах изобщо, за разлика от филма. Много, много се радвам, че ще я имаме!   newsm44
Филмът беше много хубав, още го помня. Мерси, Морена   bouquet.

# 385
Ех, Моренка, много си бърза, браво!!  Hug Аз също не знаех за книжката и много й се зарадвах като я видях в темата за детските електронни книги! Peace Сложила съм я на четеца, при подходящ момент ще я предложа, а за закупуване вече ще се въздържам с по-старите книжки, ако книгата се намира в електронен вид. Wink Така например от библ. Семехурко ни липсваха само "Фридолин" и "Смешни семейства", които така и не взех, но ги има в Читанка и ще си ги четем от там.

# 386
  • Sofia
Гледам, че някой все пак е ангажирал и последната бройка от книгата (Призраци под виенското колело).  Laughing
За нищо, Гале, много са хубави всички филми от нашето детство, жалко че няма суб и за "Призраци в блока"... как пък някой не го преведе...  ooooh!

# 387
Гледам, че някой все пак е ангажирал и последната бройка от книгата..
Не съм, не съм аз.. Wink

Новини от Фют - две нови книжки от поредицата "Не се предавай":

Ние си останахме само с една от тях, макар че се хареса, но не идва ред за купуване на нова от поредицата, защото има страшно много книги за четене каката..

И за по-големите имат нови книги - http://www.fiut.bg/book/maskata-na-maite, и тези за Джак Бренин - http://www.fiut.bg/book/prikluchenia_djak_brenin,

# 388
# 389
Миналата година през януари се продаваха всички броеве на "Бърборино" от предната година на много изгодна цена, тази година пропуснах ли го или нямаше намаление, някой да е забелязал?
Днес видях в "Лилд", че продават занимателни книжки от около 100 стр. А4 за 4 лв. - оцвети според числата, свържи от точка до точка, скрити картинки, както и тънички книжки с много стикери и малко задачки за около 2.50 лв .

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 01:18 от Лъки

Общи условия

Активация на акаунт