Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 56 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Според списъка от линка в предния ми пост и Точица не е на панаира.
Приблизителни цени ето - http://tochitza.com/katalog.

# 91
  • у дома
Ако някой има впечатления от тази
Скрит текст:
 - http://hermesbooks.com/knigi/detska-literatura/chetiva-za-deca-i … e-vremena-cd.html да сподели,че съм я харесала и куп други де,добре че не сме в София,защото сигурно ще се разоря на панаира...
Светле, за деца, които обичат музиката е страхотна. Авторът е измислил някава история с коте, което минава през сезоните. На диска, музиката бива прекъсвана с обяснения за изразните средства...пияните селяни през есента, спокойствието на есенната гора - пуснаха ни част от диска да чуем - с две-три ръце ЗА. Цената от твоя линк е колкото е на панаира. И другите две от серията са страхотни, ама и без това влязох в преразход и нищо не взех Crazy Колежката взе за племеницата си Лебедово езеро.

Олеле, защо виждам тези неща чак след като се върнах  Confused Cry
Това изглежда супер яко, дъщеря ми много би му се израдвала.
Как забелязвате такива ценни находки? Аз ставам на разногледа и почти нищо случайно видяно не мога да харесам, ако не съм го набелязала предварително.

Аз по принцип търсех нещо друго и случайно попаднах на тази  Embarassed - да не кажа,че видях,че са поредица от три книжки чак като Веси ми обърна внимание... Ето ги и другите две

http://hermesbooks.com/knigi/detska-literatura/chetiva-za-deca-i … ovo-ezero-cd.html
http://hermesbooks.com/knigi/detska-literatura/chetiva-za-deca-i … ta-flejta-cd.html

Момичета коя е новата за Падингтън,че нещо не я откривам  newsm78

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 20:18 от svetlaem

# 92
  • Sofia
Светле, май не се знае заглавието на новата за Падингтън, поне аз не съм разбрала.  А и нали се отложи излизането и' за около Коледа.

# 93
Много ви благодаря, ще си ги поръчам онлайн  Hug

# 94
  • у дома
Светле, май не се знае заглавието на новата за Падингтън, поне аз не съм разбрала.  А и нали се отложи излизането и' за около Коледа.
ААААААА,това съм го пропуснала като информация,реших че вече я има  Blush
Въпрос към г-н Райков-може ли да се закупи само календарче или карти  newsm78 - поръчах книжката по интерент и вече е при нас,но ще я подаря на Коледа и просто усещам как двете ми таласъмчета ще се скарат за картите и календарчето - за картите може и да ги убедя да четат и играят заедно,ама календарчето ще бъде ябълката на раздора  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 22:17 от svetlaem

# 95
  • Там, където мечтите се сбъдват
Книгите на Грифин се предлагат на щанда на БГ книга, на първия етаж вляво, а на Точица на щанда на Жанет на 3 етаж. Аз също днес не намерих никой на щанда за таласъмчето, но да питам горе-долу за каква възраст е тази книга игра Simple Smile

# 96
  • Sofia
Eee, estelliana, много полезно инфо, благодаря!   bouquet

# 97
Точица продава и на щанда на ЛИК на първи етаж, 111-ти щанд (в дясно).

Морена, аз отидох без децата по същата причина, но понеже останаха Никола и още няколко за докупуване, май ще ги водя утре до там.

# 98
Въпрос към г-н Райков-може ли да се закупи само календарче или карти  newsm78 - поръчах книжката по интерент и вече е при нас,но ще я подаря на Коледа и просто усещам как двете ми таласъмчета ще се скарат за картите и календарчето - за картите може и да ги убедя да четат и играят заедно,ама календарчето ще бъде ябълката на раздора  Crossing Arms
Разбира се, че може - календарчето е безплатно. А картите ще са Ви на производствена цена - само споменете, че вече имате книжката. И ябълки на раздора имаме. Прилагам снимков материал:

# 99
А с тези карти как се играе? Аз също поръчах само книжката.

# 100
Пълна информация за "Таласъмски игри" тук:
http://prikazka-igra.com/images/Talasumski_Igri.pdf
 Simple Smile

# 101
  • Sofia
SZA, аз също обмислям в неделя пак да ида заради Андреа (грехота ми направо като е такъв книголюбител тя), за да я заведа, но пък сме толкова далече, че се чудя дали да не я взема утре и някак да лавирам, ще видя...  Thinking
Благодаря и на теб за инфото за Точица!  Hug

# 102
Можете ли да ми препоръчате най-добрите книги на Туве Янсон за 4 годишния ми син и откъде да ги намеря?

# 103
  • у дома
Можете ли да ми препоръчате най-добрите книги на Туве Янсон за 4 годишния ми син и откъде да ги намеря?

По принцип издателство Дамян Яков издава Туве Янсон-не мога да дам препоръки,защото голямото ми момче прочете доста от книжките ,когато беше 2-3 кл и съответно си четеше сам...
Може би тези

# 104
Книгите на Точица са на щанда на Жанет45 - 3 етаж, 307 и на ЛИК на 1 етаж! Peace

nraykov, няма проблмем, случва се! Наистина исках да се запонаем, но няма да успея да отида отново на панаира, но приятелка ще ми вземе утре, поръчала съм си и автограф. Wink Смятам, че участието при всички случаи си заслужава, все още има хора, които не се информират за нови книги от Интернет и няма как да разберат за книгата, но ще започнат да чуват и от приятели.. Искрено ви желая вс епак да не се окаже на загуба участието, последните дни обикновено са най-силни, успех! Hug
А за книжките на Туве Янсон според мен е добре още малко да почакате. Wink И според мен са най-рано 2 клас, за самостоятелно четене. Стават за първи и Невидимото дете, Тайнството на юни, разходете се да ги разгърнете. изд. Дамян Яков са на 3 етаж - 324, но книгите на Т. Янсон ги има и долу на ляв полуетаж щанд Скандинавски север  А11.  Но можем да помагаме с други идеи за 4 г. момченце. Wink

Светле, новата за Падингтън не са успели да я издадат за панаира, очаква се, но ако нямате "Отново за Пдингтън", както споделих по-горе, намерих коледна глава там. Wink За играта Клуб 2% ще ти обясня на лични къде се намира. Hug

Моренка, я покажи плюшкото, че ме заинтригува?! Thinking Мерси за Грифин, просто ми се стори, че някои от ходилите на панаира споменаха също за Захариас..

Слънч0, мерси за мнението!

Общи условия

Активация на акаунт