Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • у дома
Сещате ли се за други книги с пиеси, които децата да могат да разиграват?
Мартина използва разни плюшковци за герои и подготвя домашен театър всеки уикенд.

Ние имаме тази   http://www.noviteknigi.com/?cid=3&pid=1070&cat=153

# 361
Мерсим Светле  bouquet. Ще потърся и тази.

# 362
  • Варна

Много е доволна!

# 363
# 364
Ние се сдобихме с тази:

Изглеждаше ми като за по-малко дете - 13 приказки с десертчета. Първата приказка беше много хубава. Десертчетата са много симпатични стихотворения, а илюстрациите са симпатично шантави. Марти си прочете първо всички десерти и сега е започнала по приказка на ден.

# 365
Взехме трите нови книжки от последната поредица за Франклин, а тъкмо мислех, че съм приключила с него и вече имаме всичко.. E, отново имаме всичко, засега.. Simple Smile Макар че, аз не харесвам много тези, които са адпатирани по телевизионните серии.

Жаси, Шипка, честити книги!

Гале, аз много харесвам стила на Дядо Пънч! Peace Тази я нямаме, защото си мислех, че сме я поизраснали.. Трябва да си разменим малко книжки с вас! Hug

# 366
"Медунчо на луната" Георги Авгарски, не можах да намеря корица.
Gloxi, Сиси, благодаря  Hug

# 367
   Новите ни придобивки са на тема "Маша и Мечока"/издателство"Егмонт"/  - любими герои от популярното детско филмче! и

# 368
  • Варна
Днес ни беше ден за посещение на една любима книжарница и купуване на нови книжки, но - уви, лошото време отлага това начинание.

# 369
Roo Roo, книжките за Маша и Мечока с приказки ли са или са от типа със задачи и оцветяване? Ние сме им големи фенове и ако са приказки, определено ще зарадвам малкия (а и големия вероятно).

# 370
Roo Roo, книжките за Маша и Мечока с приказки ли са или са от типа със задачи и оцветяване? Ние сме им големи фенове и ако са приказки, определено ще зарадвам малкия (а и големия вероятно).

SZA,книжките  „Първа среща”, „Елхичке светни” и „До пролетта не ме буди!”са с текст,илюстрации-точно по-сериала.Ще се харесат на децата!  newsm10  Другите са  образователно-занимателни и има  рисувателни книги .   http://radiradev.blogspot.com/2014/01/blog-post_24.html

# 371
Момичета, вчера съвсем случайно попаднах на книжката за "Приключенията на мотовете", изчетох всичко във фейсбук и сайта им и така се ентусиазирах, че вече я поръчах!! Сигурно вече сте я чели, а аз съм я изпуснала някъде!! Ако да, споделете - нямам търпение да я получим вече Simple Smile

# 372
  • Sofia
Споделяли сме тук, в темата... някъде малко преди или около Коледа беше, потърси.

# 373
# 374
И моят на 4, а си иска Франклин и това е /честно казано и аз не харесвам тези адаптираните по сериалите, има разлика във всичко и илюстрации и текст и детето дори ги открива/ От батковците имам много голяма колекция, но тези трите и ние ги нямахме - мерси ще попълня списъка и с тях!

Общи условия

Активация на акаунт