Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 014
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Благодаря ти Сиси ♥♥ Hug

# 526
# 527
  • София
Сиси много благодаря и аз за линка. Поръчах книжки за 70 лв, първо не ми отчете БД , но сега като ми звъннаха ми казаха, че ще е с БД. Проблема бил, че съм избрала за 2 дни доставка, не за 1 където смятало БД...

# 528
Промоцията -25% на e-zona.bg продължава до 10.04. Peace

А ето какво получих от тях аз, това ще са ми подаръците за утре:

Също всички, които ни липсваха на Туве Янсон:

И вторите части на прочетени книжки, които й харесаха:

И малко с образователна цел 12-те книжки История на България и :

За малкия взех:

Това са последните две книжки, които ни липсваха от поредицата "Във вълшебната гора". A енциколепедията на Larousse, много й се чудех, защото имаме с въпросите, а и се опасявах да не сме я надраснали, но не съжалявам и тази е много хубава! Peace

# 529
Сиси, честити придобвики. Доста добре си напазарувала.
Марти стана голяма фенка на Туве Янсон, ще взема да й попълня поредицата.
Ние напоследък взимаме основно от библиотеката.
Намерихме си:

Картинките са много по-хубави от тези на преиздадената първа книга.

# 530
Гале, мерси! Hug Но всъщност основно попълвах поредици, само 2-3 са нови.. А за "И отново Маншон, Полуобувка..", можехме и ние да ви я дадем за прочит, имаме я (а също и първата част в старото издание със същите чудни илюстрации). Но нищо, някоя друга трябва да си разменим скоро. Wink

# 531
  • Sofia
Честити придобивки на всички! Simple Smile
Чудни са, Сиси, Гале,!  Grinning
Наистина какъв пазар, Сиси...  Simple Smile

# 532
Сиси, честити книжки!  Simple Smile

Нашите нови са от Клевър бук:
http://cleverbook.net/?p=2408 ; http://cleverbook.net/?p=2396

Тези за каката: http://pedagog6.com/v2/index.php?option=com_content&view=art … ika&Itemid=63 ; както и разни с пробни изпити за 7 клас, пак от Педагог, едното е това: http://pedagog6.com/v2/index.php?option=com_content&view=art … ura&Itemid=64 и още 2 подобни.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 15:17 от Анонимен

# 533
Моренка, Hug, но можеше и още или поне ми се искаше! Wink Ама трябваше да взема и няколко за други деца за подаръци..

Жаси, честити и на вас! Hug Моля те да споделиш за Умните дискове, че им се чудех?!  bouquet

# 534
Умния диск го взехме и ние, като показания горе. Интересен й беше за около 2 дена, може да ви услужим с нашия Simple Smile.

# 535

Цитат
Да посрещнем заедно Денят на детската книга в компанията на „Маша и Мечока“ на 02.04. от 18:00 часа в Книжен център Гринуич. Подготвили сме ви рисувателни занимания, увлекателни приказки, игри и страхотни награди!

Очакваме ви с нетърпение за много забавление!

Гале,  Peace Hug

# 536
За утре

# 537
  • Sofia
Честити и на вас, Ели! Simple Smile

На мен утре ще ми дойде поръчката от Ентусиаста, но Спидито кога ще цъфнат... не се знае, та няма да разчитам. Ще останат за друг повод (и без това нямаме нужда от повод за подарък книжка, както и преди съм казвала... Simple Smile ). Та ще измисля довечера какво да дам утре. Simple Smile

# 538
  • Sofia
Честит Празник на Детската Книга! Нека има все повече четящи деца!  Grinning

Подарих по повода:

И една малка книжка на Егмонт, поредица "Маски" - Принцът и просякът, с Мики маус

# 539
Честит Международен ден на детската книга!! Hug

Моренка, хубави книжки си подарила по повода! "Пътуването на Хонзик" ми беше много любима, стои в домашната библиотека в родния ми град и чака да се прочете от моите деца, когато гостуват там. Както и още много други хубави книжки, нарочно не ги взимам тук в София..

.Ели., ще се радвам на отзиви за "Тими Провала", аз също я заглеждах, макар че вече историите за такъв тип момчета вече са безброй..

Общи условия

Активация на акаунт